Медия без
политическа реклама

Седмичен хороскоп

13 Авг. 2023
Pixabay

Овен

Подгответе се за битки

Като че ли най-добрата позиция, която можете да заемете през идващите дни, е да се придържате към "златната среда". В понеделник и вторник нуждата от активно темпо на работа ще е повече от задължителна, за да можете да се справите с определените ви срокове. Натоварването ще се отрази на способността ви да се наслаждавате на пълноценен отдих, но в крайна сметка в петък ще можете да се отпуснете. Не правете планове за бъдещето, а се съсредоточете върху реалните възможности. Според мен ще осъществите мечтите си, но не се заблуждавайте, че това ще стане без усилията ви. Предстоят ви още много битки, за да се докажете в реалните условия около вас. Част от вас ще получат романтично предложение за брак, други ги очакват вълнуващи мигове в компанията на приятели и близки, а трети ще посетят места, на които не са били до момента.

Телец

Поддържайте баланс

През идващата седмица разумът ще ви пази от допускане на кардинална грешка, която да повлияе по негативен начин върху живота ви. Постарайте се да бъдете гъвкави в осъществяването на планираните от вас инициативи и по-често се осланяйте на правилата и на шестото си чувство. Насочете се към усвояването на нови практически умения, които биха ви били от полза. Добра ще е седмицата за вас и в материално отношение. Добре е обаче да не избързвате с осъществяването на крупна инвестиция или покупка. Поддържайте баланса между приходите и разходите си, за да можете да се отдадете на заслужен отдих през уикенда. В личния живот избягвайте скуката и еднообразието, които напоследък ви идваха в повече. В любовта изкажете гласно желанията си. Грижете се за отличната си физическа и психическа форма.

Близнаци

Не се поддавайте на импулси

През седмицата голяма част от вас ще се радват на по-добри финансови приходи, които ще направят възможно осъществяването на част от планираните ви инициативи за дома, офиса или оказването на финансова подкрепа на член от семейството ви. Добре е да концентрирате усилията си върху задачите, от които можете да подобрите значително паричните си постъпления за в бъдеще. Не се поддавайте в плен на засилената си емоционалност, дори и да сте предизвикани да я проявите от възникващите обстоятелства в ежедневието ви. Важно е да взимате трезви решения и да не се поддавате на импулсите си, тъй като те ще осуетяват осъществяването на плановете ви. Седмицата е особено важна, ако сте решили да се развивате според своето призвание, и за мнозина ще се характеризира с ключовата дума обновление.

Рак

Умереност и такт

През идващите седем дни в работата отново ще придобиете познатия си блясък. Цяла поредица от благоприятни стечения на обстоятелствата ще се погрижат да осигурят добрия ви тил. Окрилени от многото възможности, доста от вас ще трябва да снижат високия си мерник и да бъдат по-дипломатични и да избягват конфликти. Единствено с умереност и такт можете да стабилизирате своя професионален напредък. Отношенията в сантименталната ви връзка ще бъдат отлични. Необвързаните имат възможност да срещнат нова любов, а развиващите се контакти с чужбина могат да донесат на други предложение за работа. За едни уикендът ще премине спокойно, а за други - в шумна приятелска компания. Понеделник ще бъде труден и неуютен. Липсата на мобилизация ще ви пречи във вторник, а сряда носи промени в делата. Петък е спокоен.

Лъв

Внезапен късмет

През цялата седмица у вас ще се съчетават амбиции и артистичност и това твърде често ще ви отваря здраво заключени врати. Без никакви проблеми ще надхвърляте средното ниво, но дали ще направите повече, зависи само от вас. Не разчитайте само на шанса и внезапно споходилия ви късмет. Поемете своите отговорности и използвайте докрай открилите ви се възможности. Не се доверявайте на вродения си оптимизъм, който твърде често ви нашепва, че всичко ще завършва добре. Към края на седмицата съществува риск да пренебрегнете добрите си делови позиции за сметка на любовта. Именно тогава могат да ви сполетят и някои загуби във финансово отношение, които ще се дължат на недостатъчната ви съобразителност. В любовта бързо ще се задоволявате и ще търсите нов обект на чувствата си. В дома и семейството ви по тази причина се очертават недоразумения.

Дева

Лични проблеми

Темпераментът и своеволието ще бъдат доминиращи при вас тази седмица. Сами ще вземате решения и сами ще се справяте с проблемите, без да се вслушвате в чуждо мнение, но пък няма да забравите да демонстрирате правотата си. На практика едва ли ще има област, в която да не се справите добре. Многото задачи, с които сами сте се нагърбили, ще ви карат непрекъснато да бързате, сякаш ще ви е от полза всяка секунда. За съжаление и най-дребните пречки ще преобърнат слънчевото ви настроение и охотата ви за работа може да изчезне бързо. И ако в желанието си за професионални победи намерите стръв, то нещата в личния ви живот съвсем не стоят така. Понеделник носи проблеми за мнозина, а във вторник ще бъдете дезорганизирани. Сряда и четвъртък са по-благоприятни и ще ви зарадват с новини, но носят и доста работа, която е характерна и за петък.

