facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

2746

Овен
Дни с напрежение и трудности

Постарайте се през тези дни да преминете колкото се може по-спокойно и безконфликтно. Не допускайте да ви въвличат дори в безобидни на вид спорове и ще спестите много главоболия. След тази седмица обаче ще започне спадане на напрежението, нормализиране на дейността и отношенията ви с хората. Днес и утре контролирайте гнева си, за който ще имате много поводи. По възможност не въвличайте други хора, дори близки в затрудненията си. В понеделник бъдете сдържани с деловия си партньор, не споделяйте плановете си. Преговорите ви за нещо ново няма да са успешни. 

Телец
Контролирайте парите си
Проблемите през периода за мнозина ще са резултат от неуредени в предишни дни неща. Не можете да наваксате пропуснатото, преустройте и деловите, и личните си планове. Нещо не е както изглежда и ще се наложат доверителни разговори със съдружници и партньори, за да се реши колективно какво следва да направите. Днес и утре поканете на гости приятели или вие гостувайте на много близки хора. За родените през април може би е по-добре да се "затворят" в дома си и да довършат някои битови ангажименти. В понеделник се занимавайте с финансите си. Възможно е да откриете загуби.

Близнаци 
Не си създавайте сами проблеми 
Обичате истината, но понякога я спестявате. През тези дни не го правете и няма да имате големи неприятности. Ще се наложи да обърнете по-голямо внимание на близките си. Каквото и да се е случило, щадете чувствата им, опитайте се да помогнете. Някои от родените през юни ще са притеснени за близък по-възрастен човек. Почти за всички всяка среща днес и утре ще им носи идеи, придобивки и покани за уикенда. Вероятно ще ви поканят на доходна работа или ще се присъедините към печеливш екип. В петък Близнаци ще са под влиянието на една любовна авантюра. 

Рак 
Мислите за допълнителен бизнес

Дните са за разширяване на дейността ви или за поемане на допълнителни делови ангажименти. Седмицата е благоприятна да започнете нещо ново, опитайте се да не изпуснете шанса. Ще се наложи да се борите с пропуски и неприятности от минали дни, освободете се от тях, иначе ще ви преследват още дълго. Не се карайте с близките или с интимния си партньор. Ако отдавна се каните да се обясните в любов на някого или да подобрите отношенията си независимо с кого, направете го днес и утре. Непредвидени случайности ще ви подкрепят през тези два дни. В четвъртък и петък обявете всичките си окончателни решения.

Лъв 
Старайте се да не рискувате

Сега за вас е важно да държите бизнеса си под пълен контрол. Не се доверявайте на хора извън него или извън вашия професионален кръг. Ще имате трудности и преценете на кого от колегите си ще се опрете. Това може да е вашият съдружник или делови партньор, важно е да е верен и честен. Днес и утре повече от Лъвовете ще решават сериозен семеен проблем. Може да е свързан и с бъдещето на дете или друг близък кръвен роднина. В понеделник ще извлечете полза от затруднения на партньори или шефове. Каквото са ви обещали през този ден, обезателно ще се изпълни. 

Дева    
Погрижете се за себе си

След периоди на напрежение е време да обърнете внимание на оплакванията си, за да не закъсате задълго. Повечето от вас ще се обърнат към себе си, може да потънат в самосъжаления, особено дамите, да се почувстват самотни, макар че никой и с нищо няма да ги изолира. За днес много Деви имат покани от колеги и приятели и е добре да посетят сбирката. Ще бъде приятно, ще срещнете хора, на които държите и не сте ги виждали. Утре, ако имате възможност, излезте за малко вън от населеното си място или просто си осигурете почивка. В сряда завършете нещо дълго отлагано.

Везни
Не страдайте от излишна скромност

Имате сериозни планове за деловата си дейност и шансове да ги осъществите. Ако нещо ви смущава, не отлагайте началото по-дълго от втората половина на следващия месец. Ще имате подкрепата на приятелите си, бъдете по-уверени, освободете се от страховете. Днес и утре някои ще посрещат гости и ще разберат, че събирането е донесло и делова полза. В понеделник на работа лек скандал ще ви обърка. Не се намесвайте, не вземайте страна и ще си спестите неприятности. Съдбата ви е подготвила изпитания за четвъртък.


Скорпион 
Вслушвайте се в интуицията си
Вашата интуиция през тези дни е много силна. Вслушвайте се в нея и тя ще ви предпази от голяма неприятност. Финансовото ви положение ще бъде доста несигурно, добре е да не избързвате с големи вложения. Ако работите в собствен бизнес, бъдете внимателни с важните документи, особено с договорите извън страната и с други големи фирми. Днес и утре за мнозина няма да минат така, както са ги планували.  Не се отказвайте, има добро и стабилно бъдеще. Ако в четвъртък ви предстои важен двубой, спор или конкурс, ще го спечелите. В петък позициите ви позволяват да защитавате правата си.

Стрелец 
Няма да сте спокойни

Непрекъснато ще ви се струва, че някой ви плете интриги, че нещо ви грози, че няма да ви стигнат пари за ново начинание, че зад всеки ъгъл ви дебне нещо неприятно. Напразно се тревожите. До каквото се докоснете през периода, независимо дали ще ви е трудно или лесно, последната дума е ваша, успехът е на ваша страна, думата ви се чува. Днес повечето от вас, особено дамите, ще си останат вкъщи. Почивката за тях ще бъде най-добрият избор. Утре не си позволявайте лошо настроение и неприятни мисли и всичко ще е наред. Започнатото в понеделник ще тръгне добре и ще носи пари.

 

Козирог 
Напрегната, но силна седмица
В деловата ви дейност напрежението ще идва от силните ходове на конкуренцията, които вие непрекъснато държите под око. Това ви въвлича в съревнование, което се превръща в лично и което не винаги е по силите ви. Напрежението се пренася и в личния ви живот и се усеща от близките ви. Днес ще се срещнете с хора, които могат да ви помогнат за бъдещо развитие и стабилизиране на деловата ви дейност. Парите, които са ви нужни, ще се окажат налице, не правете нищо, в което не сте сигурни. В четвъртък и петък не пътувайте, срещите ви ще са рискови, посветете се на работа на бюро. 

Водолей 
Разбирателство ще ви развърже ръцете

Ще хвърлите много сили да оправите или да довършите неща, които са отлагани. Колегите ви и близките ви ще ви разбират и ще ви подкрепят изцяло. Много от срещите ви няма да са с подходящи хора и в подходящо време и няма да донесат очаквания резултат. В края на периода ще сте изморени, нервни, ще ви се иска да си починете, но се съмнявам, че ще стане. Днес сте разсеяни и има вероятност да забравите уговорени неща и срещи. По-добре не се занимавайте с професионални проблеми. В сряда не отклонявайте делови покани, при всяка ще чуете полезни неща.

Риби
Поставяте стабилни делови основи

Силното приятелство на някои с жена от техния професионален кръг ще запълни този период. Присъствието й ви създава увереност, че за всичко ще можете да се опрете на някого. На някои тя ще помогне при уреждането на мащабни сделки, да отстранят конкурент, да тръгнат към върховете на кариерата. Родените през февруари ще имат повече успешни дни. Родените през март ще се трудят над нещо, което са отлагали многократно и е време да започнат. Добре е да го завършат до края на седмицата. 
В петък ще събирате и ще трупате активи.

Ключови думи:

седмичен хороскоп

Още

Седмичен хороскоп

28.03.2020

3123
Седмичен хороскоп

21.03.2020

3503
Седмичен хороскоп

14.03.2020

3589
×