facebook
twitter

Горещи новини

Днес е поклонението пред Иван Ласкин

818
БГНЕС

Днес е поклонението пред актьора, който почина на 6 януари, съобщава БГНЕС. То ще започне от 12.30 часа в храма „Св. Седмочисленици”. Малко по-късно погребението му ще се състои в Алеята на творците на Централните софийски гробища. Ласкин, един от най-харизматичните български актьори, си отиде на 48-годишна възраст след престой в тежко състояние във ВМА. Той остави много роли в киното и в театъра. През 1986 г. детският сериал „Васко да Гама от село Рупча” го превръща в най-популярното момче у нас. По-късно завършва ВИТИЗ. Незабравими остават ролите му и в сериали като „Хайка за вълци” и „Дунав мост”. Играел е на сцените на Народен театър "Иван Вазов", Театър Българска Армия, Малък Градски Театър "Зад канала" и много други.

Ключови думи:

Иван Ласкин, поклонение
4

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Хиляди изпратиха Стефан Данаилов

03.12.2019

622
"Стоянка е жива. Стоянка е театърът"

10.12.2019

226 1
България се сбогува със Стоянка Мутафова

09.12.2019

1068

Коментари

Хумангоид

Нема ли най-сетне некой са напъне да измисли нещо различно за Ласкин от туй, дет го пише в уикипедията? Заслужава го.

ОБАЧЕ
снимка на ОБАЧЕ

ами кво да пишат ; че е побойник , изнасилвач/ 2 ученички имат подаден иск срещу него  уж ги учил на   актьорство/,доносник и рядко нагъл  тип?

 

а и че бил некаков  рицар...?

Mrx

 

 Пушенето и пиенето не прощават. Да ме извинят пушачи и пиячи. Аз, обаче винаги съм се чудил как мои колеги химици, като се съберем, .почват да се хвалят колко държат на пиене. Те поне трбва да знаят опасностите.  Алкохолът не е толкова опасен, но след това се превръща в ацеталдехид, който е много по-опасен. Интересное, че японците, на които липсва ензимът, който разгражда алкохола и не носят, също пияйт доста. Поне моите познати. Професорът , на който гостувах преди години почина от това. 

Han

Да си спомним хубавите неща, които е направил. Бог да го прости за останалите.

 

ПП. Защо често се случва така, че децата, рано постигнати от голяма слава, тръгват по лош път?

Влез или се регистрирай за да коментираш

×