Quantcast
Трима пострадаха след пропадане на асансьор в Благоевград | СЕГА
facebook
twitter

България

Трима пострадаха след пропадане на асансьор в Благоевград

Обновена
578
 БГНЕС

Трима пострадаха след като асансьор падна днес в сграда, в която се помещава  шивашка фирма в Благоевград, предава БГНЕС.

Инцидентът е станал в 10.50 ч. на ул. "Даме Груев". Двама мъже са със сравнително по-леки травми, но единият може да се окаже и със счупена пета. Жена на 35 г. е с множество наранявания и е настанена в болница.

Според Нова тв, жената е била в асансьора, когато съоръжението е заседнало. Мъжете пък се отзовали да помагат и да я извадят отвътре, когато асансьорът пропаднал заедно с тримата.

Районната прокуратура в Благоевград започна разследване по образувано досъдебно производство за причиняване на телесна повреда поради незнание или поради немарливо изпълнение на правно регламентирана дейност, представляваща източник на повишена опасност, съобщиха по-късно от държавното обвинение. 

При оглед на местопроизшествието е било установено, че в сграда на шивашки цех, на ул. „Даме Груев“ в гр. Благоевград, при неправомерно ползване на транспортен хаспел, пострадали три лица. Въпросната платформа била предназначена единствено и само за леки товари. Въпреки изричната забрана и поставени знаци да не се ползва от хора, тримата пострадали се качили на нея.

По първоначални данни, причината за инцидента е скъсване на окачващото въже непосредствено под закачащата кука на съоръжението. Вследствие на падането от височина около 2-3 метра били причинени травматични увреждания на двама мъже и жена – охлузвания, фрактури на лакът и пета.

5

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Благоевград се събуди с викове "Оставка"

24.10.2020

3840 8
Кметът на Благоевград се опълчи на НОЩ

16.10.2020

3996 12
Протестиращи се завързаха с верига пред полицията в Благоевград

13.10.2020

1424 1

Коментари

wreckage
снимка на wreckage

Трима пострадаха след като асансьор падна днес в сграда, в която се помещава  шивашка фирма в Благоевград

тва е ена граматическа матрьошка:

 

Трима души ф един асансьор ф ена зграда ф Благоефграт(който е ф Югозападна България, която е ф България, която е на Балканския полуостроф, който е ф Югоисточна Европа, която е ф Европа, която е ф Северното полукълбо на планетата Земя, намираща се ф Слънчевата система, която се помещава ф ено од периферните разклонения на галактиката, извесна като Млечен път).    

 

фтая връска, шивашката фирма се явява апсолютно ненужен пространствен ориентир, освен ако не е била ф асансьора.

Shaaban_bin_Robert
снимка на Shaaban_bin_Robert

Според Нова тв, жената е била в асансьора, когато съоръжението е заседнало. Мъжете пък се отзовали да помагат и да я извадят отвътре, когато асансьорът пропаднал заедно с тримата.

 

Голямо вадене ще да е било. За да се озоват и тримата вътре в асансьора. Напомня ми култовата българска комедия "От нищо нещо". Вярно, че там Анета Сотирова се опита да вади Асен Кисимов, но сега времената са други.

sega_reader

А всъщност новината може спокойно да се пропусне от вестника.

inventus

Твърде вероятно е асансьорът вече да е бил повреден и да се е държал само на аварийната спирачка. Не знам защо са влезли всичките да спасяват жената но от тежеста им аварийната е подала и всички в мазето. Дано се оправят !

ловkия

Никакво спасяване не е имало, мъжете са се качвали към покрива, "женицата" по думите на единия никой не е разбрал накъде е отивала, но и четиримата са били наясно, че този подемник се ползва само за товари, не и за хора.

Влез или се регистрирай за да коментираш