Медия без
политическа реклама

Седмичен хороскоп

27 Авг. 2022

Овен

Не бъдете импулсивни

През идващата седмица мнозина от вас ще трябва да вземат решения, но същевременно да действат внимателно. Днес ще се изострят отношенията на мнозина от Овните, които са в тежък конфликт с половинките си. През уикенда ще се покажете в най-добрата си светлина пред приятели и близки. Понеделник и вторник са най-хубавите ви дни през периода. В сряда, където и да отидете, ще сте на точното място и в точното време. В четвъртък някои ще трябва да решат в кой от враждуващите лагери на работното място да се присъединят, защото неутралитетът ще се окаже невъзможен. 

Телец

Очаквайте напрегната седмица

 Днес и през уикенда всички ще се въртят около вас, ще се стремят да ви угаждат. В понеделник бъдете внимателни с деловите си партньори, има вероятност за измама. Във вторник внимавайте с документи и с фирми, които работят с чужбина. Ще ви притискат да подпишете споразумение, което крие подводни камъни. Сряда ще е изпълнена със срещи, много от които няма да са ви по сърце, но няма как да избягате. Пазете се от излишни приказки. Не давайте обещания, които не можете да изпълните. Четвъртък ще компенсира напрежението в предишните дни с възможности за печалби. 

Близнаци

Делови предложения

Като цяло седмицата ще е успешна за вас. Днес, събота и неделя са добри за обвързване в личния живот, за сватби, за годежи, за начало на връзка. Приятелство, започнало днес, ще е здраво, а пътуване утре ще донесе полезни контакти. В понеделник не пътувайте и при възможност работете сами или се уединете. Във вторник се посъветвайте със специалисти по въпроси, за които не сте сигурни. Не бързайте с действията и решенията. В сряда бъдете точни за и във деловите си срещи и решения. В четвъртък мнозина ще бъдат на две места, а денят е с много възможности за уреждане на проблеми. 

Рак

Промени носят пари

Седмицата е благоприятна за обществена дейност. В понеделник не бива да закъснявате в нищо и за нищо. Съдбата ще ви срещне с бъдещи спонсори и съдружници. Проблеми с пари или планове за финансови операции ще се решат благоприятно във вторник. В сряда атмосферата около мнозина става по-вълнуваща и заредена с приятни емоции. Срещате важни хора и постигате повече, отколкото сте се надявали. Четвъртък и петък са много успешни дни, ще има условия за създаване на семеен бизнес, за завой или промени в дейността ви към повече пари, към нова или допълнителна работа. 

Лъв

Плетат интриги около вас

Твърде вероятно е през тази седмица някой да плете около вас интриги, но не им обръщайте внимание, с един сериозен разговор ще се справите. В понеделник, след неприятен разговор за дете, ще вземете решение да му отделяте повече време. Бъдете по-отзивчиви към близките си. Вторник е подходящ ден за започване на нова дейност, нова работа за безработните. В сряда се пазете от измама в службата или при подписването на документи извън нея. В четвъртък нечие отсъствие ще ви даде възможност да сте на място, към което отдавна се стремите.

Дева

Иска ви се да почивате

Ако ви поканят утре да пътувате, не отказвайте. В понеделник денят ще започне с лека разправия с много близък или важен човек за вас. Ако запазите самообладание, ще овладеете ситуацията. Добре е да направите компромис. Във вторник се занимавайте само с най-наложителното и не навлизайте в работата или в територията на други. Направите ли го, ще засегнете чужди интереси. В сряда нещо ще се промени, ще имате успех със срещи, ще получите пари. В четвъртък работите ви бързо ще се уреждат, ще имате поддръжка от звездите – каквото подпишете ще ви донесе материални придобивки.

Везни

Всеки ден ви носи успех

Периодът е силен, разнообразен и създава възможности. В понеделник ще започне успешна серия от срещи и разговори, на които вероятно ще получите очакваното признание. Във вторник ще имате напрежение около подготовката на работа или ангажименти с чужбина. В сряда нещо ще ви провокира към публични изяви, които ще са успешни. В четвъртък се опитайте да пренебрегнете вродената си предпазливост и вземете решение, при мнозина вероятно дълго чакано. Ще бъде успешно. Пазете се от прояви на негативизъм, защото така ще разпилеете вътрешната си енергия.

Скорпион

Проявете силата на интуицията си

Днес мнозина от родените през ноември ще имат важна делова среща, а родените през октомври да се отнесат внимателно към човека до тях. Утре и в неделя ще имате приятни срещи с приятели и роднини, някои ще направят кратки пътувания. В понеделник не се разсейвайте с дребни неща. Във вторник ще чуете приказки по свой адрес, но не им обръщайте внимание, не коригирайте поведение и намерения на околните. В сряда искайте повече и вземете каквото ви дадат, защото и то няма да е малко. В четвъртък се огледайте – хора около вас очакват помощ, която ще се възнагради богато. 

Стрелец

Пари и нови възможности

Днес и утре намерете време да посетите близки, роднини или приятели. В понеделник късметът ще е на страната на родените през декември. Ще обърнат нечий интерес в своя полза и ще привлекат пари за някаква своя инициатива или идея. Сведения, които сте получили, ще помогнат да се преборите с неприятел. Във вторник ще се наложи бързо да решите въпросите, които се влачат от много време и са от значение за дейността ви. В сряда проявете търпение и разбиране към околните. Четвъртък е преходен ден за вас, предлага нови връзки, нова любов, навлизане в нова среда. 

Козирог

Сложен и противоречив период

 Ще обмисляте, ще се колебаете, ще се чудите какви решения да вземете. Чака ви високо темпо на работа и затова се постарайте да си починете. В понеделник ще имате важни делови разговори, от които ще зависи промяна или бъдеща дейност. Неочаквана печалба ще ви успокои.  Във вторник човек, на когото сте вярвали, ще ви разочарова. В сряда не приемайте нищо на доверие, не вземайте заеми, не бързайте с решения. Бъдете сдържани. В четвъртък избягвайте физическите натоварвания. Колкото и да се стараете, ще остане недовършена работа.

Водолей

Колебанията не ви помагат

Действате без много шум, тихо и ненатрапчиво. Днес не влизайте в разпри с когото и да било. Утре повечето Водолеи ще са в движение. Още в понеделник ще усетите доста напрежение. Ще се колебаете за изгодни сделки и покупки и вероятно нищо няма да стане. Във вторник не обсъждайте публично политическите си убеждения. Разговор с човек на висок пост няма да ви хареса, но не показвайте отношение и не късайте връзките си с него. В сряда търсете правата си, поставете въпрос за пари, за наследство. В четвъртък не отлагайте важните срещи и решения. 

Риби

Печелите завидни позиции

През този период на мнозина влиятелна личност ще е готова да помогне със съвети и информация. Утре и в неделя се радвайте на всичко, което ви се случва, защото точно то ви прави и ще ви прави щастливи. В понеделник не влагайте пари в недвижими имоти, ремонтирайте нещо, което ви създава проблеми, но не започвайте нищо сами. Във вторник ще получите разбиране от човек, с когото работите от дълго време, и ще помогнете на личности, които ви интересуват лично. В сряда проучвайте всичко много добре, не бързайте с отговорите. Важните срещи насрочете за следобеда и за четвъртък. 

Последвайте ни и в google news бутон

Ключови думи:

седмичен хороскоп