facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / България

Внезапен еврооптимизъм обхвана българите

Всеки втори у нас е убеден, че ЕС върви в точната посока
2028

 

Българите се оказват сред най-лоялните и оптимистично настроени граждани на ЕС.  Това разкрива най-новото проучване на Евробарометър. У нас всеки втори е убеден, че Евросъюзът се движи в правилната посока. Този резултат е доста по-висок в сравнение с предното такова изследване  - от миналата година. И делът на хората, които се чувстват европейски граждани, се покачва и вече е 56 на сто. Данните на Евробарометър сочат, че България е сред трите държави членки, чиито жители най-масово вярват в доброто бъдеще на ЕС. 

Проучването впечатлява и с видимото "позеленяване" на българите. Преобладават хората, които смятат, че климатичните промени и рисковете за околната среда са сред най-важните проблеми. Според 76% от населението всяко ново търговско споразумение, което ЕС подписва, трябва да бъде съобразено с най-високите стандарти за опазване на околната страна. този процент е съвсем близо до средния за общността резултат - 80% от гражданите на ЕС поставят "зелените" политики на водещо място. 

Висок е процентът на българите, които вярват в колективния разум на ЕС -  54% са на мнение, че е добре важните за всяка държава членка решения  да се взимат на европейско ниво. 

 

 

31

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Всеки трети българин няма нужните дигитални умения

28.03.2020

1713 20
Корупцията по "високите етажи" тормози най-много българския бизнес

11.12.2019

ЛЮДМИЛ ИЛИЕВ

558 1
И по толерантност към хомосексуалността сме последни в ЕС

24.10.2019

ЙОАНА ПЕТРОВА

204 6

Коментари

Страници

ЗИП
снимка на ЗИП

Българите не на шега се уплашиха, че комплексарите от Вашингтон и Москва може да използват България, като прокси територия за своите разборки.

 

Правителството още явно не схваща много добре положението. Да се надяваме, че скоро ще се усетят.

 

Съвсем реално е скоро да избухне пълномащабна война между Русия и Турция с всички произтичащи от това последствия.

 

Eто едно видео, където руски журналист позира до горяща турска бронетехника :

 

https://syria.liveuamap.com/en/2020/14-february-ac...

 

Елитът спешно трябва да обсъди новата ситуация в региона. 

 

Българите инстинктивно се хващат за най-разумното което виждат - ЕС  в лицето на Макрон и Меркел...

Direktiva

Е на кого да вярваме, оня ден кънчовият Галъп ни изкара 80% дебилни путинофили и русофили, а пък тези наоборот!

 

Verbis verbis

И аз така. Вярвам, че колективният европейски разум води Европа към пропаста, и това е правилната посока.

Guro Gurov

У нас всеки втори е убеден, че Евросъюзът се движи в правилната посока.

Ако така е зададен въпроса - и аз така бих отговорил, имайки предвид, че ЕС в този си вид ще се досговняса и след това може и да стане нещо прилично от него.

Що се отнася до това, дали се чувствам европейски гражданин - да, чувствам се, но не щото сме в ЕС, а защото България винаги е била в Европа, дори и още когато ЕС не е бил в топките на Шуман.

Кой как ги разбира въпросите - виж матряла.

 

segal

Спокойно. Изтрезнейте. Оставете и никотина за няколко дена. Руско-турска война няма да има. 

Русия е слаба държава с боеспособно население, колкото всяка друга като Турция, Япония, Германия, Полша-Украйна и др. 

Русия може единствено да воюва с ядрено оръжие, всички други варианти са бърза загуба. Самите руснаци вече осъзнават, че Отечествените им войни са илюзия. Първата е била един обикновен поход на Наполеон към Москва, за да се разбере с царя, който не си спазвал обещанията и договорите, изобщо не е имал план да завладява Русия, просто е отишъл до Москва, почти без бой, но царят избягал, а Наполеон такава низост не очаквал. На връщане, много ясно, европейската войска на Наполеон е била просто ограбена от руски “партизани” - обикновени крадци, грабещи лъскави европейски стоки от западняците. 

Втората Отечествена война на руснаците е още по-илюзорна. Победата над Германия е благодарение на цялата коалиция. Самите руснаци преминават в контранастъпление при Курск и успяват да продължат атаката благодарение на десанта на САЩ и Великобритания в Сицилия. Това са документи за военни действия, има дати, часове, които всеки средноинтелигентен човек на Запад знае. Отделно ленд-лиза, без който руснаците щяха да изчезнат много бързо, но после европейците са щели пак да завладеят света. Победа над Русия е означавала пак Европа да управлява света. Какви са сега руснаците? Молят са да ги вземат за прислужници в Германия, както ги е вземал Хитлер. Руснаците от столетия са ги управлявали германци, както и цяла Европа и света - европейската аристокрация. 

Сега Путин използва Сирия, за да отвлича вниманието от вътрешните проблеми на Русия, а именно, да не роптаят руснаците, че огромните ресурси в Русия се управляват неефективно. 

майор Цепеняков

"...Отечествените им войни са илюзия..."

 

Благодарим за възможността да имаме безплатен достъп до продукцията на "Kozyak Communication and Brainwashing"!

Челичен
снимка на Челичен

В големи грешки си.?

Вярно само ,че си зле.

Gilgamesh
снимка на Gilgamesh

.... всеки средноинтелигентен човек на Запад знае ...

... руснаците щяха да изчезнат много бързо ...

И от позицията на слабаци пустите руснаци взели, че се спазарили и голям блок си построили.
???

Invisible

   С кой, с кой, че пак с Германия.

ЗИП
снимка на ЗИП

Мълния !

 

Страшна офанзива на руската авиация в подкрепа на кюрдите в Северно Алепо. Турция е в колапс !

 

:))

Herrvasko

Като човек, който живее в т.нар.ЕС, мога да твърдя, че ако българите навън имат поне малко сигурност у дома, не само доходи,ще се махнат незабавно и ще се върнат,Това важи особено силно за по-младите.Колкото до тоя Евробарометър, това са резултатите от тоталното безверие и отчаяние на тези, дето са все още у дома.Българите, все още не са дебили , като западноевропейците и американците и не могат да приемат цялата либерастка гнус, кото се налага със сила в Западна Европа.       Колкото до колегата по-горе, да му подскажа, че Наполеон е предприел ексурзията с 650 000 армия, огромна за това време.А пък до втората св, война, мога да препоръчам книжарница Хеликон, където напоследък има доста биографични книги по темата, и то от немски участници във войната.Манщайн, Гудериан, Зеп Дитрих, Курт Майер и още доста други, четенето е много полезна дейност,особено като почете човек за последният сблъсък между вермахта и т.нар.съюзници в Ардените, за да разбере, колко пари са стрували храбрите американски солдати, биейки се срещу дядки над 50 години и деца на по 16.А при Курск, руснаците успявт да победят с цената на ужасяваи загуби, ри Прохоровка немците губят над 600 танка, срещу 5000 руски.

Средноинтелигентния човек на Запад знае, кога е промоцията на поредният технологично изотанал айфон,и е подозира,какво става около него.   А руско -турска война няма да има, по една простапричина, когато империята на злото застрашава целият свят със своите самолетоносачи и военни бази,няма особен смисъл да е дърлиш с братята по съдба.

bay Dragan

Проучването е проведено сред депутати от нашия парламент. Вътре в сградата на НС под зоркия Му поглед.

Джиджи

Ако е вярно – ??, щото това обяснява всичко!!! ?

mick

Лъжа. Явно са го закъсали здраво и с тези статии искат малко да вкарат оптимизъм.

 

Толкова простотии.. Всъщност откакто влязохме в ЕС, сме все надолу по отношение на държавността. Все по-калпави управляващи.. даже същите управляващи затъпяха.

segal

Хитлер е бил успешно заблуден от Чърчил и не е могъл да изпрати към Курск резервните армии от Франция и Италия заради десанта на американците и англичаните в Сицилия. Благодарение на британците руснаците успяват с контранастъплението при Курск и ги спират чак в Германия. Играта Курск-Сицилия е била по дни и часове. Британските разузнавачи са насищали ефира по  минути. За любителите на танкчета и кръв - Курск, за любителите на комедията - Чърчил сваля гащите на Хитлер и го дава надупен на Сталин на... КУРск. 

