Quantcast

Медия без
политическа реклама

Седмичен хороскоп

03 Ноем. 2022

Овен

Не отказвайте прибързано предложения

Седмицата ще е наситена с емоции за всички, родени под този знак. Не се отказвайте от направените ви предложения, ще намерите начин да се справите с всяко от тях. Лесно ще се изплъзнете през тези дни от нежелани делови и лични връзки. Плановете ви може да се объркат във вторник и сряда и да се наложи да играете по чужда воля. Родените през март да проявяват повече търпимост, а родените през април да не влизат в конфронтация - възможно е да защитават губеща страна. В сряда ще имате приятни срещи и ще се видите в центъра на делови събития. Бъдете дискретни.

Телец

Плувате в свои води

През тази седмица вие ще играете изцяло по правилата. Това налага да бъдете много прецизни, целенасочени и внимателни, особено когато подписвате документи. Лесно ще правите прогнози и ще управлявате сполучливо бизнеса си, ако не се ограничавате само с една среща и с един партньор. Амбициите ви трябва да надхвърлят предложен ви договор и да не се задоволяват с обещания. През тези дни се откажете от любовни интрижки, флиртове и мимолетни чувства. Отдайте силите си на бизнеса. В понеделник и вторник не предизвиквайте съдбата - ако го направите, ще си вкарате автогол. 

Близнаци

Обмисляйте и планирайте ходовете си

Вярвайте в силите и възможностите си за нови контакти и нова работа. През този период ще имате възможности и за едното, и за другото. Още в понеделник ще си уговорите срещи, за които си мислите отдавна. Те ще са много полезни за вас. Родените през юни да не влизат в словесни войни с колегите си в сряда. Обмисляйте позициите си и планирайте ходовете си. Човек, когото харесвате, ще ви направи страхотен подарък. Родените през май ще успяват само ако действат с много търпение и особено във вторник и сряда. Не се надценявайте. Внимавайте с пари и документи в четвъртък.

Рак

Мнозина се нуждаят от подкрепа

Често бягате от чужди проблеми, дори и когато можете да помогнете. Пазите се от излишно натоварване. Но през тази седмица самите вие може да се нуждаете от нечия подкрепа. Днес и утре ще се срещнете с приятели, някои от които не сте виждали от много време. През седмицата ще решите съдбата на доста странна и стара интимна връзка. Деловата ви седмица ще започне още в понеделник със сериозни разговори. Развоят им ще повиши желанието ви за работа. Във вторник и сряда ще имате затруднения с изостанали задачи. Опитайте се да ги разпределите сред подчинените си или колегите. 

Лъв

Търсете публични изяви

Седмицата ще е изпълнена с нови покупки, предложения за инвестиции и проблеми от финансов характер. Не влагайте големи пари, не вземайте, но и не давайте заеми. При някои от вас са вероятни покани или предложения за брак. Отменете командировките и каквото може договорете по телефона. В сряда ще ви се случи нещо приятно във връзка с деловата ви дейност и ще го запомните дълго. Добре е да имате публични изяви, особено ако сте хора на изкуството. Периодът е подходящ за явяване на интервюта - безработните ще си намерят работа по сърце, за изпити и за начало на специализации. 

Дева

Напрежение от очакване

Влизате в напрегнати дни и много ангажименти, а може би няма да имате време и възможности да обиколите всички места, които сте планирали. Влизате в конфликти с колеги, възможни са конфликти и в дома ви. Някои от плановете ви се провалят и ще излеете яда си върху хора, които не го заслужават. Това ще ви огорчи, извинете се. В понеделник и вторник бизнес срещите ви ще вървят трудно, ще се нуждаете от допълнителна информация, а няма как да си я доставите. В сряда нещата ще се успокоят и ще влязат в норма, но вие ще си останете напрегнати. 

Везни

Бавни, но сигурни към целта

За Везните периодът е наситен със събития. Не разпилявайте сили в разправии и конфликти. Планирайте действията си. В понеделник трудно ще избегнете неприятна бизнес ситуация и колкото и да се стараете, ще останете недоволни от нещо. Ще се натъкнете на хора, които ви отказват разбиране, вие самите ще забравяте собствените си обещания или ще се отказвате от тях. Във вторник и сряда - важни делови разговори. Ще вървят бавно, но сигурно ще се придвижвате към желания резултат. За петък имате наум интересно пътуване. Ако сте родени през септември, вържете кесията си по-здраво.

Скорпион

Сдържайте хапливите си забележки

Ако ви изпратят на спешна командировка или тръгвате на път без желание, знайте, че пътуването ви ще е успешно. Ако сте родени през октомври, изяснете позициите си на работното място. Предстоят ви много делови срещи, които ще изискват от вас голямо внимание. Няма да ви липсват пари. За родените през ноември трудностите ще отзвучават. Повечето от вас го заслужават, добре работиха през цялото лято. Ако сте родени през октомври, ще се наложи да наваксвате пропуснатото в работата си. Ако сте родени през ноември, не бъдете разсеяни, можете да попречите на деловите си ангажименти. 

Стрелец

Не поставяйте условия, бъдете дипломатични

Много работа, много ангажименти и отговорности ви очакват през тази седмица. Дните не са благоприятни да поставяте условия, ултиматуми или да изисквате. Действайте дипломатично и ще имате успехи. Прави сте в исканията си, но трудно ви разбират. Ако има нещо, което ви притеснява и може да се отложи за следващата седмица - направете го. През следващите дни ще постигнете успех много по-лесно. В четвъртък направете добра подготовка за срещите си и в петък ще имате това, което искате. Делови срещи, които ще ви доближат до вашата цел. Подкрепа на важни хора. 

Козирог

Трябва да свършите много неща

Трябва да свършите много неща през този период. Не отлагайте нищо за следващата седмица, защото е възможно много да се препъвате. В понеделник и вторник може да ви предложат работа на две места и ако приемете, не обявявайте пред никого допълнителните си ангажименти. Във вторник и сряда се очертават бизнес преговори, от които може да извлечете голяма полза. Сряда ви е силен ден, Козирози, ще ви върне пари, жестове и самочувствие. Ще сте доволни и нищо до края на седмицата няма да развали настроението ви. За родените през декември четвъртък ще бъде напрегнат делови ден.

Водолей

Не бъркайте приятелство с любов

Днес и утре се очертават приятни вечери с приятели, които държат на вас. На родените под знака на Водолей през периода им предстоят пътища и пари. Дните ви са изпълнени с много работа и нови идеи. Не ги споделяйте с всеки, за да не се окажете ограбени. Вие сте хора на светския живот, ще създавате нови контакти. Възможно е да ви поискат пари, но по-добре е да не ги давате. Едва ли ще си ги получите обратно. Не се втурвайте да помагате презглава. Няма да ви го признаят. Мислите за работата си и за сериозните неща около вас и това ви осигурява реализация и пари. 

Риби

Дори да сбъркате, късметът ви пази

Няма да имате спокойствие до сряда. Ще се наложи всеки час от работното време, всяка минута да прекарате на работното си място, да отговаряте, да си довършвате работата. Чакайте атака от различни посоки, не се опитвайте да се криете - няма да се получи. Отговаряйте както си е и ще се измъкнете добре от всяка ситуация. В четвъртък ще плувате в свои води, ще се наслаждавате на чужди грешки и на молби за помощ. Успешно ще се борите с меланхолията си. Мартенските Риби сами си създават грижи и колкото по-малко шумят около себе си, толкова по-лесно ще се справят. 

Ключови думи:

седмичен хороскоп