Quantcast
Седмичен хороскоп | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

9 841

Овен

Седмицата е добра за парите ви

Съдбата ви предлага финансова стабилизация. Днес мнозина ще пътуват из страната и по време на пътуването ще могат да подредят част от нещата си. В сряда на важна среща ще подпишете споразумение, което ще ви постави в много изгодно положение. Тези от вас, които се занимават с търговия, ще имат възможност да приключат с една спорна сделка, която досега им отваряше доста неприятности. Задължително е да владеете нервите си и да проявявате повече гъвкавост. Това е гаранция за успеха ви. Седмицата е силна за любов и за подреждане на важни подробности в личния ви живот.

Телец

Делови операции 

В деловата си дейност през цялата седмица се стремете към добри отношения с ръководството на фирмата ви или със съдружника - ако работите в собствен бизнес. Първите е възможно да получат повишение, а при вторите разбирателството ще донесе неочаквани пари. Много силен ден за вас, Телци, е понеделник. Всичките делови операции ще имат успешен край и ще го постигнете с лекота. Много успешен бизнес вещаят звездите за заетите в търговията. В личния си живот ще имате хармония, конфликтите между родители и деца като че ли ще се изгладят.

Близнаци

Запретнете ръкави

Почти всички от знака трябва да запретнат ръкави и да действат в бизнеса си. През тази седмица, каквото направите, ще ви донесе успех още до края на периода или в близките периоди до края на месеца. Възможно е да имате финансови затруднения, но те ще се преодолеят лесно в следващите дни. От днес до края на работната седмица съдбата ще е неотклонно с вас и ако влагате малко разум, няма да имате никакви провали. Тези, които още учат и се готвят или вече се явяват на изпити, да си осигурят нормален сън. 

Рак

Успешна седмица за интелектуалците

През идващите 7 дни в деловата си дейност с лекота ще отстранявате трудностите. За много от вас започва силен професионален период, особено за тези, които се занимават с интелектуален труд. Ще развивате изгодно делово сътрудничество. Ще обмисляте дългосрочни проекти и ще се постараете да ги консултирате с професионалисти от различни области. Всичко, което ви плаши с нещо или ви се струва неразрешимо, ще победите в сряда. Във вторник си осигурете рутинна дейност, срещи с приятели, вечерта - забавления и приятни развлечения. 

Лъв

Получавате забавени пари

През седмицата ще имате възможности за разширяване на дейността си, по-скоро на нейната материална база. Ще започнат да постъпват пари, които по някаква причина не са ви били издължени в сроковете до края на миналата година. Пред много от вас неочаквано ще се разкрият нови делови перспективи. Приемете предложение за допълнителна дейност, но не парадирайте с факта, че ви предпочитат пред много други. Ако го допуснете, ще провалите установени делови връзки или партньорства. Мнозина ги очакват запознанства и срещи от всякакъв характер.

Дева

Бъдете инициативни 

Започва период, който ще ви позволи да разгърнете личната си инициатива. През първата половина на месеца правехте повече планове, идва времето на тяхното осъществяване. Не бъдете прекалено взискателни към партньорите си, но не се доверявайте на случайни познанства и делови контакти. Проверявайте всичко, напомням ви го, макар че това е в природата ви. Вашата активност и инициативност ще се съчетаят с добро пресмятане, резултатите от които ще са над очакванията ви. Ще имате завидни отношения с интимния си партньор или с децата.

Везни

Съсредоточете се върху най-важното

Предимно домашните проблеми ще ви вълнуват през тези дни. Много от тях ще успеете сами да решите, за останалите ще ви трябва подкрепата и на другите членове на семейството ви. Не давайте поводи за ревност на интимния си партньор, самите вие не проявявайте ревност, това ще бъде най-голямата ви грешка през този период, която може да доведе до големи и неприятни скандали. В деловата си дейност се съсредоточете върху проблемите и задачите, които не търпят отлагане. Хвърлете повече сили за хармонизиране на отношенията си със съдружника и с хората, с които работите.

Скорпион

Умът ви е претоварен

Независимо че през идващите дни няма да сте много натоварени, умът ви ще е зает със служебни проблеми и е възможно точно през тези дни да намерите решението им. Много от вас ще ги преследват желания за някаква промяна в деловия им живот. Независимо дали го искате или не, той ще е много наситен със събития. Заетите в сферата на обслужването, в творческите професии и в шоубизнеса ще са изключително активни и ще имат несъмнен успех. Много от Скорпионите ще усетят изблик на творческа енергия, ще правят планове, вероятно и за промени в личния им живот. 

Стрелец

Уверени в силите си

Бъдете уверени в силите, уменията и опитността си, вземайте смело решения. Каквото и да правите, успехът в деловата ви дейност ще е налице през тези дни. Утре и понеделник са ви изключително силни и ползотворни дни във всички посоки. Понеделник ще ви посрещне със срещи, с възможности и с професионално признание. Дамите ще привличат вниманието, но ще трябва да положат повече усилия, за да достигнат и до сърцата на обекта на желанията си. На всички ще им бъде лесно със създаване на нови приятелски връзки и затвърждаване на създадени вече. 

Козирог

Активни и сериозни

Някои от знака с повече гъвкавост и дипломатичност ще създадат контакти и с чужди партньори и ще ускорят старта на бизнес, който подготвят. Контактите ви и активизирането на собствената ви дейност и инициативност ще повлияят изключително благоприятно на авторитета ви. Активността и сериозното отношение ще гарантират успеха и на учащите, които се явяват на изпити, независимо дали това ще бъде тук или в чужбина. Най-силният ви ден е понеделник, заемете се с всичко, което ви се струва сложно или трудно. Вторник и сряда посветете на довършителни работи, в четвъртък не вземайте отговорни решения.

Водолей

Привличате като магнит

Родените под този знак ще се проявят като доброжелателни и привлекателни личности, но не бива да разчитат много на това в деловата си дейност. Трябва да са и много внимателни с млади или много настоятелни ухажори или ухажорки. Доброто самочувствие ще ви помага в деловата ви дейност, но за постигане на по-съществени успехи ще трябва да положите повече усилия. Говорите твърде много пред широк кръг хора за бъдещите си планове и въобще за работата си, което не е много добре, защото може да попречи за постигане на целите ви. Избягвайте несигурни или непроверени съдружници и партньорства.

Риби

Нещо около вас ще се промени

 Обсъждането на общи планове с приятели в бъдещето ще играе огромна роля. Ще преоткривате качества на интимния ви партньор и при много от вас той ще се превърне в най-надеждния делови партньор, дори съдружник. В деловата си дейност, ако срещнете затруднения, може да се опрете на по-възрастните си колеги - ще ви помогнат. В четвъртък приемете всяко предложение за допълнителна дейност. При някои колега ще се опита да се намеси в плановете ви, а други не трябва да предизвикват съдбата в област, която не им е добре позната. 

Ключови думи:

седмичен хороскоп

Още

Седмичен хороскоп

25.06.2022

8674
Седмичен хороскоп

11.06.2022

11945
Седмичен хороскоп

04.06.2022

10383