Медия без
политическа реклама

Седмичен хороскоп

24 Дек. 2022
Pixabay

Овен

Нито ви е лесно, нито пък комфортно

През тази седмица няма да ви е съвсем лесно и комфортно. Много от близките ви ще ви затрупат с искания на пари, ще ви стане крайно неприятно. Приятели изведнъж предявяват неподозирани претенции и също неприятно ви изненадват. Не само не влизайте в разправии, но ги изолирайте и в бъдеще. Деловите ви позиции са много добри, ще го разберете сами на срещите с партньори и клиенти по постъпленията и предложенията, които ще получите. Неприятностите са по-скоро в личния живот, отношенията ви са такива, че се чувствате длъжни към всички, които ви заобикалят. Променете тази ситуация, имате възможностите. Важен разговор в четвъртък или петък ще ви даде представа как ще се развие по-нататък бизнесът ви. Можете да правите плановете си много по-спокойно и сигурни. Отървете се от двуличниците около вас.

Телец

Настъпва делово оживление

Неочаквано в края на годината ще настъпи делово оживление около вас. Ще се наложи да отговаряте на писма, факсове, телефонни обаждания, да уреждате финансови въпроси, да проведете незапланувани срещи. Вашият гъвкав ум и дипломатичност ще ви помогнат да се справите с неочакваното напрежение. Независимо от него периодът ще е богат на приятни изненади - ще получите много подаръци, много покани за събирания, много комплименти. Колеги от гилдията ще ви поканят специално на светско събиране и ако приемете поканата, ще чуете много приятни неща за себе си и бизнеса си. Повечето от Телците няма да имат материални или финансови затруднения през тези дни. Много от вас може да се разделят за кратко с любимия човек и макар че раздялата ще ви натъжи, ще окаже положително въздействие върху отношенията ви. Новина отдалеч ще ви направи сигурни в бъдещето си.

Близнаци

Седмицата ще е изпълнена с вълнения

В тези последни дни на годината пари и любов няма да ви липсват, но и разочарования също. Ще ви огорчат действията на колега, който задкулисно е действал да заеме мястото ви. В тези дни някой ще проведе с вас делови разговор и ще ви предложи работа, която ще ви позволи нова реализация. Иска ви се да направите преди празниците голяма покупка за дома си и ще срещнете трудности. Ще се наложи да търсите намеса на приятели. До края на месеца ще се опитате да се откъснете от влиянието на ваш партньор. Ако искате работата ви да върви по-сигурно, трябва да сте по-силни. След Коледа вероятно ще направите кратко пътуване. Някои от Близнаците, родени през юни, могат да изживеят в това пътуване малка любовна авантюра. Задълбочаването й ще ви донесе неприятности. Направете всичко, което сте си наумили за посрещането на новата година. Поздравете познатите си със имения им ден.

Рак

Обмисляйте добре намеренията си

Отдавна и тайно харесвате човек, с когото сега ще се запознаете. Това ще придаде на седмицата съвсем друг емоционален привкус. Много от Раците точно през тези дни ще получат допълнителни пари и ще си осигурят финансова независимост не само през празниците. Ако не се налага, през тези дни не подписвайте важни делови документи. Във вторник ще имате делова среща, на която ще чуете нестандартни оценки за вашия бизнес. Не започвайте нови неща през този период, обмисляйте намеренията си, обсъдете ги още веднъж. Използвайте празничните купони за набиране на информация, тя ще се окаже много нужна още през първите дни на новата година. Времето е подходящо да се освободите от всичко, което ви тежи или ви пречи. Личният ви живот е хармоничен, ако имате неприятности, те обикновено са дребни и ги предизвиквате вие. В дома ви цари разбирателство в последните дни на 2005 и първите на 2006 година.

Лъв

Много неща за довършване

Седмицата ще е натоварена. Налага се да окажете помощ при решаването на чужд проблем, макар че това става против желанието ви. Бягате от чужди неприятности дори когато можете да помогнете. Но сега няма да стане така, самите вие разчитате на помощ. Пазете се от спорове, особено с хора, които са на високо административно стъпало. Сблъсъкът с тях, особено сега, няма да завърши във ваша полза. Прекарайте празниците заедно с половинката си - може би търканията ви ще престанат. Вие сте твърде капризни и сте готови да обвинявате често съвсем неоснователно. Предстои ви изясняване на отношенията в личния живот. Хора, които имат топли чувства към вас, ще ви посетят през празниците и ще ви доставят радост. Ще получите покана за приятелски купон в новогодишната нощ. Въздържайте се от инвестиции през тези дни. Не започвайте нищо ново.

Дева

Не предявявайте претенции и изисквания

Онези, които не работят в собствен бизнес, да не се доказват точно през тези дни. Не сте избрали правилния момент да предявявате искания и да поставяте условия. Работещите в свой бизнес ще се наложи да пътуват в близки места и ако движението по пътищата е нормално, пътуването ви ще бъде приятно и полезно. Ако сте в лична година 6, не прекалявайте с приказките си пред когото и да е. Ако сте обвързани, една извънбрачна връзка, която вероятно ще преживеете, може да причини катастрофа в семейството ви. Очаквате добри доходи и ще ги имате. Бъдете внимателни при създаването на нови контакти, свързани с бизнеса. Особа може да ви заблуди с много обещания, с осведоменост и връзки, но не се подлъгвайте по фасадата. Съдържанието е далеч от външния вид. Не рискувайте. Не злоупотребявайте с алкохол, защото може да предизвикате тежък здравословен проблем.

Везни

Замисляте промени, но не бързайте

През последните дни на годината ще получите предложение и известие за работата си, което ще ви заведе при професионалисти за консултация. Дори да ви се струва, че всичко ви е ясно, не предприемайте никакви промени точно сега. Най-добре ще бъде да промените нещо през последната седмица на годината или през първите дни на следващата, но само след като обсъдите намеренията си много задълбочено с целия колектив. На събиране на имен ден на 27 може да срещнете една любов. При много от вас това ще се случи. С повече гъвкавост и разум ще се справите с всичко, което ви притеснява, и в бизнеса, и в личния ви живот. През тези дни намерете време за себе си. Намерете време и за любимия човек, особено ако връзката ви е продължителна и силна. Добре е дамите да си купят нещо ново за празниците, ще им повдигне самочувствието и настроението.

Скорпион

Лични придобивки

Ще възникнат неочаквани дребни проблеми в бизнеса, но ще ги решите бързо, ако действате самостоятелно. Направо в последния момент ще проведете важни разговори за бъдещата ви работа. Студенти, които се явят на изпити през тези дни, ще се зарадват на успеха си. През седмицата ще имате нови лични придобивки. Семейните с деца ще са приятно изненадани от тях, особено ако децата са поотраснали. Бъдете внимателни с интимните си партньори, Скорпиони, вие често предявявате към тях прекалени изисквания. Ще получите много покани за празниците, но посетете най-близките си хора. Хората, които се занимават с изкуство, ще имат успешни публични изяви. Обществениците трябва да са много внимателни във всяка стъпка и при всяка дума. Октомврийските Скорпиони ще узреят за важно решение в личния си живот, ноемврийски Скорпиони ще се насладят на тишина и спокойствие.

Стрелец

Поддавате се на фантазии

Тази седмица ще ви докаже, че трябва да сте по-точни в преценките си за хора и събития. Поддавате се на собствените си фантазии повече, отколкото е полезно за вас. Много организирани и интелигентни сте и това ще ви помогне да постигнете неща, към които се стремите. Решавайте проблемите си, не позволявайте да се натрупват. Нищо не се решава от само себе си при вас, Стрелци. Добре преценете възможностите си, не надценявайте, но и не подценявайте враговете си. А имате такива. Много от вас ще се запознаят с интересна личност, която ще изиграе положителна роля в деловия им живот. Във вторник и сряда ще се наложи да се справяте с неочаквани проблеми. В четвъртък спонтанен делови разговор ще ви доведе до бързото уреждане на някакъв документ. Независимо от празниците мисълта ви ще е заета с бизнеса ви ще видите добра перспектива за него.

Козирог

Откъснете се от работата

Всички, които ръководят собствен бизнес, трябва да са особено точни през тези дни. Не пропускайте нито една дума, не закъснявайте за нито една среща. Периодът не е подходящ за големи харчове, не влагайте пари в инвестиции, особено в недобре проучените. Намерете начин да поощрите хората, които работят за вас. Ще имате неприятности с финансови документи и ще се налага да търсите дубликати. Тези от вас, които се занимават с търговия, ще бъдат много заети и ще имат добри печалби. Дайте си почивка няколко дни около празниците и се помъчете да се откъснете от служебните си ангажименти дори в мислите си. Ще получите много покани за светски събирания, но не е задължително да приемате всичките, идете там, където сте сигурни, че ще се чувствате добре. Съберете близките си за Коледа и им направете малки, но красиви подаръци. Това ще се запомни със сигурност.

Водолей

Изпипвайте и детайлите

Проблеми с имот и наследство ще продължат да ви вълнуват, макар че през тези дни нищо няма да направите. Изобщо работата ви няма да върви както ви се иска и е по-добре да не се насилвате. Използвайте дните до края на годината да проверите още веднъж документацията си, финансите си и плановете си. Наблюдавайте какво става около вас и колкото и да е незначително това, което вършите, изпипвайте го детайлно. Не участвайте в спорове и не се намесвайте при разправии, хората около вас са доста изнервени и това само ще налива масло в огъня. По-добре се отдайте на подготовката на празниците, самата суетня около тях ви доставя удоволствие. Вгледайте се по-дълбоко в себе си и ще намерите решение на въпросите, които си задавате. Ако ви се падне нещо в питката, носете го със себе си през следващите три месеца, ще ви донесе късмет. Зарадвайте половинката си с подарък.

Риби

Колеги ви изненадват неприятно

Искате да изкарате празниците сами със семейството си, но на някои от вас ще се наложи на Коледа да бъдат с хора извън семейния им кръг. Много от Рибите ще се постараят да излязат сред природата в почивните дни въпреки силната си натовареност. В сряда или четвъртък ще се наложи да водите неприятен разговор с колега, който има лични проблеми. Неприятно ще ви изненада с поведението си и колега, на когото разчитате. Направете си изводите. В края на периода вероятно ще ви направят предложение за допълнителна работа и не виждам причини да го откажете. Тя ще ви донесе допълнителни средства. Пазете се от травми. Ще ви изненада предложение за изгодна покупка. Все пак помислете, преди да дадете парите си дали си струва. Запалете свещичка на св. Стефан на 27 за здраве и успех - много от вас имат нужда от това. Отпуснете се, Риби, нещо не е толкова сложно или тежко, колкото ви се струва.

Последвайте ни и в google news бутон

Ключови думи:

седмичен хороскоп