Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Гергов събира в ЦУМ прокурори и политици, съставят правителство

Фандупкова му подарява жълтите павета, писнало ѝ да ги пренарежда

Архив / СЕГА
Горе на последния етаж се решават всички проблеми!

ПАНАИР В ЦУМ

Георгий Гергов се амбицира да помогне за разрешаването на политическата криза и покани на кафе в ЦУМ представители на преговарящите за съставяне на правителство партии, които да говорят откровено, както помежду си, така и с прокуратурата, а той като домакин да е аниматор и медиатор в решаването на заплетени казуси. В близките дни там ще се проведе среща на най-високо равнище. 

Мимоходом прокурорите ще проверят и самия него за маньоврите му с Пловдивския панаир.

Върховна касационна прокуратура (ВКП) се самосезира във връзка с публикации в медиите относно твърдения за извършени закононарушения от длъжностни лица по повод придобиването на дружествени дялове на "Международен панаир Пловдив" АД от фирмата „Пълдин туринвест“ АД.

Всички работни срещи и най-вече проверката на Гергов за Панаира се очаква да преминат в дух на оперативност, сътрудничество и взаимно разбирателство.

"Забелязал съм, че най-добре се работи в диалог с прокуратурата - споделя Гергов концепциите си за политическия процес и дискурс. - На нашите политици им трябва прокурорски стимул. А всеки от тях има какво да губи, важното е да знаеш как да подходиш към всеки, как да събереш нужните данни за него преди съответната профилактика. Нашите политици не умеят да се обединяват, малко са като Корнелия Нинова - опаки, некооперативни. Тя Нинова затова е на път окончателно да затрие БСП. А аз винаги съм работил прекрасно и с ГЕРБ, и с други партии, които разбират от дума, никога не съм дискриминирал по политически признак. С Вежди Рашидов съм имал перфектен културно-патриотичен синхрон навремето! В Пловдив има коалиция от всички партии, които ме подкрепят за всяка бизнес приумица, проследете танца на общинарите и кмета по казуса с Панаира и ще се удивите. Нека и прокуратурата го проследи, нямам притеснения, всички ще черпя по едно кафе и една студена вода. Ще решим и някои проблеми на външната политика, в ЦУМ решаваме всички проблеми. Никого няма да заплашваме, при нас нещата стават с добро!" - категоричен е Гергов.

Мероприятието традиционно ще се проведе в работно време, както винаги са ставали срещите на високо равнище в ЦУМ. 

Абонирай се за профила на Публицистиката на Нова: https://www.youtube.com/channel/UCKe2NUqtkmsbnaNG63L7hCQ?sub_confirmation=1Посети официалния сайт: http://n...

DANKE, EURДАНКЕ!

Столичната кметица EURДанка Фандупкова взе изненадващо решение повече да не пренарежда жълтите павета, защото я заболяла главата вече от тях, пък и мандатът ѝ свършва, няма за кога да се правят нови ремонти на ремонтите. Вместо да се тормози с тоя капризен материал, тя ще подари жълтопаважа на Георгий Гергов. 

"Каквото можахме, овършахме, давам паветата на Гергов да си ги нареди в ЦУМ и на Панаира, където иска, само да ми ги махне от главата. Като последен експеримент с центъра на столицата ще наредя малко теракот на тяхно място, едни баняджии от близките до общината фирми се обадиха, че имат материал за изразходване. Ще актувам ремонта по 5000 евро на квадрат, пък да ги плаща, който иска, аз се уволнявам!" - няма търпение да се отърве от тая грижа Фандъкова. 

Президентът на ЕНП Жозеф Дол пусна ръка на Фандъкова на пейка до Лъвов мост  (снимка)
"Ох, искам просто да седна на една пейка и да си почина!" - тежко въздиша EURДанка. 

Още по темата