Медия без
политическа реклама

Седмичен хороскоп

24 Септ. 2022

Овен

Действайте тихо, но с разум

Днес направете проучванията, подготовката и срещите за голямата си битка през първите дни на работната седмица. Утре и в неделя почивайте, но не бива да ви излиза от ума каквото подготвяте. Понеделник и вторник са щастливите ви дни, постигате всичко с малко усилия и без загуби. Късметът ви се връща, нанасяте удар на този, който се стреми да ви срине. В сряда не умеете да преговаряте и плащате по-високата цена за всичко. В четвъртък всичко ви се противи, избягвайте рискови дела, пътувания и важни срещи. Движете се тихо по линия на най-малкото съпротивление.

Телец

Седмицата е тежка, бъдете внимателни

 Днес и през уикенда са неблагоприятни дни, не започвайте нищо ново. Възможни са препирни, неприятни думи, чувствате се потиснати. В понеделник избягвайте отговорни срещи, пазете се от физическо натоварване. Работете рутинно, планирайте. Във вторник не прибързвайте с нищо. В сряда се стремете да общувате само с познати и близки и на работното си място, и извън него. Ще ви се наложи да участвате в преговори и ще ви се открият възможности за пътуване в чужбина. В четвъртък интуицията ви ще работи много силно, като че ли ще четете мислите на хората, което ще ви помогне.

Близнаци

Получавате повече без много усилия

 Днес ще се водят разговори за наследство, за пари, за имоти. Денят е щастлив за авантюристите. Утре денят ще е натоварен с чужди оплаквания. Не отказвайте покани на приятели в неделя. Понеделник няма да е лесен, по-добре е да се притаите, не спорете неподготвени, избягвайте случайни срещи. Бъдете по-активни в следобедните часове. Във вторник не правете нищо прибързано, приключете всичко със срок до този ден. Не започвайте нищо ново. В сряда на срещите с високопоставени хора бъдете сдържани. В четвъртък неочакваното предложение за по-висока длъжност ще ви стресне. 

Рак

Показвате характер

 Днес и през уикенда не отказвайте покани, пътувания и срещи. Може да ви предложат работа, да намерите път към приятел или любов. В понеделник кажете "не" на хора, които ви притесняват. Може да ви предложат преместване, помирение или нова работа. Слушайте интуицията си, тя ще ви предпази от капан. Във вторник ще получите неочаквани пари и помощ. Избягвайте хора, които говорят много. В сряда млад мъж ще иска от вас нещо, което изглежда привлекателно на пръв поглед. Четвъртък ще ви донесе грижи за пари, за работа или за нещо в деловата ви дейност.

Лъв

Не правете големи компромиси

Днес и най-добре ще бъде, ако оставите всичко и заминете на кратка почивка. Не се оставяйте да ви шантажират и рекетират близки хора. Оставете ги да се оправят сами. Понеделник и вторник са силни дни, носят ви късмет, любов и възможности. Ще се наложите над по-силни хора от вас в професионалната йерархия, ще вкарате в ред неща, които ви пречат от дълго време. Вярвайте, че това, което правите, е качествено и необходимо. В сряда лесно се намествате на нова работа, нов офис или дом. Подготвяли сте го отдавна и времето е дошло. В четвъртък нещо ви нервира и ви притеснява. 

Дева

Дните са напрегнати, но силни

Днес и през уикенда не пътувайте, ако всичко около това пътешествие не е сигурно, уговорено и уредено. Възможно е във ваше отсъствие да стане нещо неприятно в дома ви и с връщането си да се наложи да оправяте поразии. В понеделник не бързайте да сте първи на работа и не се срещайте по възможност с шефа си. Във вторник ще ви стоварят чужди ангажименти и ще ви е доста нервно. В сряда и четвъртък всичко ще се движи по-лесно и резултатите ще са добри. В четвъртък някой ще поема половината ви задължения. Задвижвате семейни дела, предлагат ви добра работа. 

