Медия без
политическа реклама

Това, което имаме

Колко демона се събират на върха на винкела

26 Март 2019

Ирена Соколова е психолог, председател на Жени-ГЕРБ, бивш депутат, неуспешен кандидат-кмет и успешен областен управител на Перник; един от най-лъскавите винкели на ПП ГЕРБ. 

Освен всички други специалности г-жа Соколова умее като никой друг да обласкае ръководството на партията - "После" с радост е публикувал нейни декларации, възвания и речи, пълни с цунки, гунки, маймунки и банани с пижами около слънцето. 

Текстът надолу е съобщение на сайта на ПП ГЕРБ, което и самата г-жа Соколова гордо разпространява из Фейсбук, а ние ѝ правим услуга, разширявайки покритието на посланието ѝ.

Заглавията тук са наши, правописът - на ГЕРБ. Оригинално заглавие: "Ирена Соколова: Мрачното време преди избори ражда демони". 

***

Социопатно е да навредиш на всички останали, за да можеш да задоволиш себе си. Перфидното, подготвено и високо организирано зловредие демонстрира социопатен ум, чиито характеристики са да доминира, да контролира и манипулира. Като по учебник е спретнато мероприятието. Така председателят на Жени-ГЕРБ Ирена Соколова коментира в Добрич нечистите атаки срещу фигури от партията във връзка с имотни сделки.

Тя участва в регионален форум, организиран от ЖГЕРБ в Добрич и Силистра.

„Ние много добре знаем, че няма нищо грешно в това да си купиш жилище, да капарираш, да придобиеш апартамент. Но, това беше описано като голям грях. Кой не е направил стъпка, за да подобри живота си? И, това ли е целта – да не подобряваме живота си, да се примиряваме със сегашното, а да говорим за развитие. Това е долнопробно, невярно и фалшиво. Всеки, който си позволи да изопачи информация с цел да навреди някому получава своето възмездие. Ние не можем да раздаваме възмездие, но можем да знаем много добре кое е правилно и кое не е. Познавайки хората, с които работим вече 12 години, най-добре можем да оценим кое е редно и кое не, кое си струва да чуваме и на кое да не обръщаме внимание. Този мач с манипулипулиране и изопачаване на истински данни, представени като грях вече го играем за седми път и имаме своеобразен имунитет, даже”, заяви лидерът на женската организация на партията.

По думите на Ирена Соколова така действат ощетените психически хора, нарцисистите и социопатите. „Но, когато това е продукция на една структура, на колективно тяло, толкова по-зле, защото се демонстрира откровено организирано мероприятие. Говори за тежките фрагментационни и изключително дезинтеграционни процеси вътре в него”, категорична бе Соколова, която е магистър по социална психология.

„Жалко, че губим време от развитието си и създаваме среда, в която да виреят зловредни и болестотворни организми. Вместо да изграждаме здравословна среда на взаимоотношения, говорейки за цивилизационен процес, ние се връщаме на нивото на примитивизма. Там, където се говори по теми от сорта дали случайно на другия в чинийката няма малко повече, за да му го откраднем. Нелепо, пошло и изключително долнопробно е”, заяви тя.

Това, което знаят структурите на ГЕРБ, започнали от един и събирали човек до човека, е, че само работата в единство и непрекъснатият контакт помежду ни, дава стъпка напред. И, само работата в името на съзидателното, изгражда, подчерта председателят на Жени ГЕРБ.

С пожелание за добър житейски път и за стойностна политическа кариера Ирена Соколова връчи членските карти на младежи от Каварна, новоприети в семейството на ПП ГЕРБ.