facebook
twitter

После

Етажна собственост

Цецка и Цецо се разменят - и всичко е точно

1893

Намерихме най-доброто решение за овладяването на кризата с жилищно-битовия въпрос на ГЕРБ. 

Достатъчно е Цецо и Цеца просто да се разменят - и стабилността не само ще се запази, но ще стане още по-стабилна - току-виж ГЕРБ вземат, че изкарат най-накрая един цял мандат. 

Размяната трябва да стане по няколко линии, за да е по-голямо озадачението сред народа, а когато се постигне озадачение, имиджмейкърите на партията ще се стремят да отведат разговора към зоните WTF и "да правят квото щат, не ме интересува". 

За всеки случай първо трябва да си разменят апартаментите - това ще хвърли публиката в най-силна почуда. 

Идеята още е, така да се каже, на груб строеж, така че някои детайли може да се променят в движение, както през годините се е променяла и номерацията на псалмите при различните преписи и религиозни традиции. Примерно този псалм за покрива на Всевишния юдеите са го позиционирали под номер 90, но постепенно в някои школи се измества под номер 91. Ала 90 или 91 - все си е мощен енергиен щит, нали така! 

Цецо и Цеца трябва да си разменят също така публичните позиции - Цецка става шеф на ПГ ГЕРБ, Цецо става министър на правосъдието. 

Цецка бездруго се чудеше какво да прави в това Министерство на съдебната проформа - само висеше като прани гащи и от време на време изпускаше по някой затворник да брадяса. 

Тук използваме момента да успокоим публиката, че тия ужасни неща, дето се говорят - Цецо и Цеца да напускат политиката и не знам какво - да си говорим сериозно, няма как да стане тая работа. Че то в рамките на Цецкиния мандат двама затворници се пръждосаха по живо, по здраво от Централния софийски затвор и не можаха да ги намерят, докато не застреляха единия. Не успели да го издирят щото си пуснал брада - извънредно оригинално! Та - при тоя скандал Цецка не мръдна от министерството, та сега ли ще напуска политиката? А и Цецо през годините мина през какви ли не трудности - противоборство с Алексей Петров, научен спор с горнооряховската гинекологична школа, предишен скандал с апартаменти... И все си е силният човек в ГЕРБ. 

Така че да не си губим времето с излишни хипотези - няма да напускат политиката Цецо и Цеца, а ще се разменят. 

Цецка в НС ще се чувства много по-добре, отколкото в МС, ще поеме от Цветанов ПГ като юмрук и разработени контакти с другите парламентарни сили. Трябва ти кворум - кеф ти "Воля", кеф ти ДПС, бюджет за пазарлъци има, не е като за апартаментите - взираш се в изкопа и чакаш изкопа да почне да се взира в теб. Надявам се да разбирате алюзията. 

А впрочем - да си беше пуснала брада и тя, можеше да ѝ се размине скандалът с апартамента.

Цецо пък в правосъдното министерство ще се роди - той си има велики идеи за съдебната система още от периода му във вътрешните работи. Той знае кои съдии са добри и кои се съвкупяват с Мафията, знае да чете СРС-та от парламентарната трибуна, знае да води битки, така че врагът да пожелае да си лягате, не да се дрънчите. В по-нови дни например виждаме, че никак не се гнуси от фигури като Тома Биков и Антон Тодоров - люти громители на ГЕРБ, които с времето втасаха до първи гербоиди. 

Тук е моментът и да припомним хубавата история от акушеро-гинекологичния период на Цветанов - тъкмо беше станал вътрешен министър и с Бойко яко пердашеха лошите. Цветанов тогава нападна група горнооряховски лекари, които обвини от парламентарната трибуна, че са умъртвили бебе в кофа; тогава чете от същата трибуна СРС-та от разговорите между лекарите, които според Цветанов са убили "бебе във фризера". По-късно случаят беше характеризиран като тежък аборт, болницата си смени ръководството, а Цветанов и до днес е един от силните хора в региона.

Само за молитвените закуски не мислим, че Цецка може да поеме тоя ангажимент от Цецо - това си е негов жанр, но пак напомняме, че най-важното е да си разменят първо апартаментите. 

А когато Цецка поживее под силния енергиен щит на Псалм 90/91, като го поизучи, може и нея да пратим на молитвена закуска за шампиони. 

Все още няма коментари

Още

Антикорупционната комисия мълчи за старата проверка на Цветанов
Цветан Цветанов сложи носия за 150 чевермета в Златоград

04.05.2019

13902 47
Go Down Tsetso

22.04.2019

Иво Балев

856

Влез или се регистрирай за да коментираш

×