Quantcast

Медия без
политическа реклама

Седмичен хороскоп

11 Дек. 2022

Овен

Влияете на събитията

През тази седмица ще се появи възможност да проявите успешно социална активност. Ще можете да влияете на случващото се в момента и даже на събития, които са в близкото бъдеще. Днес не рискувайте и не се поддавайте на негативни емоции. В понеделник дръжте под контрол емоциите си и не започвайте нищо ново. Във вторник и сряда се съсредоточете в работата си и ще успеете да приключите с натрупаното, макар че може да се наложи да поработите извънредно. Не се ядосвайте, ще ви се заплати добре. В сряда не се напрягайте, не затъвайте в битови проблеми. Четвъртък е ден за планове, отървете се от ненужни предмети.

Телец

Използвате връзките си

Ще се появи благоприятна възможност да използвате колегиалните и приятелските си връзки във връзка с нещо, свързано с работата ви. Днес и през уикенда поканете гости. В понеделник ще подпишете важно споразумение, което ще ви отвори път към отдавна жадувана сфера на действие. Ще сте разочаровани от съобщението, че очаквани гости отдалече няма да дойдат. Във вторник и сряда се посвещавате на роднини. Единственото, което може да ви притесни, е здравословен проблем на близък човек. В четвъртък ще се почувствате освободени от тежка грижа.

Близнаци

Не говорете много

Бъдете внимателни и не приказвайте много. Утре се срещнете с приятели, по възможност извън града, няма да съжалявате. Понеделник обещава да е изпълнен с необикновени събития. Ако ще сте на работното си място, обмисляйте добре всяко решение, преди да го оповестите или да пристъпите към действие. Вторник и сряда са изключително благоприятни за бизнес. Не разчитайте на бързи решения и всичко подготвяйте и подписвайте лично. Чувствате се независими, но не допускайте конфликти. Вечерта изкарайте в тесен семеен кръг. В четвъртък си осигурете лично време.

Рак

Бъдете търпеливи 

През седмицата се постарайте да сте съсредоточени и внимателни. Ако не можете - работата ще ви принуди да си го наложите. Наблюдавайте хода на събитията около вас, защото може да се наложат бързи промени. В понеделник предприемчивите от вас ще направят силен старт с допълнителна дейност. Във вторник не проявявайте ревност нито на работа, нито в дома си. В сряда не убеждавайте началник или подчинени в правотата си, усилията ви ще са напразни. В четвъртък не започвайте нищо ново дори в дома си, денят не е за работа, а за размисъл и духовни занимания. Не се вълнувайте от приказки и настроения на хората около вас. 

Лъв

Извънредна работа

Началото на седмицата с нещо ще улесни подобряването на отношенията в колектива, в който работите. Днес ще сте натоварени с извънредна работа и в дома си, и на работното си място. Понеделник е благоприятен за нови запознанства и за старт на нова или допълнителна дейност. Притеснява ли ви нещо, посъветвайте се със специалисти. Във вторник много от вас може да се отправят на по-дълго ваканционно пътуване и ако се случи, то ще ви донесе приключения, удоволствие и успех. В сряда не започвайте нищо ново, ще е или несполучливо, или бързо ще се провали, или ще ви вкара в големи непредвидени разходи. 

Дева

Времето няма да ви стига

Премислете много добре на какво ще се посветите през тези дни. Ще ви се иска да се занимавате с много неща, но няма да ви стигне време и ще жертвате нещо от плановете си, но дано това да не са вашите близки. В понеделник ще изненадате шефа си с просто решение на сложен проблем. Във вторник длъжник ще ви се издължи, което ще ви зарадва и ще ви облекчи в разходите. Дръжте под контрол емоциите си и се постарайте да не се напрягате. В четвъртък на събиране неочаквано ще ви се открият нови перспективи. Деца ще ви зарадват с внимание и подаръци. Ще повдигнете авторитета си и ще заслужите уважението на околните. 

Везни

Съзидателна енергия

През седмицата ще се наложи да се занимавате с подреждане във всички сфери от живота си. Насочете енергията си към съзидание. Ако се борите за справедливост, правете го с мирни средства. Ако ще пазите някакви действия в тайна, правете ги до края на седмицата, иначе тайната ще излезе наяве. Днес и утре нещо ще повиши благосъстоянието ви и ще повдигне самочувствието ви. В понеделник и вторник бъдете внимателни с хората, които ще дойдат отдалече и настоятелно ще ви канят да инвестирате заедно с тях. Не ви съветвам да го правите. Разрешаването на бизнес въпроси ще ви отнеме много време през тези дни. 

Скорпион

Веселба, а не работа

Седмицата предразполага повече към веселби, не към работа, макар че няма да можете да се отървете напълно от задължения и дейности. Най-напрегнато ще ви бъде в средата на седмицата, а най-успешният ден ще е сряда. Днес и утре направете равносметка на грижите към близките си и колко от обещанията към тях не сте изпълнили и се помъчете да се коригирате. Крайно време е да не давате неизпълними обещания. В понеделник ще уредите финансов проблем и това ще ви донесе спокойствие и сигурност. Във вторник на импровизирано събиране ще се срещнете с важна за вас личност и ще уредите нещо, което се влачи от много време. 

Стрелец

Ще блеснете с проницателност

Започва светъл период в живота ви. Понеделникът е един от най-благоприятните дни за общуване през този период. Където и да отидете, с когото и да се срещате, ще блеснете в обществото с ум и проницателност, а благодарение на вашата наблюдателност и аналитичност сами ще научите много полезни и интересни неща. Във вторник говорете малко, поспете повече, избягвайте суетността и агресията. Не допускайте около вас спорове и поне не вземайте участие в тях. Срядата е ден за откровения, ще разкривате тайни, интуицията ви ще е изострена. До края на седмицата се отдайте на приятели.

Козирог

Усилията ви даряват с успех

Не се бойте от активна работа, за да постигнете поставените цели дори през този празничен период. Понеделникът може да се окаже доста напрегнат. Ще трябва да положите много усилия и търпение, за да не оправдаете очакванията на недоброжелатели. Във вторник си купете малко, евтино, обикновено бижу, имайте го като талисман през първите три месеца на 2023 г. В сряда си осигурете спокойствие, вечерта се порадвайте на близките си. В четвъртък не давайте обещания, преминете през деня с чувството за вътрешна свобода. Може да имате усложнения в отношенията с деца, но не правете бързи изводи, водени от момента.

Водолей

Уловете шанса

Съдбата ще ви предостави много щедро шансове, но вие трябва да ги уловите. Направете го, възползвайте се от тях и ще ви върви. Днес и през уикенда мобилизирайте волята си и доведете докрай започнатите дела. В понеделник ще сте много натоварени, в ръцете ви ще влязат пари. Във вторник действайте решително и смело и плановете ви ще се осъществяват. В сряда не се оплаквайте, заемете се с благотворителност. Ако окажете помощ дори само на един човек, ще почувствате истинска благодарност и щастие. В сряда не проявявайте инат. В четвъртък ще се радвате на уважение и внимание от близките си. 

Риби

Търсете съмишленици

За някои Риби седмицата ще мине под знака на нещо, което им се е случило и е оставило дълбоки следи в душата им. Това ще повлияе на самочувствието им. Днес не изпадайте в тъжни настроения, не се отдавайте на спомени, не оставайте сами, украсете дома си за Коледа и се подгответе вътрешно за настъпващите празници. Понеделник е прекрасен ден за нови планове и за начало на реализация. Вторник търсете тишина в дома си и съмишленици на работното си място. Ще намерите и двете. В сряда не участвайте в спорове, не подклаждайте и не задълбочавайте конфликти, бъдете миротворци. Четвъртък е подходящ за домакинстване. 

Ключови думи:

седмичен хороскоп