Колкото до Наполеон — в Европа е посрещан като освободител и е изграждал администрация в освободените територии, която и днес стои. В Русия нищо не е правил, освен придвижване до Москва. Самите руснаци не са знаели какво иска, просто е преминавал. Търсел е руския император, който не си е спазвал договорите и е пречел на Наполеоновата реформа в Европа. Разбира се, не е очаквал, че в лютата зима ще го нападат и грабят непрекъснато разни дрипльовци. В другите държави са се записвали в армията му, искали са да са част от новия бляскав свят. 

Какво се е случило с Наполеон на практика? Ами той самият казва учуден, че искал да обедини Европа, да създаде една голяма държава и да спрат войните, но където и да отиде, открива, че вече има такава организация. Една невидима организация, държава в държавата, която държи в паяжина всички важни европейски градове. 

 

John Slow

segal

Съб., 15/02/2020 - 10:34 

Все бях чел глупости, но това бие всички рекорди. Тотална шитня. 

Verbis verbis

А, има и малко истина.

Какво са търсели германците в Русия през ВСВ?

Целта е била да се свали Сталин, и да се поставят троцкистите на уравление във поделените райони. Затова и това голямо преминаване на последователите на либералсоциалистите, противници на Сталин в редиците на Вермахта. Нестиковката с плановете на Хитлер, и обещанията на някои отговорни негови дружбани е, че очакваният бунт, който е трябвало да избухне в Москва, и помете Сталин в деня, в който германската армия премине границата на СССР, не се състоява. Затова, и съветските са тръгвали в атака с бойният вик „За Родину, за СТАЛИНА„

За невидимата мрежа по думите на Наполеон.

Ако погледнем Виенският Конгрес, ще видим, че доста имена, известни от Френската революция присъстват и подписват, като представители на различни европейски държави. Масонията вече се е била строила.

Slava
снимка на Slava

12

Съб., 15/02/2020 - 11:12 (нов)

Herrvasko

Като човек, който живее в т.нар.ЕС, мога да твърдя, че ако българите навън имат поне малко сигурност у дома, не само доходи,ще се махнат незабавно и ще се върнат,Това важи особено силно за по-младите.Колкото до тоя Евробарометър, това са резултатите от тоталното безверие и отчаяние на тези, дето са все още у дома.Българите, все още не са дебили , като западноевропейците и американците и не могат да приемат цялата либерастка гнус, кото се налага със сила в Западна Европа. 

 

Не те зная в коя Европа живееш, но тези българи, които се установиха там, сега съжаляват, че не са го направили по - рано. Написал си един куп глупости, една от друга по - дебилни.? Да се чуди човек, защо се мъчиш там, като те е толкова гнус.

От друг форум, коментари от тази седмица:

 

За дамата, която се чудеше дали да емигрира, ще кажа едно - единственото за което съжалявам е, че не дойдох по-рано тук!

 

и аз точно това казвам, нещото за което съжалявам е, че не съм емигрирала още когато станах на 18 години.

 

И аз това казвам-съжалявам само, че не дойдохме по-рано.

 

 И т. н. - все в този дух.

Herrvasko

Слава Богу,има и спомени на големият приятел на България,сър Уистън на Ялтенската конференция,  където той описва , колко нищожен се чувства между Сталин и Рузвелт.А участието на Англия във войната се изчерпва, освен с нейното разпалване и,после с ужсяващите варварски бомбардировки над цивилини градове.Колкото до плановете на Наполеон до обединена Европа, същото е искал и Хитлер.А вафен сс е най-голямата доброволна армия създавана някога въобще.Само че...Жалкото е, че руснака е измъкнал кестените от огъня заради англосаксонците.На много висока цена.

John Slow

Не те зная в коя Европа живееш, но тези българи, които се установиха там, сега съжаляват, че не са го направили по - рано. Написал си един куп глупости, една от друга по - дебилни.? Да се чуди човек, защо се мъчиш там, като те е толкова гнус.

