Медия без
политическа реклама

Седмичен хороскоп

01 Окт. 2022

Овен

Вземете нещата в ръце

Силите на деня ще помогнат на мнозина от вас да затвърдят финансовото си положение. Всичко, което сте отложили от предишните седмици, е добре да довършите или да направите през тази работна седмица. Утре ще ви се случат събития, които независимо от приятната обстановка, в която ще протекат, ще имат голямо отражение върху деловия ви живот. На работното място по-висшестоящи от вас ще се постараят да ви помогнат заради услуга, която сте им направили. Тези от вас, които са имали понижено настроение или липса на самочувствие, ще усетят подкрепата на приятелите си. 

Телец

Търсете по-голяма сигурност 

Оставете колебанията си настрана и се пригответе за по-смели действия. Тези от вас, които направят разумни инвестиции, ще се радват на приток на финансови средства още в следващите два - три периода. Не се престаравайте, но работете усърдно и най-важното - разумно. В понеделник проверете какви срокове ви предстоят. Във вторник и четвъртък се занимавайте с нещата, които са ви притеснявали, ще намерите правилните решения. В петък подпишете всички подготвени договори и се заемете с предложенията на евентуалните си партньори за общи дейности. В сряда се пазете от инциденти.

Близнаци

Постигате много от целите си

Дори да имате усещането, че парите ви се измъкват между пръстите, не се притеснявайте. Доходите ви ще отговарят напълно на работата и заслугите ви. Продължават дните, през които ще имате успехи в каквото се заемете. Някои от вас имат колебания в личния си живот, но ще трябва бързо да се простите с тях, ако искате да сложите в ред отношенията с най-близките си хора и с любимия човек. Ще намерите неочаквано силна опора в интимния си партньор, общуването с него ще ви донесе спокойствие и радост. Бъдете активни, но не внасяйте изнервеност в атмосферата около себе си. 

Рак

Седмицата носи приятни изненади

За родените в периода 21 юни - 1 юли тези дни няма да са от най-леките и успешните. Но ако сте достатъчно решителни и находчиви, ще се справите с трудностите, които ще ви се изпречат на пътя към успеха в деловата ви дейност. Всеки от дните на тази седмица ще ви носи приятна изненада - в събота ще се превърнете в център на внимание на събиране, което започва като служебно. Във вторник ще разрешите проблем, който ви измъчва от дълго време. Раците от първата десетдневка на зодията ще имат чувствителни печалби, останалите от този знак ще трябва да се въоръжат с търпение. 

Лъв

Не отказвайте работа

През тези дни печалбите ви ще се запазят, каквито са били досега, но това не бива да ви разколебава, не е възможно винаги да имате каквото искате. От средата на седмицата ще се наложи да контролирате по-внимателно разходите и загубите си. Възможно е те да са предизвикани от завистлив колега, партньор или съдружник - каквато и да е причината, ще трябва да я откриете и да я отстраните. Седмицата е много важна за тези, които завършват професионалното си образование и търсят работа. Няма да се справите без помощта на колеги и приятели, макар и от други професионални браншове. 

Дева

Проявете такт и сдържаност

Този период ще премине под знака на срещи с приятели, роднини и колеги. Много от тях ще ви бъдат приятни, но с някои ще изживеете неприятни минути, свързани с тежки спомени или несбъднати намерения и провалени надежди. Жена ще се опита да провали някакво ваше намерение. За сметка на това в деловата ви дейност е много вероятно да имате допълнителни финансови постъпления, които ще оправят настроението ви. Днес ще се срещнете с хора, с които е възможно да продължите занапред в обща дейност. Ще създадете силни връзки, които ще поставят начало на нова обща дейност. 

Везни

Чрез риск към печалба

В семейството си проявявайте търпимост, а в бизнеса рискувайте. Не се страхувайте, доходите ви няма да намалеят, но ако проявите премерени рискове, ще се увеличат. Седмицата е подходяща да обърнете внимание на конфликтите на работното си място и да изгладите отношенията. Не всички са настроени доброжелателно и сега е времето да ограничите достъпа до вас на двуличници, завистници и неискрени колеги. Няма да успеете да свършите всичко запланувано, съсредоточете се върху неотложните си задачи. Не пропускайте срокове, всяко закъснение ще ви донесе неприятности. 

Скорпион

Бъдете точни и пестеливи

Тези дни ще ви натоварят. В някои от тях - например днес и утре, портфейлът ви ще е щедро отворен за семейството и приятелите, ще създадете контакти, които ще са ви изключително полезни в бъдеще, но в някои дни ще ви се налага да търсите пари за важни начинания. Не бива да вземате заеми, седмицата е такава, че с връщането на парите ще срещнете големи трудности. Някои октомврийски Скорпиони ще направят решителна крачка в отношенията с интимния си партньор и едни ще потеглят към олтара, а други - към раздяла. Самотните сред вас ще създадат много приятни лични връзки.

Стрелец

Харчите необмислено

Тази седмица може да ви донесе много пари, но и много ще похарчите с лекота. За някои декемврийски Стрелци периодът може да донесе кардинални промени в личния живот, които може и да ги стреснат сега, но всичко, което се случва на родените под знака на Стрелец, през тази седмица е заредено с положителен заряд, който ще се прояви скоро. Всички от знака ще трябва да се запасят с търпение за общуването си с държавни чиновници във вторник и четвъртък. Приемайте предизвикателствата спокойно, действайте обмислено и никой няма да ви провали. 

Козирог

Парите ви се увеличават

Заплащането на много от вас ще се увеличи, но ще се наложи да работите по-усърдно. Ако работите в собствен бизнес, внимателно се вгледайте в съществуващата организация на работното си място и направете промени. Ако не ви достигат финансови средства, намалете драстично собствените и деловите разходи, имате неизползвани резерви. Съдбата ви предоставя много възможности в различни области на живота, но не всички от вас ще имат сетивата за тях, ако не са достатъчно внимателни. Имате възможности да решите и много от домашните си проблеми.

Водолей

Контролирайте емоциите си

Избягвайте съмнителни вложения. През тези дни ще сте по-чувствителни към всичко, което става около вас, и ще проявявате повече емоции. Опитайте се да ги контролирате и не допускайте избухвания. Ще се изправите пред много съблазни и желания да харчите, което може да ви вкара в дългове. Ще се наложи да се заемете сериозно с финансовите дела на цялата си фамилия, което няма да ви зарадва. Ако планирате пътувания извън страната, няма да станат през тази седмица, но ще имате възможност да ги подготвите. Пътуванията ви в страната ще са кратки и приятни.

Риби

Заредени с положителни емоции

Няма да имате големи парични постъпления, ще се наложи да се съобразявате с харчовете си, но това няма да ви притесни особено. Заредени сте с положителни емоции и това дори ще се отрази благоприятно на здравето ви. Ще създадете с част от колегите си нови, много по-близки отношения. Имате пълното основание за това. Днешният ден ще ви достави приятни емоции на събиране, което ще ви прати в центъра на вниманието. Във вторник ще решите всичките си делови проблеми на работното място, без ничия помощ и ще направите крачка напред към издигането си в кариерата. 

Ключови думи:

седмичен хороскоп