Медия без
политическа реклама

Седмичен хороскоп

01 Юли 2023
Pixabay

Овен

Добри предложения

Днес и утре мнозина от вас ще съумеят да постигнат всичко планирано, и то в кратки срокове. Отделете време за приятел, когото не сте виждали от дълго време. С началото на деловата седмица ще дойдат и някои по-добри предложения в професионалната сфера. Постарайте се да конкретизирате очакванията си от хора, от които знаете, че можете да получите исканото от вас. Ще можете да стабилизирате положението си на работното място, и то благодарение на правилно предприетите от вас ходове. Постарайте се да си създадете правилна нагласа към хората от прякото ви обкръжение и най-вече да си осигурите тяхната подкрепа. Финансовото ви състояние леко ще се подобри благодарение на някои непредвидени приходи. Сами си създайте достатъчно благоприятни условия, при които да успеете да осъществите личните си намерения. Организирайте делата си така, че да имате време и за отдих.

Телец

Стабилност

Днес и утре отложете някои свои служебни ангажименти за началото на новата седмица, а вместо това се отдайте на забавления и пълноценно разтоварване. Почивните дни ще се окажат благоприятни за провеждането на разговор с близък, когото не сте чували и виждали отдавна. След понеделник мнозина от вас ще отбележат превъзходството си в ситуация, в която трябва да премерите обективно знания и опит. Важното в случая ще е да владеете емоциите и жестовете си, за да не се прояви и най-малкото усещане за слабост. Тогава ще се прояви и способността ви да откривате най-правилната стратегия за справяне с текущите предизвикателства в професионалната сфера. Не се колебайте да започнете инициативите, които смятате, че ще дадат нов смисъл на това, което правите, дори предварително да не са потръгнали, както ви се иска. В петък ще отчетете, че сте разполагали с отлични възможности за постигане на стабилност.

Близнаци

Действайте по план

Днес и утре си съставете план по какъв начин да действате на работното си място. Опитайте да не правите компромиси, които могат да имат негативни последици за вас. Потърсете съвет от по-компетентен, ако се налага да започнете някакви промени в дома си! Създайте си сами достатъчно благоприятни условия в материално и лично отношение, за да постигнете стремежите си, без да бъдете зависими от трети лица. Като правило, според звездните влияния ще работите успешно в екип. Приемайте улесненията, дадени ви от влиятелна особа, но имайте предвид, че няма "безплатен обяд"! В края на седмицата се възползвайте от шанса да осъществите пътуване за удоволствие или по работа. Днес и утре се освободете от вътрешните си съмнения и безпокойства. Не поставяйте начало на нова любовна авантюра, особено ако не сте приключили с настояща интимна връзка.

 

Рак

С постоянство

През идващите седем дни се постарайте да си създадете правилна нагласа за нещата, които ви заобикалят в професионален и личен план. Опитайте да планирате инициативите си с педантичност и постоянство. Използвайте и излагайте по интересен начин идеите си. Поемете контрола изцяло в свои ръце, особено що се отнася до делата, от които можете да спечелите допълнителни приходи. Възможно е при мнозина от вас да се появи сериозен проблем, особено ако не сте се замисляли достатъчно през изминалата седмица. Търсете партньорството на хора, които могат да ви подкрепят при реализацията на част от инициативите ви, както и сполучливи варианти за справяне с трудностите, които непрекъснато изникват на пътя ви, особено при подписването на конкретни споразумения. Най-накрая мнозина от вас ще видят реални резултати от личните усилия, които са вложили.

 

Лъв

Замълчете, когато трябва

Звездните влияния през седмицата ще ви даряват с доста работоспособност, но ако прекалите с натоварванията, можете да станете лесно раздразнителни. По тази причина се очертават доста спорове на работното място. Ако в определени моменти се покажете неуверени и склонни на компромиси, позициите ви ще отслабнат. Съумейте да запазите мълчание, когато трябва, и възникналите проблеми ще бъдат решени подходящо и за двете страни. Точно с предизвикателното си държание обаче можете да се харесате на личност от противоположния пол. Един флирт ще повиши тонуса и ще се отрази твърде добре на поспадналото ви напоследък самочувствие. Към края на седмицата времето за вас ще се окаже подходящо за кратко пътуване с приятели. Материални и любовни въпроси ще ви ангажират днес. Спокойната и успешна неделя ще е последвана от драматичен понеделник, изпълнен с противоречия и спорове. Сряда е спокойна, а следващите дни са нервни.

 

Дева

Преценете връзките си

През тази седмица ви очакват контакти, при които основното ще е не намесата на обстоятелствата, а вашето желание да ги предизвикате. Определено търсите нови хора около вас. От някои връзки няма да излезе нищо съществено, но други ще окажат влияние на професионалните и деловите ви ангажименти. Преценявайте добре шансовете си. Сигурно ще ви се наложи да мобилизирате доста от интелектуалните и физическите си сили, за да се справите с това, което ще предприемете. По принцип новите препятствия не ви плашат, по-скоро става дума за това дали ще искате да се заемете с тях. Те ще отнемат доста от личното ви време, а партньорът ви едва ли ще е съгласен. Сега най-важното е да възстановите емоционалния и физическия си потенциал. Предстоят ви напрегната събота и активна неделя. Понеделник е благоприятен за пари. Вторник е доста натоварен. В сряда и четвъртък ще действате твърдо. Петък е благодатен.

 

Везни

Разпределете задачите

Звездните влияния ви определят като цяло добра седмица, в която много от това, което сте си наумили, ще се получава. Затова събирайте сили и действайте енергично. Помнете, че не можете да свършите всичко веднага, а се постарайте да разпределите задачите си равномерно през всичките седем дни. Това ще ви осигури някои благоприятни промени на работното място. Най-важното обаче е да запазите реалното чувство какво точно можете и да не надценявате силите си. Демонстрацията на прекалена активност, окриляна от нещата, които постигате, може да ви изправи пред някакви здравословни проблеми. Внимавайте какво говорите и какво обещавате - някой може да ви напомни в неподходящ за вас момент обещание, което вече сте забравили. Уикендът ще премине спокойно. Понеделник е успешен, но вторник се оказва доста ядовит. В сряда не е изключено пътуване за някои, докато други ще се ориентират към нови ангажименти.

 

Скорпион

Изявявате практичност

През този уикенд ще имате време да обмислите на спокойствие бъдещите си действия, които за вас основно са съсредоточени на работното място. Не хвърчете от идея на идея, а ги сложете в ред и започнете една по една да реализирате най-смелите. Звездите ви дават шанс още от понеделник. Не е изключено предложение за нова работа да ви обърква с хамлетовското "да" или "не". Смело се захванете за него, тъй като то би могло да ви донесе допълнителни доходи, нещо, от което в момента имате най-голяма нужда. Проявете своята практичност и действията ви ще донесат реални резултати. Помнете, че към средата на седмицата ще ви се наложи да не давате простор на желанието си да сте различни от другите. Ако някой от Скорпионите трябва да се явява на съдебно дело, да бъде твърде внимателен. Още от понеделник ще започне деловото напрежение, което ще продължи през цялата седмица.

 

Стрелец

Бурна седмица

Още в понеделник около вас ще се завихрят бурни събития - било на работното място, било в личния живот. Голяма част ще предизвикате вие с безкомпромисното си държание. От водовъртежа на събитията ще ви извадят способността да гледате проблемите право в очите и свойствената ви работоспособност. Не е изключено в най-напечените моменти да се появят партньори, които ще ви помогнат да преодолеете затрудненията. Към края на седмицата съществува риск да се впуснете в някакви нови приключения. Можете да останете много разочаровани, а и да предизвикате недоволството на близките си с непредвидимото си държание. Каквото и да ви диктува сърцето, останете подвластни на разума. Промени в партньорството може да очаквате днес или утре, но те едва ли ще бъдат нежелани от вас. Понеделник ще дойде с много работа. Сряда е слаба поради недостатъчни усилия. В четвъртък имате шанс за сполука, но отново личи незаинтересованост. Петък е успешен.

 

Козирог

Търсите признание

През идващите дни много от събитията около вас ще ви убедят, че трябва да покажете силата на волята си. В стремежа да печелите ще изявявате самоувереност и лидерство. Каквото и да става около вас, ще се стремите да бъдете в центъра на събитията и непременно ще държите околните да ви отдадат дължимото. При този начин на действие се пазете от излишно самохвалство. Ще влагате доста от сърцето, а и от нервите си в това, което вършите, и със сигурност ще си създадете доста неприятности, а и врагове. Доброто за вас е, че още към средата на седмицата ще забравите мисълта, че съществуват само две гледни точки - правилната ваша и погрешната на хората около вас. Днешната събота ще бъде доста емоционална за мнозина. Неделя ще ви зарадва с новина, но личи и безпокойство. Тежък ден се оказва понеделник, но във вторник ще поемете стабилно делата си. Реализаторските качества на мнозина ще блеснат с пълна сила в сряда.

Водолей

Категорични решения

Звездните влияния през седмицата върху вашия знак ще покровителстват духовността и желанието ви да задълбочите знанията си в някаква непозната за вас област. Разположението на планетите ви дава възможност да развивате интуитивния си ум, което при вас по правило е свързано с големи прозрения. При контактите си с ваши приятели и познати право в очите ще им казвате това, което мислите за тях, без да си давате сметка, че твърде често истината е горчива. Решенията ви твърде често ще са категорични и за да ги осъществите, няма да се спирате пред нищо. В някоя наглед обикновена ситуация ще хвърлите доста амбиция, за да постигнете своето, без да се замисляте дали сте прави или не. Материален и любовен успех са характерни за днес. Неделя е по-спокойна и умерена, но понеделник ражда безпокойства, съмнения и грижи. Мимолетни са. Вторник е благодатен за парични печалби.

Риби

Не ви стига времето

Ще забележите благоприятни тенденции спрямо вас в поведението на околните. Всички ще започнат да се държат по-рационално спрямо идеите ви и по-уравновесено към мненията ви, тъкмо защото ще приемат вашите възгледи за нещата или ще намират за правилни съветите ви. Неприятно може да ви подейства мисълта, че седмицата няма да ви стигне да направите всичко, което желаете. Искате твърде много, затова ще трябва да мобилизирате всичките си сили. Към средата на седмицата Луната навлиза във вашия знак. Тя ще ви дари и със сили за обществена изява. Отношенията ви с приятели и колеги ще се характеризират с доброжелателност и обективност, които ще са породени от сигурността, която имате в себе си, и от това, което правите. Днес и утре ще разрешавате материални въпроси. След тежките първи дни на седмицата четвъртък и петък ще се окажат любовни.

Последвайте ни и в google news бутон

Ключови думи:

седмичен хороскоп