От друг форум, коментари от тази седмица:

 

За дамата, която се чудеше дали да емигрира, ще кажа едно - единственото за което съжалявам е, че не дойдох по-рано тук!

 

и аз точно това казвам, нещото за което съжалявам е, че не съм емигрирала още когато станах на 18 години.

 

И аз това казвам-съжалявам само, че не дойдохме по-рано.

 

 И т. н. - все в този дух.

Ма чекай малко, бре! Нале при Боко е супер?!? Съвсем се объркАх... 

Мето от Факултето

“Внезапен еврооптимизъм обхвана българите”

Европеистите от IV Райх изпитват затруднение по оформянето на бюджетната рамка и вероятно една от точките на предстоящата среща ще бъде тази тема. Вноската на България в евробюджета рязко ще се повиши,което е основна причина за оптимизЪма обхванал българските граждание.?

Gilgamesh
снимка на Gilgamesh


...основна причина за оптимизЪма обхванал българските граждание ...

А другата може да е, че повечето са пред пенсия и се надяват на европейска.
По-добе е да четем хороскопи, не статистики. 

Сироко Леванти

Българите не на шега се уплашиха, че комплексарите от Вашингтон и Москва може да използват България, като прокси територия за своите разборки.

Чувал съм за "прокси", но на какъв език е "разборка"  и какво значи на български? Благодаря.

Guro Gurov

Ма чекай малко, бре! Нале при Боко е супер?!? Съвсем се объркАх... 

Молим тъ, не събувай кафяво оцветените прашки на особата, че ше те намрази!

марк

          А вафен сс е най-голямата доброволна армия създавана някога въобще.Само че.

 

 

                              Половината от 600 000 -та армия на Наполеон е била от доброволци от Зап. Европа тръгнали да'' освобождават'' Русия. Само поляците са били около 100 000 . Винаги са се намирали европейци доброволци готови да се бият за свободата на руският народ избивайки го. С Вафен SS е същото. Що се отнася до тази ситуация дето германците не могли да изтеглят армии от Зап. Европа не съм аз този който прати телеграма на Хитлер да воюва на два фронта .То не може и'' Вълкът сит и агнето цяло ''!

бонго-бонго
снимка на бонго-бонго

Половината от 600 000 -та армия на Наполеон е била от доброволци от Зап. Европа тръгнали да'' освобождават'' Русия. Само поляците са били около 100 000.

Поляците съвсем обяснимо са в наполеоновата армия - без Наполеон те нямат държава.

Настрана, че царят Александър Първи е поставен на престола си в резултат на блестящо представяне на британските агенти , действителната цел на Наполеон е била не някакво имагинерно завлядяване на Русия, а да я принуди да спазва Континенталната блокада. Всякакви Толстоевски внушение, че "Европа" нападнала Русия са смехотворни. Настрана Великобритания, скандинавските страни , Османската империя, но една Прусия и Австрия не вземат участие в Наполеоновата авантюра.

От друга страна, ако трябва да говорим за цяла Европа срещу някоя държава в онази епоха, то тази държава е Франция. Седем коалиции от всевъзможни желаещи са организирани срещу Франция в периода 1792 - 1815, Русия участва в пет от тях.

Guro Gurov

Разбира се, не е очаквал, че в лютата зима ще го нападат и грабят непрекъснато разни дрипльовци.

Бонго, с две думи ако обичаш, че не те разбрах - ти горното ли опровергаваш?

чугуналенина
снимка на чугуналенина

Дpогаpе, дайте по-силен отпоp на гейpопа! Или сте слабосилни напоследък... оти така? Стpах да нe ви лобутят унуките? 

Mavrodinov

Унуките ни отдавна са европейци, за разлика от чугунените глави на кремльовците. 

Mavrodinov

Защо да е внезапен еврооптимизма на българите? Той е постоянен, стабилен, реален и спасителен за България. Въпреки непрестанните отровни опорни точки на  чуждите тролове - и руски и американски. 

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш

×