Везни

Непостоянни

Всичко, което ще предприемете през седмицата, е белязано с нестабилност. Непостоянството ще се проявява в лесната ви емоционална възбудимост. Вашата основна грижа ще бъдат семейните дела и финанси. Ще трябва да проявите свойствената си енергичност, за да разрешите с лекота някои от проблемите. На първо време това можете най-успешно да направите в личния си живот. Мнозина от зодията сега трябва да се освободят от излишната си импулсивност, което означава, че биха могли да постигнат хармония в отношенията с партньора. Други ще се отърсят от служебно затруднение, което в последно време им е създавало доста грижи. Финансовите ви начинания ще изискват особено внимание, тъй като съществува вероятност от парични загуби, защото не всички ваши партньори са почтени. Планирайте внимателно разходите си. Уикендът ще премине спокойно и хармонично.

Скорпион

Финансова несигурност

Седемте дни очертават тенденцията да се затворите в себе си заради неосъществените стремежи към финансова и емоционална сигурност. Когато виждате, че трудно ще я постигате, ще се чувствате напрегнати. Това може да е провокирано и от несбъднатото ви увлечение по представител на знака Телец. Ако постигнете сдържаност и не разкривате мислите си, особено на работното място, можете добре да работите със Скорпион. Характерно за вас ще е очакването за промени към по-добро. Не приемайте делови предложения, защото реализирането им ще се проточи и освен че ще ви сблъска с трудности, ще ви изнерви още повече. В рутинната си работа няма да избегнете проблемите, затова поверете решаването им и на колегите. Противоречия от любовен характер ще притеснят мнозина през уикенда. Вторник е ден за печалби. Сряда ще е натоварена, а четвъртък е неутрален.

Стрелец

Обмисляйте повече

През седмицата обмисляйте всяка своя стъпка, за да не загубите престиж или пари. На работното място ще бъдете пасивни и няма да сте склонни да се захващате с компромисни варианти. Очертават се рутинни дейности, с които няма да ви се захваща, а се налага. Ще се стремите към признания и похвали, но този път някой друг ще обере лаврите. За да не се преуморите от емоции, избягвайте да се срещате с хора, които не са ви приятни или се оплакват. Предпочитайте приятелите си със здрава и силна психика и ограничете служебните си контакти до минимум. Семейната или създадената от интимния партньор обстановка ще ви накара да се отпуснете. Решаването на материални въпроси е характерно за днес и утре. Понеделник е твърде благоприятен. Вторник носи успех, което е валидно и за сряда. В четвъртък бъдете по-стегнати. Петък е печеливш.

Козирог

Контролирайте емоциите си

И тази седмица ще сте галеници на звездите и чрез реализацията на перспективна професионална идея можете да получите поредния си финансов подарък. При повече предприемчивост, която съвсем не ви е чужда, можете да подобрите бизнес позициите си. Делови партньори ще настояват за нова организация на съвместната работа и ако се вслушате в разумните им предложения, имате всички изгледи да успеете. Изслушвайте внимателно, защото ще получите информация за нещо, което ще ви помогне за бързо развитие. Особено важни ще се окажат мотивировките на действията ви. Контролирайте емоциите си, за да не се окажете в края на периода в техен плен. Уикендът е делово ангажиран, а някои ще пътуват. В понеделник ще разрешавате проблеми. Денят е тежък, но вторник е чудесен за всичко. В сряда ще постигнете намеренията си, а четвъртък е печеливш.

Водолей

Нова перспектива

Идващата седмица ще бъде благоприятна за нови контакти. Ваш скорошен познат ще ви помогне да направите това, което сте си наумили, но не си мислете, че ще бъде безкористно - по-скоро и двамата ще имате полза. Новата перспектива ще ви накара да се покажете като истински професионалисти в своята област на изява. Възможността за нови източници за попълване на бюджета ще ви накара да не жалите време и сили за работа. Звездите сочат, че през този период шансовете ви за успех са ясно изразени. Проявите на силния ви характер ще привличат околните като магнит. За тези, които все още не са открили своята половинка, седмицата обещава много промени от интимно естество. Спокоен, а за някои и любовен, уикенд. Понеделник носи силен късмет и пари. Последните са с характеристика и за вторник, когато някои ще се ангажират с имуществени въпроси. Сряда и четвъртък са спокойни.

Риби

Стоите настрана

През седмицата в службата се очертават доста задачи, но ще предпочитате да стоите настрани от тях, а усетите ли, че други могат да ги свършат, вие ще давате съвети. Всичко това едва ли ще завърши добре, най-много да ви скара едновременно и с колеги, и с началници. В суматохата на всекидневието няма да отделите повече време на семейството или интимния си партньор. Ще търсите извинение в "многото работа", но в края на седмицата личните ви отношения могат да стигнат до точката на кипенето. Избягвайте негативно настроените към живота особи. Не отлагайте осъществяването на отдавна жадувани от вас покупки. Приятелски срещи и разговори изпълват уикенда. Материални въпроси ще ви ангажират в понеделник. Вторник е за делови споразумения, но сряда е с неприятности. Четвъртък ще ви зарадва с новини, а петък идва със задачи.

Ключови думи:

седмичен хороскоп

АНКЕТА "СЕГА"

За кого ще гласувате на парламентарните избори на 9 юни?