Медия без
политическа реклама

Зукърбърг: Мъск е несериозен

И Помпей иска да е домакин на срещата

14 Авг. 2023

Основателят на Meta Марк Зукърбърг заяви, че технологичният милиардер Илон Мъск е несериозен, че само му губи времето и че боят в клетка няма да се състои поради тези причини.

"Мисля, че всички можем да се съгласим, че Илон не е сериозен и е време да продължим напред“, заяви Зукърбърг в публикация в Threads. "Илон не иска да потвърди дата, след което казва, че се нуждае от операция, и сега моли да направи тренировка в задния ми двор вместо това“.

Но Зукърбърг остави вратата отворена за битка в бъдеще, като продължи: "Ако Илон някога се заеме сериозно с истинска среща и официално събитие, той знае как да се свърже с мен“.

Мъск предизвика Зукърбърг на "мач в клетка“ през юни, след като Meta пусна Threads - пряк конкурент на Twitter /Х/. Оттогава двамата кроят планове как да осъществят двубоя.  

Няколко дни преди коментара на Зукърбърг, Мъск съобщи, че е говорил с италианския министър на културата Дженаро Санджиулиано, който е обещал Италия да бъде домакин на битката. 

Кметът на Помпей заяви в същото време, че боят между двамата може да се състои в античния амфитеатър на града. Кметът дори заяви, че от разговорите му с представители на властта останал с впечатление, че този този вариант са избрали Марк и Елон. 

Последвайте ни и в google news бутон