Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

За протеста пред БФС МВР готви оръдия с топла вода

Полицаите ще избират Мис Мокра фланелка зад колоните на МС

Инвестираме в преживявания!
Pixabay
Инвестираме в преживявания!

ДА НЕ СТАНЕ КАТО ПРЕДНИЯ ПЪТ!

Стражите на обществения ред от Министерството на вътрешностите се готвят усилено за новия протест срещу БФС, готвен за 15 март. 

Министърът на вътрешните работи увери обществото и запалянковците, че на новия протест МВР ще се справи още по-добре с опазването на гражданския мир и доброто настроение на цялото гражданско общество. 

Този път водното оръдие ще бъде в режим "Антиконфликт" - МВР в сътрудничество с ТЕЦ София подговя директни връзки с топлопреносната мрежа, от които водните оръдия на МВР да се зареждат с топла вода. 

"Инвестираме в преживяванията на гражданското общество! - радостно обяви МВР-шефът. - Ще къпем протестантите с топла вода и с това ще си доставим взаимно удоволствие. Това ще е особен ритуал, стилизирано кръщене, водоявление в Зоната на комфорта. Все едно да влезеш за Ледено хоро в Тунджа, ала водата да е с приятна температура, а не да стяга в ледената си хватка демографската политика на страната. Знаете ли, че заради измръзнали камбанки в Тунджа демографските ни показатели са се влошили с няколко пункта! Затова и клиентелата ще я пръскаме с топла вода, душ-гел, перилни препарати, омекотител и така нататък. Всички ще излезем пречистени от това, то ще е множествен катарзис и безупречна хигиена, дори аз мисля да се изкъпя солидарно с гражданите на протеста. Така че ние сме си взели поуките, оправяме си къщичката и топлопровода, дори би казал, че в момента откриваме топлата вода с невиждани в целия свят въведения! Това е равносилно на Магна Харта. Не тичаме с водното оръдие след събитията, вече не поливаме граждани и растения безразборно! Ще опазим реда без да проявим излишно насилие, но и без мекушавост и сантиментализъм" - развихрил се е министърът. 

Няма налично описание.
Това няма да се повтори. Не и по този начин! - категорични са служителите на МВР.

***

Особено шумните протестанти ще се пръскат с мълчана вода, за да намалят децибелите и да се опази звуковата хигиена на мирните граждани по домовете в близост до протестните събития. 

В плановете на министерството влиза и разиграване на "Мис и Мистър Мокра фланелка сред протестиращите. 

Това ще е особена привилегия за тези, които МВР успее да изтласка от БФС до колоните на Министерския съвет, традиционен спот за силни граждански усещания в сферата на вътрешните работи. 


Ако фланелките зад колоните са мокри, преживяването е още по-силно!

***

Министър Стоянов пак не можа да си спомни чия номинация е и кои партии го подкрепят. 

"Не знам кой ме подкрепя, но чувствам, че ако има правителство, аз ще остана и след ротацията. Усещам подкрепата, но не мога да кажа откъде идва, чувствам я във въздуха около себе си. Всичко сякаш ми казва без думи: ти си вътрешен човек, ти ще останеш тук в Министерството на вътрешностите!" - окрилен е министърът. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата