Quantcast
Още 10 тайни записа от света на известните | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Строго съклетно

Още 10 тайни записа от света на известните

автор
Г-н БАЛЕВ
19 665
Люто, люто, вОда дайте!... "Майка ми с една люта чушка ходеше и ако кажа глупост, веднага ме налютява!" - обясни вчера Борисов фалшивостта на записите, в които се чува как псува чужди и свои. И всички му повярвахме, разбира се.

Държавните и кандидатдържавните мъже и жени си дадоха сметка за силата на тайните записи. 
Както чалга певиците печелят популярност от случайно изтекли в интернет порно записи, така политическите любимци търсят нови платформи за комуникация, защото видяха силата на тайните записи на Бойко Борисов.
Звукозаписни компании в страната и студията за игрални филми "Бояна" работят на пълни обороти - хиляди са мераклиите за таен запис, с който да покорят българите. 
Ето десет от тях.
1. Теменужка Петкова е записана в неформален телефонен разговор с Гинка Върбакова. В записа се чува само гласът на Теменужка: "Гинке!... Няма да стане. Приятелки сме, знам, уважавам те, но за далавери и схеми не ме търси. Ето сега водя таен разговор и пак ти казвам - за мен и за премиера Борисов най-важно е добруването на българския народ! Имам си принципи, разбери ме. Приятелството си и приятелство, ти си ми мила, България ми е по-мила!"
2. Цвета Караянчева (пред приятелки): "Аз тоя тулуп си го обичам, честно. Той си е грубоват, вчера ми изпя песента "Цвета гащи няма, баджанак" - и се пляскаше по шкембето в такт, накрая обаче си ме цуна. Той така си показва чувствата и дори не може да се каже, че ме е бил някога. Сега, малко по-грубо да ме придърпа, случва се. Малко да забърше пода с мене, нормално е, стават такива работи, защо трябва да го правим на въпрос? Понякога може и да се изсекне в роклята ми, но това не значи, че не ме уважава. Не съм ли права, кое не е така!..."
3. Иван Гешев (запис от стая за разпит, изнесен на флопи диск от Явор Колев при напускането му на ГДБОП; на записа Гешев респектира битов престъпник): "Така!... Защо бе, сине майчин, изнасили бабичката! Мръсник, диване, анархо-либерал и геронтоцид! Мога да ти съсипя живота, наясно ли си! Пляс един камшик! Муш една палка! Сега ме слушай внимателно, няма да повтарям. Утре отиваш на митинг в защита на прокуратурата и искам да си направиш плакат на тапет "Гешев е расово толерантен". И да се изкъпеш за протеста, няма да излагаш криминалистиката, ей!"
4. Росен Желязков, министър на транспорта, е записан в неформален разговор с имиджмейкърка: "Муцинка, ти си такъв професионалист, неслучайно работиш в Транспорта! Хайде да си направим една фотосесия! На никого няма да покажа снимките, обещавам! И на Бойко Борисов няма да ги покажа, просто така за спомен да си ги имаме. Ще си сложиш големите очила като психоложка, а аз ще легна на дивана. И ти ще ме анализираш. Ето така... Господи, какъв утвърден професионалист си! Не спирай, анализирай, о, спомням си всички унижения от детството! Нека ме боли..."
5. Ахмед Доган е записан в почетно председателски философски транс под влияние на барбекюрати: "Моя страна! Моя България!... Тук изградих диктатуриата на барбекюрата и барбекюрата на диктатуриата. Аз виждам в бъдещето орляци с бели шапки. Заедността ми сломява враговете. От Сараите ми тръгват сарацини и носят знамето на Заедността... Росен Желязков ми асфалтира Росенец!... "
6. Мариана Николова, вицепремиер с широки правомощия, също бе популяризирана с таен запис от сеанс при психоаналитик, с когото работят по проблемите с нейната криза на идентичността. Пред аналитика вицепремиерката признава, че постоянно се събуждала нощем с усещането, че ѝ никнат мустаци. Чувствала се повече "мачо" и "бачо", отколкото жена и вицепремиер. 
"Скандално е - възмущава се от себе си Николова. - Постоянно се чувствам като че ли не съм аз, ами Валери Симеонов". 
7. Делян Добрев (в телефонен разговор с неизвестен събеседник): "...Човек, аз ти казвам, че водата в Хасково е някакво вълшебство - вкусна, полезна, живителна. Благодарение на ГЕРБ и премиера Борисов и този проблем беше разрешен благополучно. Ето, казвам ти го откровено, не си мисли, че само пред камерите уважавам Борисов, а зад гърба му ще тръгна да говоря нещо друго!..."
8. Корнелия Нинова е записана у тях си с една тава мусака как говори по телефона на неизвестен другар: "...На Гергов му кажи да си смени паспорта. Вече се казва ГЕРБов, не Гергов, писна ми от интригите му, пловдивска клюкарка, филибелийска гювендия, тепегьоз под тепетата! Да си сменя паспорта с двеста и да ходи в потъващия кораб на ГЕРБ, не да ми мъти партията тука, ай ша му са не знай!"
9. Цветан Цветанов, ръководител на мозъчен тръст, също бе записан как говори, без да подозира, че е записван: "Аз съм опозиция на Борисов, но се готвя за редовни избори. Винаги вземам осъзнати решения и ако някой си мисли, че ме е записал тайно, нека да знае, че преди това аз него съм записал три пъти по-тайно!" 
10. Бойко Борисов отново извади най-оригинален запис. В новото си аудио премиерът обяснява на Николина Ангелкова защо се е принудил да поиска оставката ѝ, макар че всъщност я цени високо. Премиерът използва странен църковнославянски език, с който показва в неформална обстановка, че всъщност е доста навътре в православната култура, нищо че носи червен конец и люта чушка против уроки. Ето какво казва премиерът на Ангелкова: 
"Достойно ест яко воистину блажити тя, присноблаженную и пренепорочную, и Матер плажа безплатнаго. Честнейшую Херувим и славнейшую без сравнения Серафим. Дарую тя чистою совестию."

Ключови думи:

тайни записи, люти чушки

Още

Канибалска история

23.06.2021

Г-н БАЛЕВ

2207
И. Кръстева заяви, че е майка на Кирил Петков
Слави и Бойко в Триатлон с джипки, патерици и добитъци