Медия без
политическа реклама

Седмичен хороскоп

26 Февр. 2024
Pixabay

Овен

Не ви липсват пари и любов

Очаква се начало на нова реализация. Уверено и смело вървете напред. Никой не може да спре възхода ви, ако вие самите не го направите. Сега трябва да изплувате окончателно на повърхността, защото дните ви са силни и не бива да губите шансовете си. Тези, които се занимават с издателската дейност, ще имат успехи. Някои от Овните ще имат трудности около голяма покупка. През тези дни имате възможности да се измъкнете от влиянието на ваш партньор. Разбирате, че трябва да сте по-силни. Ще се наложи да попътувате въпреки нежеланието ви. Но едно от тези кратки пътувания ще ви донесе неочакван късмет. Парите и любовта няма да ви липсват. Страстна и опасна извънбрачна връзка може да ви изведе извън релси и да разстрои дните ви. Макар и трудно, доста от вас ще се доберат до истината за свой колега, който е действал задкулисно и с интриги е целял да заеме мястото им.

 

Телец

Въвличат ви в печеливша битка

Заетите със собствен бизнес трябва да са особено внимателни. Не бива да пропускате нито една дума, да не закъснявате за нито една среща. Точността и прецизната работа ще работят за вас. Трябва да премислите още веднъж, и то много добре, дали се налага точно сега да давате големи пари за бизнеса си. Очертава се борба, в която ще надделеете, стига да не позволите да ви разколебават за нещо, което ви е ясно от дълго време. Голям успех очаква родените през Телеца, които имат изпити и интервюта. Доста от вас ще се чувстват по-напрегнати от проблемите, които ще ги връхлетят. Това не се отнася за родените през април. Те ще се справят отлично. При родените през май се очертават възможности за подписване на силни спогодби и договори, които и сега, и в бъдеще ще изиграят голяма положителна роля за тях. В понеделник и четвъртък ви чака много натоварена програма, утре - покана за веселие.

 

Близнаци

Лични придобивки

Предстоят ви много важни разговори, свързани с вашата работа и бъдеще. Ако нещо ви притесни в тях, мислете, ако желаете да печелите повече. Родените в знака ще имат възможности за нови лични придобивки. Ще имате приятна изненада от деца. На 15 ще решите или направо ще подготвите подписването на документ, свързан с път. Пазете се да не клъвнете примамката на светла личност, която ще се опита да ви избудалка в личния ви живот. Всичките й приказки за силна и страстна любов, обещанията й са като празни балони. Бъдете внимателни с интимните си партньори. Идват празнични покани. Дано да отделите време за тях. Решавате въпрос за по-голяма покупка. Макар в периода да има лични празници на ваши приятели, някои от вас няма да се разминат с проблеми. Те няма да са съдбоносни, ще отминат и вие ще се почувствате много добре, но все пак имайте предвид, че ще се наложи да полагате усилия.

 

Рак

Гъвкавост и разум

Ще получите известие, свързано с работата ви, което ще стане причина да се посъветвате с професионалист. В понеделник очаквайте важен документ. Ще се наложи да се направи бърза промяна в екипа, с който работите. На едно неочаквано приятелско събиране утре или в петък можете да се срещнете с изкусителна личност, но внимателно избирайте интимния си партньор. С повече гъвкавост и разум ще се справите с всичко, което ви притеснява в бизнеса. На светско събиране научавате важна за вас лична информация. През тези дни ще имате време за себе си. Ще можете да уредите делови, финансови и обществени неща. Ще имате желание да понапълните гардероба си. Приятни покани за светски събирания. Нещо ново ще влезе в дома ви, нещо ново - за голям късмет. Очаквате хармония и доста от вас ще я имат. Ще се радвате на неща, които сами сте планирали и реализирали. Там е силата ви - сами да управлявате живота си.

 

Лъв

Имотни проблеми

Въпроси за имот и наследство ви създават проблеми, но не е времето, когато ще се решават по-спокойно. През тези дни трябва да държите бизнеса в ръцете си. Изпипвайте детайлно нещата си. Проверете документацията си. Един спор в сряда или четвъртък ще ви вбеси. Имайте вече едно наум за човека, с когото спорите. Ако сте родени през юли и имате шанс за промяна в работата си, трябва да прецените нещата. През седмицата ще имате много добри възможности за изяви. Успехът няма да закъснее. По-малко критикувайте. Вглеждайте се по-дълбоко в себе си. Някои от Лъвовете ще научат за изневяра, ще ги заболи, но какво да се прави - и това се случва. Не бива да вземате крайни решения под напора на чувствата и обидата. Проведете сериозен разговор с партньора или любимия и сами преценете как да постъпите. В петък ще идете на приятелско събиране. Бъдете дипломатични и по-разсъдливи.

 

Дева

Повече работа, но и пари

Днес и утре ще разпускате с роднини и колеги. В понеделник въпреки вашата натовареност трябва да проведете сериозен разговор с колега, който има проблеми. Вие самите ще имате възможност за допълнителна работа и възнаграждения. Родените в знака трябва да са по-внимателни. Някои имат желание за покупка на нов дом, но това може да стане само ако добре си направят сметката. Ще ви канят на гости, но и вие ще каните. В деловата си дейност не се предоверявайте на никого. Гледайте си работата и делата ви ще са в ред. Неочаквано предложение за много изгодна покупка ще изненада мнозина родени в знака. Пари няма да ви липсват през тези дни. Не бива да се вълнувате от приказки по ваш адрес - всичко ще премине. Пазете се от "приятели". Близнак ще се опита да ви прикотка, но не го позволявайте, ако не искате непрекъснати разправии.

 

Везни

Пестеливи на думи

Очаквайте добри доходи. Не бива да се отказвате от съветите на професионалисти. През тези дни трябва да сте много внимателни при създаването на нови контакти, свързани с вашия бизнес. Онези, които са на заплата, да не влизат в спорове с шефовете си. На повечето от вас, които са в лична година 8, се налага да внимават в приказките си. Бъдете по-пестеливи с думите, защото само една дори може да предизвика неразбории. При някои ще излезе наяве извънбрачна връзка и това ще предизвика скандал. Една личност може да ви заблуди - много приказки, много обещания, рекламира се като способна и информирана личност, но всичко си остава само в сферата на приказките. Ако все пак с нещо ви е пленила, се поинтересувайте за тази личност. В петък се пазете от употреба на алкохол, защото може да предизвикате здравословни проблеми. Очертава се борба, но и ново начало.

 

Скорпион

Успехът е пред вас

През тази седмица разбирате, че не всички, които са се препоръчвали за ваши приятели, са били искрени. Не влизайте в разправии, но не ги допускайте повече до себе си. Разрешете конфликта без обяснения и разправии. През периода сте в много добри позиции, защото пред вас е успехът, а с вас - късметът. Важен разговор утре или в понеделник ще ви даде частична представа как ще се развие по-нататък възходът на вашата кариера. Бъдете по-въздържани в приказките си, понякога мълчанието е по-добро. Във вторник или сряда ви очаква пътуване в страната. Някъде по пътя ще се срещнете с хора, които ще искат да планират съвместни делови планове. В сряда следобед ще имате разговори, които ще ви осветлят по въпроси, свързани с ваш партньор, който не играе много на чисто. В личния ви живот събитията се подреждат добре за вас - заздравявате връзката си и започвате да кроите планове.

 

Стрелец

Гъвкав ум

През цялата седмица ще имате засилена кореспонденция. Не допускайте застоял живот. Вашият гъвкав ум и дипломатичност ще ви помогнат много през този период. В четвъртък ще бъдете приятно изненадани от поканата за гостуване на ваши колеги и приятели. Повечето от Стрелците ще бъдат задоволени материално. Една раздяла при някои ще окаже положително въздействие. Други представители на знака ще тушират проблемите с родителите си и ще се освободят от фалшиви приятели. Ще получите възможности за нова работа. Новина отдалече ще ви направи по-сигурни в бъдещето. Носите заряд - използвайте го. Предполага се, че сте анализирали стари грешки и че ще се постараете да не ги повтаряте. Те могат да причинят проблеми в работата ви. Критикувайте по-малко и не се поддавайте на желанието си да командвате всичко и всички около вас. Много важно е да стъпите здраво на земята.

 

Козирог

Изненади в бизнеса

Пред много от вас се очертават възможности за запознанство с човек, когото харесвате отдавна и тайно. Очакват се добри изненади в бизнеса, които ще увеличат доходите ви. Внимателно подписвайте документи във вторник и петък. Деловите срещи ви изморяват, но въпросите трябва да се решават. Въпреки умората и напрежението много от вас ще започнат нови начинания. Те ще им вдъхнат увереност. Трудностите, които ще имат някои от родените в знака, е възможно да са свързани със здравето. Родените в края на знака не бива да се страхуват да се освободят от нелоялните си приятели. Каквото и да ви се случи, не унивайте, по принцип това е месец на подем. Единствено вие можете да го провалите. В личния си живот очаквайте приятни изненади. В петък вечерта ще бъдете център на внимание, ще се радвате на подаръци и с добро настроение ще завършите тази натоварена седмица

 

Водолей

Впускате се в нови начинания

Някои от вас ще подпишат документ, свързан с важна инвестиция. Предстои решаването на въпрос за нов офис и дейност. През този период можете да се впуснете в нови начинания. Ще имате възможности за разширяване на бизнеса. Ще бъдете ангажирани с разрешаването на много неща, които не подлежат на отлагане. Ще трябва да изпълните сроковете, които сте поели. Стараете се да бягате от чуждите проблеми дори когато можете да помогнете. Ще се наложи да помагате, защото и вие ще разчитате на нечия подкрепа. Родените през знака на Водолей ще имат много сериозен спор с хора от висок пост, който няма да завърши във ваша полза. Някои от родените през февруари подозират изневяра на половинката, но сега има вероятност разочарованието да бъде по-голямо. В сряда очаквайте приятно посещение от хора, които са изпълнени с добри мисли за вас. Ще получите покана за приятелски купон.

 

Риби

Реагирайте спокойно

Трябва да се научите да гледате на събитията по-реално, а не да фантазирате и да се палите. Вие сте прекалено организирани, а вашата интелигентност ще ви помогне да постигнете неща, към които се стремите. Решавайте проблеми си, за да не се натрупват. Не надценявайте, но и не подценявайте враговете си. Сред тях има доста силни хора на деня. Много от вас ще се запознаят с интересна личност, която ще изиграе много положителна роля в деловия им живот. Във вторник се налага да решавате спешен проблем. В понеделник неочакван разговор ще стане причина за трудно уреждане на документ. През тези дни ще бъде добре да мислите повече, преди да говорите. Така ще се предпазите от доста неприятности. Ако успеете в това, ще можете спокойно да преминете периода под знака на хармонията. Много от вас ще започнат курсове за работа с договор в чужбина. Важен делови разговор ще ви покаже перспективи.

Ключови думи:

седмичен хороскоп