Везни

Залагайте само на сигурно

За някои са възможни делови пътувания в страната. Днес не работете служебна работа, не участвайте в делови разговори, отклонявайте делови покани. Утре трябва да се съобразите с някой, по-силен и по-напорист от вас. В понеделник е добре да се пътува, да се търсят срещи, да се участва в разговори, да се купува и продава. Ако участвате в публични обсъждания, ще имате надмощие, ще ви чуят. Във вторник ще се сблъскате с по-силни от вас и няма да стане каквото искате. В четвъртък не се набърквайте в чужди неприятности, не поемайте спешни задачи. Не бързайте за нищо. 

Скорпион

Ще бъдете водещи, където и да сте

Днес от чужбина ще ви навести приятел. Ще му посветите двата почивни дни. Дамите ще получат покана за гостуване и утрешния ден може да прекарат извън населеното място. Понеделник ще започне с разговор с високопоставен колега за пари. Ще бъде неприятно, но ще постигнете своето. Във вторник се очертава конфликт с колега, чиито закоравели навици ви изкарват от кожата. Също и със съдружник, който си мисли, че знае всичко. В сряда ще ви потърсят за помощ, за пари и за услуги. Ще делите спечеленото, ако работите в комбина. Четвъртък и петък са много силни дни за амбициите ви. 

Стрелец

Силни сте, знаят го и другите

Днес и утре ще минат в спомени, в заздравяване на връзки и контакти. Не се изолирайте от приятели точно сега. В неделя се подгответе за идващата седмица, прегледайте плановете си. Понеделник ще ви донесе печалба, за много - и по-добра работа, стига да знаят от кого и как да я поискат. Вторник ви носи много успех на конкурси и изпити. Този ден носи известност, особено за родените през декември. Сряда може да е ден за смяна на караула, ще поемете щафета от родители, работодатели, ставате силни. Четвъртък ви носи предложение за допълнителни ангажименти, ще ви се струват печеливши. 

Козирог

Не допускате провали

Конкуренция ви подлага на риск, някой се опитва да ви отдели от приятели и печеливша дейност. Денят ще мине под знака на любовта и малките удоволствия. Ако пътувате през уикенда, ще се развлечете, ще получите неочаквани подаръци, които ще ви зарадват. Ако търсите съвети или ще правите консултации, добре е да започнете в понеделник. Във вторник ще получите предложение за дейност, която ще ви донесе по-значителна печалба. В сряда ще ви стъписат поведението и претенциите на млади мъж и жена роднини. В четвъртък сте на крачка от работата, която ще ви прослави. 

Водолей

Не сменяйте желания и настроения

Бъдете внимателни с непостоянен и нестабилен партньор, не го допускайте близо. Внимавайте с обещанията, всичко ще трябва да се изпълни, дори против волята ви. В събота и неделя съдбата ще ви прати хора, които ще се опитат да ви манипулират. Не продавайте, не отстъпвайте права, не коментирайте планове. В понеделник ще имате много работа, но ще е спорна и доходна. Във вторник, който се занимават с изкуство, ще има възможности да направи нещо голямо. Сряда е за успешни разговори. Изпипвайте детайлите, в много случаи те са решаващи. В четвъртък ще ви търсят за услуга. 

Риби

Лесно ще печелите доверие

Днес, събота и неделя са чудесни дни за създаване на контакти. В понеделник ще прокарате и най-смелите си идеи. Следобед са вероятни грижи около недоволен човек. Вторник е рисков ден за свои и чужди пари. Не вземайте присърце чужди грижи. Ще се наложи извънредна работа, ако искате да завършите нещо важно. В сряда ще поемете по нов път, ще разширите многократно стария, късметът ви започва да работи. Предлагат ви се неща, към които се стремите отдавна. Ще решите паричен проблем. В четвъртък влизате в коалиция или в силен съюз. 

Последвайте ни и в google news бутон

Ключови думи:

седмичен хороскоп