Quantcast

Медия без
политическа реклама

Седмичен хороскоп

03 Дек. 2023
Pixabay

Овен

Трябва ви стратегия

С настъпването на новата седмица на мнозина от вас ще им хрумнат редица новаторски идеи, които при всяко положение ще насочат развитието на професионалните ви дела в по-добра насока. Изяснете целите си до най-малки детайли, като се придържате към дадените съвети от близък или приятел. Формулирането на стратегия ще е първата ви крачка към постигане на по-голяма материална стабилност. Не пренебрегвайте потребността си да търсите и да намирате съмишленици. След сряда значително намалете темпото на работа, ако искате да издържите на напрежението. Имайте предвид, че до края на седмицата е добре да направите цялостна равносметка за финансовото си състояние, като прецените какви са приходите и какви са текущите ви разходи. През почивните дни укрепете физическото състояние на организма си. Постарайте се да не прекалявате със забележките към интимната си половинка.

Телец

Не правете промени

През седмицата хората ще са доброжелателни към вас, но не се доверявайте изцяло на мнението и съветите, дадени ви от приятели или от колеги. Стремете се самостоятелно и изключително точно да преценявате текущата ситуация. Коригирайте поведението си спрямо интимната половинка, тъй като вечно мрачното ви настроение ще има неблагоприятен ефект върху връзката ви. През почивните дни си създавайте сами положителни емоции чрез заниманията, на които обичате да се посвещавате в свободните минути. Дните не са особено подходящи за радикални промени по отношение на външния ви вид. Добре е да направите преоценка на приятелствата и личните си контакти. Опитайте да дадете адекватен съвет на приятел, потърсил ви за помощ. Въздържайте се обаче от даването на пари назаем. Не оставяйте на случайността личните си отношения.

Близнаци

Задържайте позиции

Навлизате в период, през който трябва да задържите вече извоюваните позиции. Имайте предвид, че предизвикателствата ще са многобройни, но само на част от тях ще можете да устоите без усилие. В средата на седмицата избягвайте агресията в професионален и личен план. Конкретизирайте мечтите си, като се опитате да ги реализирате с постоянство. Вземете предвид съветите и предупрежденията, отправени ви от приятел, колега или близък роднина. Запомнете, че мислите ви сега ще се превърнат в реалност в бъдеще. Неприятностите, с които ще се сблъсквате на работното място, ще ви предпазят от допускането на много по-сериозна, грандиозна грешка от делови характер. Постарайте се да си създадете добра нагласа спрямо забележките, направени от по-можещите от вас хора. Не изостряйте отношенията с интимната половинка, тъй като това може да събуди стари нерешени от двама ви проблеми.

Рак

Подложени на изкушения

Седмицата ще е благоприятна както за работа, така и за подготовка за почивка и пътуване зад граница. Част от вас ще имат нужда да се чуят с човек, който в миналото е изиграл роля в живота им - не за друго, а за да си изясните някои неприятности и проблеми, за които мислят, че са останали в миналото. В края на работната седмица се насочете към постигането на някои практични и полезни за вас и семейството ви цели. Част от вас ще узнаят за скорошната поява на наследник, а други ще решат, че е крайно време да узаконят съществуващата интимна връзка. През почивните дни мнозина ще бъдат подложени на редица изкушения от личен характер. В този момент е важно да си дадете ясна сметка кои са истински важните неща за вас. Постарайте се да отговорите адекватно на някои изисквания, отправени от възрастен член на семейството ви. Не предприемайте рискове, които могат да бъдат причина да загубите значителна сума.

Лъв

Създавате нов порядък

Седмицата е подходяща да сложите в нов порядък личните си документи, особено ако не сте имали достатъчно време за това. Осъществените пътувания ще са източник на приятни емоции. Важно ще е да откриете своето убежище срещу натоварения ритъм на живот. Редувайте периодите на усилен труд с моменти на пълноценен отдих. В началото на седмицата не си позволявайте да бъдете обхванати от вътрешно напрежение. Креативността ще ви помогне да излезете на по-предни позиции в професионалната сфера, особено ако усилията ви в последно време не бяха оценявани по желания от вас начин. Постарайте се да действате по съвест, но не пренебрегвайте здравия разум, особено когато се опитвате да прокарате новите си идеи. Имайте предвид, че правилно подбраните от вас партньорства ще ви донесат добри резултати. Около средата на периода щастието ще се усмихне на смелите представители на знака.

Дева

Търсете правилни ходове

Развитието в кариерата ще е водещо за вас през идващите седем дни. Финансовото ви положение значително ще се подобри, но само с правилни ходове, които ще предприемете. Опитайте се да дадете по-голяма публичност на резултатите, които сте постигнали, особено ако работите в социалната сфера или в областта на изкуството. Важно е да направите някои задължителни корекции в професионалните си разбирания и амбиции, ако искате да се развивате успешно в кариерата. Не търсете оправдания, за да не се заемете с една или друга своя инициатива. Разговаряйте на четири очи с човек, заемал важно място в живота ви в миналото. До средата на седмицата имайте предвид, че рационалната работа ще ви донесе сериозни дивиденти в професионален, но също така и в материален план. Не загърбвайте нуждата да постигнете отлична ефективност. Опитайте да балансирате защитните сили на организма си.

