Медия без
политическа реклама

Владимир Манчев ще води втория отбор на "ЦСКА-София"

Това е четвъртото назначение на новите собственици на клуба

08 Юни 2024
"ЦСКА-София" приветства Владимир Манчев като треньор на дублиращия отбор.
ФЕЙСБУК/ЦСКА-СОФИЯ
"ЦСКА-София" приветства Владимир Манчев като треньор на дублиращия отбор.

Бившият национал Владимир Манчев (46 г.) бе назначен за треньор на дублиращия отбор на "ЦСКА-София", който ще участва през новия сезон във Втора лига. В екипа му ще са още помощникът Антонио Петков, отговорникът за вратарите Ивайло Иванов и кондиционният специалист Костадин Джоргов.

"Щастливи сме, че едно "армейско" сърце ще работи със страст за развитието на младите ни играчи!", написаха от "ЦСКА-София". Така Манчев се завръща в клуба, където бе помощник на Христо Янев до август 2016 г., а после пак с него работи от май до юни 2018 г. Той е бил също така скаут към школата от януари 2018 до юли 2019 г., както и треньор на юношеския отбор от юли 2019 до юни 2020 г.

В кариерата си Манчев е бил треньор на мъжки отбор единствено в "Хебър" - от септември 2022 до март 2023 г.

Това е четвъртото назначение в "ЦСКА-София", след като в края на април стана ясно, че мажоритарен собственик става фондация "Национален фонд за спорт, култура, изкуство и наука", чийто председател е Данаил Илиев, директор в основния спонсор на клуба - букмейкърската компания "Уинбет". Преди Владимир Манчев на работа в "ЦСКА-София" бяха привлечени хърватинът Томислав Стипич като треньор на първия отбор, бившият национал Михаил Александров като технически директор и Иван Славов като главен скаут.

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата