Медия без
политическа реклама

Седмичен хороскоп

14 Яну. 2023
Pixabay

Овен

Получавате това, което искате

Подобряват се материалните условия и в дома ви, и на работното място. Родените през март отстраняват трудности, а родените през април пробиват много успешно в нова дейност. За необвързаните се задава перспективна истинска любов. Тя ще ви донесе и добра материална обезпеченост. Направете всичко да я задържите. Пазете се от ревността. Родените през март ще получат това, към което са се стремили. Много от вас са на път да разрушат монотонния ритъм на деловата си дейност. Част от априлските Овни като че ли са женени за работата си. В съзнанието ви изникват нови планове. Внимавайте с обкръжението си, защото най-малката грешка може да ви повлече надолу. Около края на седмицата ще имате засилени телефонни разговори. През почивните дни посетете близки и приятели. Ще ви поканят на приятно парти, ако отидете, ще се превърнете в център на внимание.

 

Телец

Преценете ново предложение за работа

Ще имате проблеми със сътрудниците си. Телците трябва много добре да обмислят ново предложение за работа. Смятам, че успехът ще бъде налице, ако се решите да го приемете. Настроението ви ще се повиши от приятен коментар за добре свършена работа от вас. Днес или утре очаквайте приятелски събирания, но не прекалявайте с чашката. Много неочаквано на едно парти може да се запознаете с интересна личност и по този начин да се разделите със самотата си. Изненадващ подарък ще ви зарадва и ще ви накара да разберете, че приятели не са ви забравили. Получавате предложение за нещо голямо в личния ви живот. Приемете го. Много от вас ще имат проблем с възрастен човек. Родените през април ще могат да се радват на нови делови възможности. Други няма да дочакат каквото очакват, но и това, което получават, ще ги зарадва. Очертават се много приятни и ползотворни контакти с хора от чужбина, може да са приятели от младежките ви години или състуденти, или колеги. Каквито и да са, ще ви зарадват.

 

Близнаци

Парите са пред вас

Вие сте принципни и това е възможно да ви създаде проблеми. Необвързаните имат големия шанс през тези дни да срещнат човека на своя живот и да се почувстват щастливи. За тези, при които има агонизираща връзка, се очаква сериозен разговор или раздяла. Не позволявайте на никого да си играе с чувствата ви. В сряда и четвъртък ще се радвате на приятно посещение от близки хора. Гостуването им ще е неочаквано, но с нищо няма да ви притесни, напротив, ще ви създаде хубави емоции. Периодът ще бъде натоварен, но това не бива да ви плаши. Ще се родят нови идеи и ще се замислите много сериозно върху предложения за разширяване на бизнеса си. Тези, които се занимават със строителство, ще са твърде натоварени и ще трябва да привличат нови хора. Близнаците, които се занимават с издателска дейност, също ще имат напрегнат период. Запазете спокойствие, ако се окажете в центъра на делови противоречия. Всичко ще се оправи. Пред вас се задават пари.

 

Рак

Печалби, ако не сте прибързани

Много силен период за родените през юни. Започвате да изпълнявате решенията си за разширяване на дейността си. Възможно е да увеличите и екипа си. Тези от вас, които не работят в собствена фирма, ще бъдат привлечени в група, която ще се наложи да решава важен делови проблем. Работете внимателно. От това ще зависи до голяма степен развитието ви на работното място. Задкулисна игра на жена ще бъде открита и интригантката ще бъде поставена на място. Интересна емоционална връзка ще ви създаде приятни романтични мигове. Родените през юни не бива да позволяват напрежението им да стига до крайната си точка. Здравето им е доста крехко. Ще имат възможност да подновят стара делова връзка с човек, който от дълго време им предлага доходна работа. Юлските Раци ще имат шансове за добри печалби, ако не бързат и не действат припряно. Ще ги поласкае приятна покана за светско събиране. Там ще срещнат стари познати и на чашка ще се поразтоварят с удоволствие.

 

Лъв

Не губете вяра в себе си

Всеки ден ще се уверявате, че хората ви уважават, но и вие трябва да отвърнете със същото. Ще имате ангажиращи делови разговори около края на седмицата. Едно пътуване в страната ще има голямо положително значение за вас, макар че в края му ще се чувствате много изморени. Внимавайте със здравето, вероятни са проблеми със стомаха и нестабилно кръвно налягане. През тези дни не бива да губите вяра в собствените си сили. Вървете напред и ще победите. За много от Лъвовете се отваря нова страница в деловата им дейност - повече публичност, повече обществени изяви. Ще трябва да делят усилията си между политическия и професионално-деловия си живот. Много от вас, родени през август, прекараха безсънни нощи в мисли и колебания. Време е да вземете решението си. Добре е да приемете всичко, което ще ви се предложи в бизнеса. Жените, родени през август, ще имат проблеми.

 

Дева

Съблазнително предложение

Мобилизирайте се, за да можете успешно да приключите най-важните делови и финансови сделки. Някои от тях ще ви хранят до края на годината или ще положат основите на силен нов бизнес от следващия месец. През този период ще бъдете привлечени от много съблазнително предложение в деловата сфера. Внимавайте, защото по-късно то може да ви донесе неприятности, които да объркат бизнеса ви. Не се доверявайте безрезервно на хора от служебното си обкръжение. Доста от вас ще имат пътища извън страната, които ще бъдат свързани с деловата им дейност. Това се отнася особено силно за научните работници, родени през август. Важни разговори с колега, който иска да ви помогне. Истината е, че по-скоро се стреми да влезе в орбитата ви и покрай вас по-лесно да пробие. Пазете се от загуба на документ. Внимавайте какво подписвате. В личния живот се очаква леко разминаване с интимния партньор.

 

Везни

Налага се да сте търпеливи

Бъдете по-търпеливи и не създавайте излишни конфликти. Успехът ви е свързан с други хора, ето защо се старайте да не изпреварвате събитията, може да се окажете сами на "бойното поле". Към средата на седмицата е възможно да настъпи объркване. Ще се справите много бързо с него, но си направете нужните изводи. През този период не бива да вземате категорични решения. Бизнесмените да са внимателни с разширяването на бизнеса. Има вероятност да не са подбрали най-подходящия момент. Болен човек около вас ще ви създаде проблем. Потърсете навреме сериозен специалист. Млади хора също ще ви създават проблеми, възможно е да са пораснали деца или близки родственици. Нещо с интимния им живот няма да е наред. Неочаквана среща ще ви създаде приятни емоции. Деликатно избягвайте сериозни финансови вложения, защото може да загубите. Не бива да теглите заеми - връщането ще ви затрудни. Ако имате нужда от помощ, ще я получите от Овен и Скорпион.

 

Скорпион

Решете неприятен административен въпрос

Не говорете пред всеки за връзките си със силните на деня или с влиятелни хора. Избягвайте физическата и психическата преумора. Не забравяйте, че деловата ви дейност започва да ви издига нависоко и има опасност да ви се завие свят или да паднете от шеметната височина. Трябва да сте много предпазливи. Родените през октомври да подбират обкръжението си. При мнозина, които имат по-продължителна интимна връзка, се очаква предложение за годеж или брак. Не е изключено и съвместно съжителство. Трябва в сряда да решите неприятен административен въпрос. Преодолейте вътрешната си съпротива и положете усилия да се справите. Ще имате сблъсък с държавни органи, ще висите пред гишета за някакъв документ. Получите ли го, ще трябва да го пазите добре. Една покупка във връзка с промяна на обстановката в дома ви ви носи късмет. Вашата натовареност ще бъде много добре възнаградена. Ще бъдете изненадани към края на периода от подарък, който не сте се надявали да получите.

 

Стрелец

Приятни изненади в личния живот

Постигате целите си, получавате нова работа или повишение и съответните допълнителни възнаграждения. По някакъв повод ще имате проблеми със сътрудниците или колегите си около четвъртък. Ще се състои неприятен разговор, на който ще изясните мястото на всеки, включително и своето. В личния ви живот ще има приятни гостувания, весели събития, които ще ви накарат да се почувствате по-жизнени и с повишен тонус. Направете приятен път извън страната, канят ви на екскурзия, съгласете се. Личният ви живот ще бъде осеян с приятни изненади. Ще имате нови материални придобивки и възможности за развитие. Жените да са по-внимателни с тези до тях. Някои ще трябва да се включат в нова дейност, особено ако са родени през декември. Използвайте разумно всички шансове и ще имате добри творчески изяви. По принцип стрелците ще могат да се справят с всичко, което е свързано с търговия и издателска дейност. Възможно е да се наложи да промените начина на работата си. Ще усещате топлината на една чиста любов.

 

Козирог

Използвайте информацията

Още в понеделник, а и в четвъртък ще се товарите с повече ангажименти, но няма как да ги избегнете. Седмицата започва с реализирането на внезапно появили се възможности в бизнеса. Ако се наложи да пътувате в чужбина, пътят ви ще бъде много успешен, дори да е било само за екскурзия. Това, което ще свършите през тези дни на колела - контактите и събраната информация, не бихте могли да го направите тук и за година. Много добре преценете информацията, тя ще ви помогне за развитието на вашата собствена дейност. При семейните се очакват кратки приятни авантюри, но все пак внимавайте. Ако ги задълбочите, ще поставите брака си пред изпитание. Ще ви разтревожат недоразумения и несъгласия с близки хора. Вие много добре се справяте с Девата в живота, но ви коства усилия. Около неомъжените витае несигурност. Трябва да изясните отношенията си с интимния партньор. Вярно е, че непрекъснатите дрязги изтощават, но въпреки тях вие имате доверие в него, а и той във вас. Това е ценно.

 

Водолей

Не можете да стоите със скръстени ръце

През тези дни много силно ще усетите, че обичате работата си и че не можете да стоите със скръстени ръце, трябва да създавате и да вървите напред. Престоят на едно място ви се струва като наказание. Тези дни са много успешни за конкурси и интервюта. Дори явяването на интервю за работа ще завърши с утвърждаване. В учението трябва да вложите повече внимание. То ще ви помогне да имате вътрешна сигурност. Каквото и да предприемате, запазете вътрешната си сигурност, вътрешния си център, така ще имате отлични резултати. Известие от чужбина, свързано с деловата ви дейност, ще ви накара отново да се заровите в книгите. Може би ще трябва да приготвите куфарите за път. Ще ви се предложи една суперделова оферта. Дано не я пропуснете. Успявате в двубой, свързан с дейността ви. Една нова любов се задава и ще ви грабне изцяло, дори ще мислите за брак.

 

Риби

Всяко зло за добро

Напрегнатата атмосфера в деловата ви дейност не бива да пренасяте вкъщи. Постарайте се поне там да има спокойствие. Около почивните дни ще получите покана за гостуване. Приемете я, особено ако ще прекарате уикенда сред природата. Трябва да разрешите окончателно едно неразбирателство с шефа си и да решите как да постъпвате в бъдеще. В личния си живот доста от вас ще имат проблеми. Възможно е да се стигне до раздяла. Това не бива много да ви огорчава - всяко зло е за добро. Родените през февруари да очакват проблем с имот. През тези дни се решава спор в екипа ви. Възможно е пътуване. Ще ви е трудно да разберете защо хора, на които сте помагали, сега ви обръщат гръб. Облегнете се на семейството си, на приятелите си и преди всичко разчитайте на себе си. Бъдете много предпазливи с конкурентите си. Въпреки вашия голям творчески потенциал периодът трудно ще ви позволи да се изявите ярко.

Последвайте ни и в google news бутон

Ключови думи:

седмичен хороскоп