facebook
twitter

Горещи новини

Йончева: Днес даваме на спецпрокуратурата оригинала на "Ало, Банов съм"

Свидетелят се страхувал да даде показания, обясни депутатът от БСП
4670
МИХАЕЛА КАТЕРИНСКА

"Специализираната прокуратура отказа да образува дело по случая "Ало, Банов съм". Като мотив изтъква, че не могат да проверят автентичността на записа и да разберат дали той не е бил манипулиран. Затова днес ще предоставим на спецпрокуратурата оригиналния запис." 

Това обяви водачът на евролистата на БСП Елена Йончева, на брифинг в централата на партията. 

Йончева показа телефона на служителя от министерството на културата, с който е направен записът, както и разпечатки от разговора, които ще бъдат предоставени на специализираната прокуратура. Депутатката от БСП каза също, че разполага и с документи от МРРБ по аферата.

"Специализираната прокуратура няма да се измъкне от разследване", категорична е Йончева и добави, че въпросът е дали ще бъдат прикрити отново тези, които са на власт. 

Тя припомни и аферата "Ало, Ваньо". "Знаете, министър-председателят поиска да бъде спряна проверка на митниците. Същата съдба готвят на аферата "Ало, Банов съм". Надявам се да не им позволим това да се случи", допълни Йончева. 

Що се отнася до свидетеля по "Ало, Банов съм", Йончева каза: "Дали той ще свидетелства, е негово решение, факт е, че се страхува да го направи. В България няма създадени условия, които да гарантират безопасността на хора, които свидетелстват за корупционни практики. Аз няма да издам своя източник и това ми позволяват както етичният кодекс на българските медии, подписан на 24 март 2015 г., така и предварителното споразумение на ЕК от 12 март тази година. Става дума за предварителна директива за защита на източника на информация. Все още не е влязла в сила и това може би ще гарантира здравето и живота на източника".

93

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Половин година прокуратурата размотава "Ало, Банов съм"

18.11.2019

ТАНЯ ПЕТКОВА

1131 4
Спецпрокуратурата получи още 1 млн. лв. за 2019 г.
Министър Банов мина в кръгова отбрана за Ларгото

15.11.2019

ТАНЯ ПЕТКОВА

1427 14

Коментари

Страници

kissсинджира

Какво ли извинение ще измисли сега специализираната в защита на крадливите герберунгели цацаратура?

Асол
снимка на Асол

Тцъ. Ще трябва да се търси вещо лице, което да забрави доказателството на нЕкой паркинг за да го откраднат, или некой радко с отвертката да го му направи механичен анализ

Шумахер
снимка на Шумахер

Знаете ли, че когато не ще да свърши нещо, Бойко плаче. И Банов да пореве малко и проблема му  може да се уреди.
Спомням си много забавен случай от контактите на Мутрьо с майките, когато се бореха за болните си деца. На една от срещите с тях, Боцю плакал заедно с майките...Тогава една от организаторките на протеста и присъствала на тази среща, Мая Стоицева, сподели пред журналисти следното:
“Напуснахме срещата, защото отправихме призив към премиера не да плаче заедно с нас, а да седне и да си свърши работата."
Казвах ви аз в един пост, че който познава Мутрьо да му напомни, че е премиер, а не кралски шут, ама не слушате...Нека реве сега!

JR

Страстната седмица започна с боц след боц... Футбалерът се прави че загрява по тъча и чака спешна грама от Румянка...🎃🎃🎃

Ад мин

Нищо подобно! Тупа топката и чака чешките германци от ФолЦваген да му пратят блага вест. Това "случи" ли се, сметай, че 80-процентниците ше Го понесат като Спасителя.

 

JR

Тцъ на твоето тцъ! Той чака приятеля Му Франциск да Му донесе на крака индулгенции за съгрешилите новодомци.

VW не са луди да стъпват в бантустана. Пушилката около тази “възможност“ е по рецептата за Шенгеня, чакалнята и другите герберастки изхвърляния за забълбукване на плебса.

Ace_

Това е интересно - по какво този запис ще се различава от този, който вече имат?

 

Ще им дадат пригиналният телефон/диктофон с който е направен? Нали знаят, че на тези устройства може да се качи запис и в последствие?

fierсe
снимка на fierсe

не питай нас, питай прокуратурата!😜

mail123456

Може. Може и да се установи дали това е направено или пък не е.