 

Везни

Изненади от съдбата

С настъпването на новата седмица можете да очаквате всякакви изненади от съдбата. От една страна, ще имате възможност да заредите батериите и да се отдадете на ангажиментите, които все оставяхте на заден план, и от друга - да се заловите с планирането на най-неотложните си професионални инициативи. До средата на седмицата отличните ви организаторски способности ще ви подпомогнат в инициативите, към които сте се насочили през последните години. Част от вас ще съумеят да проведат важни разговори, които многократно ще подобрят положението ви в професионален и материален план. Постарайте се да бъдете ефективни, когато започвате конкретни професионални или лични действия. Съставете стриктен план, който ще ви предпази от излишни ходове и загуба на ценно време. Постарайте се да попаднете на правилното място, в точното за това време и в най-подходящата за това среда.

 

Скорпион

Очаквайте приятна изненада

През новата седмица по-голяма част от вас ще имат достатъчно поводи, за да се чувстват удовлетворени от добре изпълнените делови ангажименти. Възможно е с лекота да печелите доверието на влиятелни особи. Опитайте се да планирате предстоящите си инициативи от личен характер. В края на периода ще сте дарени със способността да печелите пари чрез пътешествия, писателска дейност или отдавайки се на конкретна идея, която доскоро считахте за химера. Заобикаляйте се с приятели и любими хора. Днес и утре се постарайте да съчетаете личните си ангажименти с потребността да се отдадете на заслужена почивка и отдих. Опитайте се да привлечете в тези свои занимания и интимната си половинка. Пътувайте, забавлявайте се и най-вече укрепете надеждата си и тонуса на организма. Здравословното ви състояние ще е в завидна форма, така че и сънят ви ще е спокоен. Очаквайте приятна изненада!

Стрелец

Не се отпускайте с парите

Позитивите ще са многобройни за вас както в професионален и материален, така и в личен план. Обещанията, които давахте, и надеждите, които таяхте, ще станат факт без обичайните спънки и притеснения. Ще се чувствате неколкократно по-енергични и изпълнени с идеи, които ще очакват подходящо време, за да бъдат осъществени. Трудностите ще отстъпят място на благоприятното стечение на обстоятелствата, що се отнася до личните ви дела и копнежите ви. Финансовото ви състояние ще се подобри, но въпреки това не ви съветвам да се отпускате с разходите. Добрите ви комуникативни умения ще позволят да спечелите на своя страна симпатиите на личности, които ще изиграят важна роля в живота ви както сега, така и в бъдеще. Любовният ви живот ще процъфтява, което със сигурност ще ви помогне да вземете някои съдбовни решения в това направление.

Козирог

Разсъждавайте практично

С настъпването на седмицата на част от вас ще им се иска да поставят ново начало в живота си в професионален или личен план. Добре е преди това да си дадете сметка какво точно не върви както трябва, за да можете да внесете корекции. До средата на седмицата имайте предвид, че шансът може да бъде на ваша страна, ако се възползвате ефективно от дадените ви възможности. Концентрирайте изцяло силите си върху възможността да внедрите някои свои нови идеи, по които работите от известно време. Разсъждавайте практично, когато става въпрос за задълженията ви на работното място. Не се опитвайте да прехвърляте своите отговорности другиму, тъй като е малко вероятно това да ви донесе каквито и да било ползи. По-добрият вариант е да действате самостоятелно! Мнозина ще се радват на добра популярност сред хора, с които работите или живеете.

Водолей

Не правете грандиозни планове

През първия седмичен делничен ден действайте с размах, ако искате да започнете да реализирате инициативи, които освен просперитет могат да ви донесат и значителни приходи. Постарайте се да не съставяте твърде грандиозни планове, тъй като не е изключено те да се провалят поради независещи от вас обстоятелства. Ще ви се наложи да подходите сериозно към поставените ви от влиятелна особа или началник задачи. Постарайте се да не допускате вече поети от вас ангажименти да не бъдат изпълнени, тъй като рискувате да бъдете затрупани с работа, с която обективно не бихте могли да се справите. Коригирайте поведението си спрямо някои ваши приятели, особено ако са ви разочаровали с коментар зад гърба ви или с действие против вас. В края на работната седмица ще имате възможност да потърсите справедливост за извършена към вас неправда преди време.

Риби

Бъдете настойчиви

Не е в характера ви да се отказвате от вече взети от вас решения, особено ако те могат по някакъв начин да ви облагодетелстват в професионален, материален или личен план. Не го правете и сега, а бъдете по-настойчиви. Част от вас ще търсят вниманието и компанията на особа, която винаги е заемала важно място в мислите и сърцето ви. Около средата на периода отговорностите към членовете на семейството ви ще са многобройни. Фокусирайте обаче част от вниманието си и върху някои задачи, от които ще останете доволни като реализация и печалби. Следвайте правилата, установени преди вас в деловата сфера, за да се предпазите от критиките на влиятелни особи. Към края на седмицата мнозина ще се нуждаят да създадат нови контакти, които могат да ви обогатят като личности, а и в същото време да ви освободят от скуката, която в последно време е чест спътник в ежедневието ви.

Ключови думи:

седмичен хороскоп