Quantcast
Седмичен хороскоп | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

6 315

Овен

Работете сами

Днес ще ви се иска да си почивате повече - направете го. През събота и неделя ще се провали планирано пътуване, но хората, които ще дойдат в дома ви, ще донесат полезна информация. В понеделник придобивате нещо без много усилия, подреждате се на по-добро място или започвате допълнителна работа. Във вторник ви връщат заеми или намирате пари за нещо ново. Сряда е запълнена с успешни делови срещи. В четвъртък откровеността няма да ви е от полза и е възможно да имате усложнения с делова среща. Неблагоприятно е да се събирате с повече хора, по-добре е скрито да вземате решения. 

Телец

Избягвайте разговори за пари

Днес, събота и неделя ще са радостни дни за вас. Печелите нови приятели, съдружници и съюзници. Разговори в дома ще повдигнат настроението ви, някои ще си отдъхнат с решаване на проблем около техни близки. Възможно е други да пътуват по места, на които се чувстват силни и сигурни. Понеделник и вторник са слаби за деловата ви дейност. Нещата ще се движат вяло и против очакванията ви. В сряда, ако усетите, че нещо ви се противи, отложете го. Четвъртък е благоприятен за вас. Вложете всичките си сили и амбиции в това, което ви интересува или вълнува, и то ще стане. 

Близнаци

Намирате нови приятели

През тази седмица мнозина от вас ще влязат в нов кръг, ще намерят нови приятели. Където и да отидете, каквото и да предприемете - ще ви посрещнат радушно. Днешният ден е добър за вас. Всяка среща ще ви носи или приятна изненада, или полезна информация. Утре и в неделя ще спечелите, ако покажете лоялност и добронамереност. Понеделник и вторник са много силни дни - оглеждайте се и на всяка крачка ще печелите. В сряда нещата са се променили - нищо не става както го искате. В четвъртък позициите ви са несигурни. Действайте по правилата и не нарушавайте наредбите. 

Рак

Проявявате дискретност

Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Не се състезавайте, не се товарете нито физически, нито психически. Двата ви най-добри дни през тази седмица са понеделник и вторник. Ще намирате точни и правилни решения, правата ви ще са защитени. В семейството ви ще царят разбирателство и любов, ще се радвате на хармония. Много от вас ще се зарадват на успешни изпити. В сряда нещата ще са по-вяли, а в четвъртък гледайте да минете без излишни натоварвания и напъни в деловата дейност. Не се афиширайте, не се стремете към предната линия, за да не дразните конкурент. 

Лъв

Седмица, богата на емоции

Има вероятност да попаднете на разправия, клюка да ви разнесе по комшии и роднини, да сбъркате нещо около работата си и това да стане достояние на медии. Понеделникът ще изисква много внимание - не се изказвайте неподготвени, а ако сте се подготвили, не постъпвайте високопарно и бомбастично. Вторник и сряда ще ви предложат лесни печалби, късметът ще ви заведе при точните хора. Четвъртък е ден, за който отдавна мечтаете. Може да ви изненадат с по-висока заплата, ще получите документ, който гоните отдавна, някои ще отидат на по-добра работа. В този ден печелите съюзници.

Дева

Бързи и точни

Днес ще се наложи да имате бързи и точни реакции, които ще ви освободят от нежелани връзки, неблагоприятна работа и ще се насочите към нещо по-доходно и перспективно, дори и само като допълнителен ангажимент. През уикенда разпуснете и премислете и може би ще се настроите към качествен скок през следващите дни. В понеделник действайте рутинно, нищо няма да ви затруднява. Във вторник срещите ви са важни, ще давате, но и ще ви дават. Сряда е ден, в който ще ви намират хора, които не искате да срещате. В четвъртък ще срещнете пък хора, които са добре настроени към вас. 

Везни

Бъдете безкомпромисни

Днес и през уикенда се отървете от нежелани предмети, хора и връзки. В понеделник бъдете съсредоточени на работното си място. Тези, които работят на смени, да са много внимателни, защото са възможни големи пропуски, особено при работа с хора. Вторник за вас е ден на решения. Разделете се с всичко, което ви пречи. Сряда ще ви постави пред проблем, който ще решите с един замах и ще се уверите в собствената си сила и способности. Правите крачка напред в образованието си, решавате за допълнителна работа, повишавате доходите. В четвъртък  не мислете и не действайте на дребно. 

Скорпион

Попадения направо в целта

Днес отделете повече внимание на личния си живот, особено тези от вас, които са решили да се простят със самотата. Понеделник и вторник са силни дни. В тези два дни Скорпионите трябва да действат без протакане, направо в целта. В сряда всичко върви както сте го подготвили, покровителстват ви за учене, за нова или допълнителна работа, за проникване в нови професионални кръгове. В четвъртък намирате точно когото и каквото търсите, тръгвате или пристигате където трябва и когато трябва. Изключителен ден за вас, защото ще ви зарадва с всякакви изненади.

Стрелец

Не бързайте с изводи и действия

 Каквото и да ви се случи днес - не бързайте нито с изводи, нито с действия. През почивните дни всичко, което става, ще бъде във ваша полза. Не отказвайте услуги, защото скоро и вие също ще имате нужда от тях. В понеделник и вторник ще притиснете конкуренцията си и ще сте победители. Ще ви върви с изпити, с пари и с хората. За много от вас сряда ще е ден, посветен на работа с документи. За родените през ноември денят ще е съпроводен с юридически неясноти, потърсете специалист. Четвъртък ще е добър ден както за планиране, така и за работа. 

Козирог

Лоялността ви ще бъде оценена

Днес, ако поставите начало на нещо ново, то ще бъде печелившо. Всяка оферта, която ви се предложи или приемете, ще ви донесе успех. Не се натоварвайте прекалено през почивните дни. В понеделник много от вас ще навлязат в нови води и ще се опитат да се преборят с ограниченията. Ако във вторник издадете чужда тайна, ще си спечелите враг за цял живот. В сряда ще трябва да доказвате лоялността си - тя е едно от много полезните ви качества. В четвъртък ще се наложи да поемете чужда работа или ангажимент, или ще ви вменят чужда вина. Не се отказвайте от пътувания.

Водолей

Пътуване далече от дома 

Днес работата ви непрекъснато ви напряга, поставя ви изпитания и няма да навреди, ако си осигурите малко приятни преживявания. В понеделник и вторник нещата се обръщат - търпите загуби, други избират вместо вас, правите дългове. Това ще продължи и в сряда - извънредни плащания ще разстроят бюджета ви. Съзнавате, че това е временно, но не сте в състояние да потиснете недоволството си. Четвъртък ще мине в търсене на полезни хора, съвети и услуги. Пътувания ще ви заведат при близки хора и стабилни делови и лични връзки. Предстоящата седмица ще ви направи дейни.

Риби

Поискайте дължимото

Днес ще бъде много важно за всички Риби да сдържат езика си. Една необмислено изпусната дума може да провали плановете ви. През почивните дни бъдете насаме с най-близките си хора. Осигурете спокойствие за всички. Понеделник и вторник действайте, както сте решили, случаят ще ви помогне да попаднете в най-изгодната ситуация. Някой се обръща към вас и решава да ви подкрепи. В сряда си поискайте дължимото - пари от длъжници, повишение или по-голяма заплата от шефовете си. Нищо не отлагайте за четвъртък, има вероятност да не стане или да ви донесе неприятности. 

Ключови думи:

седмичен хороскоп

Още

Седмичен хороскоп

20.05.2022

8797
Седмичен хороскоп

14.05.2022

9415
Седмичен хороскоп

07.05.2022

8949