принцеса Даяна

Откога чакам Йончева-милиончева да разкрие епизода на БСП в предните избори когато червения бандит Ковачки плаща гласовете на миньорите за БСП с развалени кренвири, но освен развалени те са и малко и миньорите се сбиват. Това е особено гнусно за партия която си шие етикетче "социалистическа". Това нагледно показва, че Ленчето не РАЗКРИВА, а ПРИКРИВА корупцията на БСП, понеже те не хвърляли агнета на вълците.

След като осветли грозната гавра с евроизбори и кренвирши, очаквам честната бяла птица да представи документи за източените милиарди при "заменките" на Станишев.

 

Асол
снимка на Асол

Мадам, тиарата ти се е накривила...

fierсe
снимка на fierсe

принцесин, ами герберовите разследващи джурналисти, кво вдяват, та не ги изкарат тези нещица?!?

що сичкото на еленкиния гръб да е?!? ей го на, бикоф кво дреме, да ги почва! той баце в затвора щеше да вкарва, та ковачки ли ще му се опре?!?😜

принцеса Даяна

Колежке, не аз съм на снимката, събудете се най-после. Мдаа.

Асол
снимка на Асол

Постингът също може да се разгледа като снимка...на главата

Danibus

Направо портрет или както обича да се изразява гуруто на такива като въпросната дама - "психологически профил".

JR

АхЪ! Ма вЕрно ли! Сигурно тогава е сестра Ви, Ваше Височество... 

Днес какво дават в бюфета на “Раковски“ 134? Много е постно. Вярно - пости са, ама е гОла вОда!🐏💨

Доси

Прогнозите за пациента не са положителни... меко казано 

вила

За 80-нците е такава,а нормалните знаят етимологията-collega,демек,колегата Асол,ама то акъл требе,а не ибрик„

Iezuit
снимка на Iezuit

Сетила се Мара да се побара...

Защо досега не са го предали - защо укриват веществено доказателтво???

За по-силен пропаганден ефект?

fierсe
снимка на fierсe

явно за да не изчезне като онова тефтерче, ако ме разбираш?!?😜

Ад мин

Цъ!

Вж. #2 по-горе

kissсинджира

За да лъсне колки герберунлскобслужваща е цацаратурата. Айде сега да видим придворните гешефтари от кое отвърстие ще си извадят абсурдно извинение да не обвинят Баньо Колтурата във фалшифициране на документи. 

ArcheoBG

Защото така рушат доверието в институциите. Това е целта на цялото занятие.

Nashenec

Ха, само да е тефтерчето.

Че то си "замина" и експертът дето трябваше да каже дали и как во се е подслушвало с едни мобили на Цв. Цв. - умря при насрещен удар (кола с висока скорост навлиза срещу него и го размазва). И това 3-4 дни преди да даде експертиза. Естествено, нещата се приключиха веднага.

принцеса Даяна

Асол, не се прави на заспала, много ти е евтин номера, коментирай казаното в постинга . Къде те сърби не е интересно.

Асол
снимка на Асол

Вече го коментирах. Не бих му отделила цяло есе

fierсe
снимка на fierсe

а ти това

 

12 (Отговор на #8)

Пон., 22/04/2019 - 13:24

fierсe

принцесин, ами герберовите разследващи джурналисти, кво вдяват, та не ги изкарат тези нещица?!?

що сичкото на еленкиния гръб да е?!? ей го на, бикоф кво дреме, да ги почва! той баце в затвора щеше да вкарва, та ковачки ли ще му се опре?!?

ablepsia

коментирай казаното в постинга

 

"Казаното в постинга" е чиста проба whataboutism, пък и  форумците не са длъжни да угаждат на ничии прищевки от типа "ама вие защо биете негрите". Що за маниери, що за  настойчивост, да не кажа по-лошо,  да се коментира нечие тролене. Всеки коментира каквото намери за добре.

 

ArcheoBG

Тази даже не била дала оригиналния запис, но явно очаква присъди?!?!? За пореден път доказа каква невероятна журналистка е.

До колкото ми е известно в съда се признават само СРС-та, но да видим.
 

 

Асол
снимка на Асол

Явно много неща са ти неизвестни, щото ОЛАФ  (прокуратурата МУ има такова споразумение с тях) например започва разследване по копия от документи, дори един е достатъчен, ако в него има необходимата информация. Да ви заведат на нЕкой семинар и да ви пообучат малко за да не се излагате по форумите🚬

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш

×