Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Габриел се изгуби по летищата като политически куфар

Европейската народна авиокомпания се чуди къде точно е стокирана кандидат-премиерката

Кой знае накъде е отлетял куфарът с Габриелица!
Pixabay
Кой знае накъде е отлетял куфарът с Габриелица!

ТУКА БЕШЕ ПРЕДИ МАЛКО

Робокопърката Мария Габриел се изгуби по летищата на път за България и Бойко Борисов е бесен. 

Кандидат-премиерката трябваше до дойде у нас, стокирана като политически багаж в полет на Европейската народна авиокомпания. 

Представители на превозвача обаче вдигат безпомощно ръце и откровено признават, че не знаят къде да я търсят. 

"Стокирахме я нормално, но знаете как се губят багажи по летищата, кой знае накъде е излетяла. Екипите ни я издирват по цял свят, но може да отнеме месеци" - извиняват се лицемерно служителите, на които сякаш изобщо не им пука, че Бойко Борисов е решил да си направи поредната груба политическа шега. 

"Ама как така ще я загубите бе! Тя е парлеву франсе, умна, красива, безспорна евроснаха, имам тука работа с нея, ще си правя джумбуш с моите политически опоненти и мъдрите избиратели. Специално съм освободил пратката от Еврокомисията, а вие ми съсипвате репутацията на политически изверг!" - скара им се Борисов, заобиколен от съпартийци и младежи на ГЕРБ, които гледаха лошо и кимаха при всяка тъпотия, която изрече шефът им. 

Служителите на Европейската народна авиокомпания обаче невъзмутимо заявиха, че ако беше скумрия, щяха да я подушат, но робокопърките и парите не миришат. 

Борисов и свитата му си тръгнаха с високо кръвно и закани, че "ей сега се обаждам на Вебер, да видите как се разбива магистралният тунел до Симитли!"

Младежката организация на ГЕРБ, начело с Георг Георгиев се включи в издирването - младежите се бутат навсякъде по летището и ще се пречкат, докато не си получат робокопърката на шефа. 

За щастие Борисов има и план Б - ако Габриелица не се намери, той ще предложи внучетата си за независим тандем министър-председатели. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата