Медия без
политическа реклама

Седмичен хороскоп

25 Май 2024
Pixabay

 

Овен

Мислите оригинално

През идващите седем дни борбата за по-добро положение и авторитет ще присъстват във всички ваши дела, като се започне от домашната кухня и се завърши с теоретични и философски въпроси. Още понеделник носи началото на нов творчески процес. Вероятно ще измислите нещо оригинално и ще впечатлите околните с идеите си, колкото и невероятно да изглежда всичко. По-добре е да се откажете от разнородните дейности и се концентрирайте в едно нещо. Не се опитвайте да гоните два заека, съсредоточете силите си и изпипайте добре това, на което сте се спрели. Така ще имате шанса да го завършите подобаващо добре. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да ви потрябват за нововъзникнала нужда. Залисани в ежедневните си ангажименти, вие сте оставили партньора си на заден план и сега трябва да поправите пропуските си.

 

Телец

Изпълнени желания

Дошло е време да разгърнете таланта си и да покажете способностите си. Мнозина ще отбележат успехи в образованието и повишаване на квалификацията. Обстоятелствата може да се стекат благоприятно за представителите на знака. Това е период на изпълнени желания, но с много емоции. Събитията ви отварят очите за новото, което се задава, и вашето място в него. Планетите ви помагат да обедините творчеството с прагматизма и да постигнете добри резултати. Художниците и музикантите ще получат ново вдъхновение. Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени, може да постигнете голям успех. Днес и утре спешна работа може да ви принуди да излезете от дома си и да потърсите онова, което ви е нужно. Не търсете причини, за да не правите нищо, такива много лесно намирате, но се лишавате от доказани удоволствия.

 

Близнаци

Отхвърляте зависимости

През седмицата вложете чувство в това, което правите, ако искате резултатите да са добри. Без желание няма да постигнете нищо, а и онези, от които зависи вашето развитие, може да забележат липсата на мотивация. Това не е добър атестат. Покажете желание да сте независими и свободни, което може да се породи от тежестта на някои зависимости и ангажименти. Други може да се опитат да отхвърлят опеката на властен човек. Не е изключено той да е от семейството, родител - ваш или на партньора ви. По принцип имате силна и точна интуиция. Вярвайте в нея, следвайте вътрешния си глас, за да спечелите. Приятелска подкрепа от страна на шефа или влиятелно лице ви дава самочувствие. Нещата няма да се развият по лошия сценарий, който чертаят неприятелите ви. Не си струва да си вадите погрешни заключения. В областта на финансовите дела е необходима по-голяма акуратност.

 

Рак

Бюджетът ви се стабилизира

През седмицата ще разберете, че хората около вас са доста толерантни, и това ще ви даде шанс да постигнете целите си. Няма да срещнете затруднения, затова се заемете с проекти, които сте отлагали поради липса на упоритост. Опитайте да си доставяте удоволствия. Ще имате очевиден напредък в социалното положение. Перспективите са добри, бюджетът ви се стабилизира. Навлизате в позитивен, удачен период. Проява на късмет може да се окаже намирането на жилище или мебел, която отдавна желаете. Търсенията ви дават резултат, каквито и да са те. Ако сте достатъчно разумни да приемете живота такъв, какъвто е - можете да се възползвате от най-доброто, което той има да ви предложи. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. По отношение на спекулативни сделки или хазартни игри шансът не е на ваша страна.

 

Лъв

Неясноти

Очаква ви седмица за приключения и внедряване на нови неща. Предстои ви адаптиране, може да нарушите някои от принципите си, но затова пък да изпитате вълнения и да видите нови неща. Не се самообвинявайте, каквото и да се случи. Нещата не са толкова прости, има пластове, за които вие не подозирате. Възможно е да не сте изяснили някои недоразумения и това да ви пречи. Съдбата може да ви накара да промените плановете си. Други неща излизат като приоритети, но все пак трябва да завършите старите дела, за да започнете нови. В противен случай може да се оплетете в разнородни задачи. Гледате по нов начин старите си проблеми. Парите придобиват друг смисъл за вас. Решенията са прости, но изискват смелост и желание да поемете отговорност, а точно това е проблемът при вас. Ревността може да мъчи по-младите от вас. Има нещо, което ще ги смущава и ще им пречи да се чувстват щастливи.

 

Дева

Излишна нервност

Звездите ви препоръчват по-малко вълнения. Излишната нервност няма да ви помогне. Спокойствието ще ви насочи към правилни решения и за бизнеса, и за личния живот. Събитията може да се стекат така, че някои от тях да ви тласнат по пътя на агресията. Във всичко, с което се сблъсквате, откривате пръст на съдбата. Няма да оставите нещата да се развиват хаотично, стараете се да въведете ред във всичко. Може да ви върнат стар дълг или да ви предложат работа по съвместителство. Хората с творчески професии ще открият тайни източници на знание и мистичната природа на човека. Част от делата, които сте започнали, са подложени на сериозни изпитания. Обстоятелствата може да ви принудят да се оттеглите или временно да спрете развитието на някои. Не го приемайте трагично, нищо лошо няма да ви се случи. Върви ви в хазартните игри. Затова пък в личния живот има проблем, който упорито не можете да решите.

 

Везни

Отърсвате се от притеснения

Още с настъпването на новата седмица е важно да организирате инициативите си така подредено, че да се справите с тях без провал. Предпазвайте се от разточителност, особено ако разходите ви се свиват. До средата на седмицата благоприятното стечение на обстоятелствата в работата ще ви помогне да се отърсите от някои притеснения, които пораждаха проблеми. Лесно ще успявате да постигнете съгласие за проекти с делови партньори или клиенти. Не позволявайте да бъдете обхванати от съмнения и колебания по отношение на работата си. Постарайте се да бъдете организирани, за да се справите успешно и с личните си намерения. Не се страхувайте, ако внезапно се объркат плановете ви, но същевременно дайте най-доброто, на което сте способни. Днес и утре избягвайте скуката и еднообразието, особено ако усещате, че това задушава и вас, и интимната ви половинка.

 

Скорпион

Не бързайте

През седмицата чувството ви на перфекционизъм ще помогне да се справите с нови отговорности от материално естество. Действайте с размах и помнете, че отличната концентрация ще ви помогне да овладеете някои не дотам благоприятни положения в работата. Не проявявайте честолюбие, когато става въпрос за делата, от които сте зависими не само вие! Не се заблуждавайте, че бързината при изпълнение на замислените проекти е гаранция за краен успех в предприетите инициативи. Важно за вас ще е да си дадете ясна сметка от какво се нуждаете в професионално, материално и лично отношение. След четвъртък не оставяйте непредвидени обстоятелства да объркат предварителните ви планове. Погрижете се за здравословното си състояние, особено след като имате основание да смятате, че не се чувствате във върхова форма. Много от вас ще са на прага на нова интимна връзка! Направете разумно избора си!

 

Стрелец

Професионално равновесие

През идващите седем дни възможностите за мнозина от знака ще бъдат благоприятни, особено ако са избрали правилните делови партньори. Ще имате възможност да укрепите професионалните си позиции, ако останете верни на принципите си. За вас няма да е трудно да се стремите към равновесие в професионалната сфера. Действайте така, както ви диктува съзнанието, без да се страхувате, че бихте допуснали грешка. Други ще направят решителна крачка за сериозно обвързване в любовта, което ще промени цялостно стила им на живот. Предпазвайте се обаче от случайности, които могат да ви навредят в житейски план. Благодарение на перфекционизма си ще се освободите от свой стар проблем! Не се колебайте да оставите на заден план досадните си ангажименти и да се отдадете на по-приятни занимания. Постарайте се да планирате времето според личните си желания.

 

Козирог

Неприятни финансови изненади

Планетите препоръчват през седмицата внимание и предпазливост във всичко, свързано с пари. Точно там очаквайте изненади, но се подгответе, че по-голямата част от тях ще бъдат неприятни. За мнозина са реални дори и сериозните финансови проблеми. Няма да имате голям избор и ще трябва да се примирите с реалностите. За сметка на това звездите ви препоръчват да се занимавате със спокойни видове дейност, изкуство, творчество, нещо, свързано с дома. Много добро въздействие върху вас имат философията и религията. Не бързайте, довършвайте започнатите неща бавно и разумно. Други ще се активизират по отношение на физическата страна на живота. Някои ще се заемат със спорт или ще прекарват повече време на открито. Към края на седмицата в любовните ви дела настъпва чувствителна промяна. Тя е към по-добро, обектът на вашите чувства сам може да предложи по-близка среща или дори пътуване.

 

Водолей

Слушайте вътрешния си глас

През периода за мнозина предстои решаване на материални проблеми и макар да не сте склонни на отстъпки, се налага да ги правите. Може би мечтите ви са нереални и от това произхождат несполуките по пътя ви. Голяма роля в решаването на въпросите има вътрешният глас. Възможно е да възникнат изненадващи събития и трябва да покажете гъвкавост и адаптивност. Направете анализ на своите начинания и може да видите, че трябва да се откажете от някои идеи. Много неща могат да ви се сторят лесни за осъществяване, но излишната ви увереност може да ви попречи да видите реалното състояние. Ще си наложите да действате по правилата, но вътрешно ще искате друго. Хладната ви практичност пък може да ви създаде допълнителни проблеми, докато не си позволите да чувствате това, което правите. Внимателно се отнасяйте към хората от водни зодии, които може да се засегнат от небрежно подхвърлена дума.

 

Риби

Съсредоточени

По принцип вие сте много отговорни в работата си и това ви носи признание. През седмицата умението ви да работите съсредоточено, да контролирате емоциите си и да изслушвате ще ви помагат да се справите с професионалните си задължения и да затвърдите позициите си пред влиятелна личност, която познавате отскоро. Отношенията ви с околните ще са хладни и делови. Не разчитайте много на съчувствие и разбиране. Внимавайте много с какво се храните, защото са възможни проблеми с храносмилането. По отношение на партньора си трябва да сте по-мили и доверчиви, така може да възстановите хармонията помежду си. Жените от зодията ще покажат щедрост, но почти веднага ще усетят другата страна на тази своя слабост или достойнство. Очакват се резки промени в емоционалните отношения. Личен проблем може да направи някои от вас нервни и е вероятно да си изпати някой, който няма вина.

 

Ключови думи:

седмичен хороскоп