Медия без
политическа реклама

83-годишният Ал Пачино иска тест за бащинство за четвъртото си дете

Актьорът предполага, че здравословни проблеми са го довели до безплодие и 29-годишната му приятелка е бременна от друг

04 Юни 2023
Backgrid
Ал Пачино и Нур Алфала

Ал Пачино, чиято 29-годишна приятелка е бременна в осмия месец, както преди броени дни стана известно, е поискал да направи тест за бащинство. 83-годишният легендарен актьор страда от сериозни здравословни проблеми, които по принцип предизвикват безплодие, затова се съмнявал, че младата жена носи негово дете в утробата си, съобщи TMZ.

Източници на сайта твърдят, че вестта за бременността на Нур Алфала е накарала актьора да бъде предпазлив, тъй като името й се спряга и с други богати възрастни мъже от шоубизнеса като Мик Джагър, Клинт Истууд и т.н. Ако се окаже, че бебето, чийто пол засега не се разкрива, е негово, то ще бъде четвъртото дете на Ал Пачино. За връзката между него и Алфала, която се води продуцент, но бива описвана като златотърсачка, стана известно през април миналата година. Тогава звездата от трилогията "Кръстникът" и приятелката му бяха забелязани да вечерят в калифорнийски ресторант. Допреди 2 месеца Пачино нямал представа, че партньорката му е в очакване, и когато разбрал новината, бил, меко казано, шокиран.

Според източници на Showbiz 411 тестът вече бил направен и резултатът недвусмислено показвал, че бащата е Ал Пачино. „Тя просто го измами. Знаеше, че Ал не иска повече деца. И те нямаха истинска връзка, това е някаква бъркотия“, коментират близки до актьора. Твърди се, че Нур го излъгала, че тя не може да има деца поради проблеми с щитовидната жлеза и изобщо не му казала, че е бременна, докато не изтекли първите 11 седмици от зачеването.

Според автора на статията в изданието Ал Пачино може би не е наясно с произхода на Алфала. През 2017 г. баща й се призна за виновен по дело за данъчни измами в размер на 3 милиона долара, заведено от Министерството на правосъдието, и неотдавна обяви банкрут. Фалах Алфала е бил участник и в други съдебни процеси, които биха накарали Майкъл Корлеоне да се изчерви, пише Роджър Фридман.

Източници разказват, че хитрата Нур, която била представена на Ал Пачино преди пандемията, успява да се включи в живота му, като бързо се сприятелява с 22-годишната му дъщеря Оливия от актрисата Бевърли Д’Анджело. „Изведнъж Алфала се оказваше навсякъде, където е Оливия, особено по време на пандемичния локдаун“, изтъква друг информатор.

В момента Пачино има три деца: най-голямата му дъщеря Джули, която е режисьор, и близнаците от Бевърли Д'Анджело – Оливия и нейният брат Антон Джеймс. Предстоящото раждане за него не е щастлива ситуация, убеден е журналистът Роджър Фридман. За разлика от Робърт де Ниро, който неотдавна обяви, че на 79 години е станал баща за седми път, Ал Пачино изобщо не е планирал това.

„Какъв ужасен начин най-новият Пачино да се появи на бял свят… За съжаление, това е от типа истории, за които той е работил толкова упорито да не му се случват“, обобщава Фридман.

 

Още по темата