facebook
twitter

Горещи новини

Десислава Иванчева даде заявка за участие и на местните избори

2638
МИХАЕЛА КАТЕРИНСКА

Десислава Иванчева даде заявка, че ще участва и на местните избори през есента. Тя обяви това пред Bulgaria ON AIR вечерта в неделя вечер след като излязоха първите прогнозни резултати за евроизборите. Бившият кмет на столичния район "Младост" събра около 2% от гласовете като независим кандидат и по този начин изпревари в прогнозите партии като "Атака" и НФСБ.

Иванчева каза, че резултатът от евровота е голяма победа за нея, тъй като кампанията ѝ е водена от ареста и собствения ѝ дом. 

"За мен събраните 2% на евроизборите са победа. Все пак две големи партии останаха зад нас. Считам резултата за голяма победа, тъй като водихме кампанията от ареста и дома ми. Това също така е добра възможност да се опитаме да станем по-силни на следващите избори през есента. С кандидатурата си на тези избори исках да покажа, че хората можем да участваме в управлението. Резултатите го показаха - щом толкова хора гласуваха за нас, значи ни подкрепят и вярват, че сме невинни. Стимулиращо, че изпреварихме "Атака" и НФСБ", заяви тя.

Иванчева допълни, че е готова на местните избори да се обедини с различни граждански сдружения, които да участват във властта, но бе категорична, че няма да се коалира с нито една политическа партия.

"Оттук нататък ще продължим борбата. Ясно е, че гражданите искаме да участваме в управлението на страната. Ниската избирателна активност е шамар за управляващите. Очевидно е, че народът вече не вярва на партиите и не е съгласен със статуквото. През есента ще търсим подкрепа. Ще видим какви варианти имаме. Със сигурност ще търсим граждански сдружения, с които да се обединим. Сега се обединихме за две седмици и всички видяха какъв резултатът. Всеки, който припознае нашата кауза, е добре дошъл при нас. Ще останем самостоятелни, а не обединени с други политически партии", заяви Иванчева.

21

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Експертиза отложи делото "Иванчева" за юли

20.05.2020

ДОРОТЕЯ ДАЧКОВА

3542 25
Върховният съд излъчи в YouTube дело срещу прокурор

18.05.2020

615
Графолозите по "Иванчева" влязоха в противоречие със себе си

08.01.2020

МАРТИН ГЕОРГИЕВ

7406 1

Коментари

america1332002

да гласуват за човек осъден на 20 години затвор. много объркани хора имало

бледият_конник

Има, има. Ти не се кахъри. Ето - около 600, 700 хиляди гласували за една мутра и неговата партия, символ на алчност, наглост и простотия. Ама ти да не си мислиш, че ние дето живеем в България, ядем доматите с колците. Гледай си Америката, Тръмп и не се бъркай в неща, които не разбираш.

Скитник-1

  Суха статистика. 24 гласа от машината 1 глас "Неподкрепям никого" 3 гласа за Иванчева  84 гласа от хартиените бюлетини. 3  гласа "Неподкрепям никого" 1 глас за Иванчева  / 30 за ГЕРБ, 37 за БСП /

скорец
снимка на скорец

Много са си добре хората. Помним че и Цветанов го осъдиха на първа инстанция, ама няма проблеми, нали е от Партията...

дядо яга

не се кахъри...и Цветанов го осъдиха, даже и на две инстанции....и о чудо...третата откри,че предните две нищо като хората не са свършили...и го оневини, милия..... да са чудиш, тези от едни и същи учебници ли учат право...или си зависи за кой човек конкретно правото е криво..

Джиджи

Чудесна хрумка на Иванчева! ???

bobone

Деската Иванчева направо да замени Корни в Бсп ? И двете разбират от пари.... 

Дежурния

Само тези дето са организирали и водили кампанията на Иванчева си заслужават и възнагражденията и бонусите. Да убедиш към 30 000 човека, че и те ще си оправят живота с 3х75 е сериозно постижение. Сигурно има и някакъв природен закон, че винаги има и по-дълбоко дъно от това на което си бил вчера.

keen_

Е ти май си дежурен на това дъно.

Антей

!

Най-добрият и най-ЧОВЕШКИЯТ избор

вчера направиха

 

тези трийсетина хиляди БЪЛГАРИ,

които си направиха труда и отидоха 

 

в изборните секции

за да ПОДКРЕПЯТ това момиче!

 

Безразличието - е голямата "сила" на диктатурата.

Но не непреодолима.

 

Важно е да се отстоява Истината

и да не се губи самообладание.

 

Тъй нареченото "статукво" не може

да продължава безкрай -

други да решават вместо теб,

кое е добро и кое не.

 

Тенденцията е световна...

 

.......

п.с. И опитност е нужна.

Личното битие на

Иванчева в последната година

е част от тази опитност,

макар и не в такъв зловещ вид...

 

riapa

?

бонго-бонго
снимка на бонго-бонго

Резултатите го показаха - щом толкова хора гласуваха за нас, значи ни подкрепят и вярват, че сме невинни. Стимулиращо, че изпреварихме "Атака" и НФСБ",

Изпреварихте ги, защото техните гласоподаватели гласуваха за ВМРО. Наистина учудващо много хора гласуваха за един провален районен кмет единствено поради безумията, които грухтящата специализирана съдебна система сътвори в хода на задържането и обвиненията и.

Manrico
снимка на Manrico

Винаги е имало достатъчно много лумпени, които гласуват за някой нов, който според тях "шаимибемамата на политиците, дето ни докараха на този хал". Който успее да се възползва от този вот, пичели. Възползваха се Сидеров, Бареков, Марешки..., но сега като че ли позицията е свободна. Ако тази семпла женица си беше намерила професионалисти, които да ѝ поразвъртят кампанията, да я представят като някакъв Робин Худ, който взима от богатите, за да направи градинки за бедните и ако отиде в Брюксел, ще се опълчи на цялата система и шаимибемамата, можеше спокойно и да влезе в европарламента. 

Интервал

Манерко, принципно си прав, но услужливо и лакейски си пропуснал лумпените на Боце. :) Вероятно, чиста случаЕност.

бонго-бонго
снимка на бонго-бонго

Е, възползваха се Сидеров, Бареков и Марешки, но най-много се възползва Борисов, който въщо влезе в образа на Робин Худ 2007 г.

Ку-Ку
снимка на Ку-Ку

"за да ПОДКРЕПЯТ това момиче!"

 

Погледнете снимката. Какво момиче?

riapa

Много си е хубаво даже! И е въпрос на гледна точка, кое е момиче и кое не! За мен си е момиче!

Ку-Ку
снимка на Ку-Ку

Бе има и някакви биологически ограничения. Да не говорим за чалгарията ..

МАРИН69

Аз гласувах за нея. Има и друг начин по който да покажа какво мисля за герп, дпс, бсп ,патриоти , демократи и всичката подобна сган, но ще ме баннат доживот тук , а и някой с по-слаба психика може да се метне в яка депресия .

Banshee
снимка на Banshee

Чудесна хрумка на Иванчева!

 

Всъщност, Джиджи, чудесна хрумка на Радан Кънев беше да я подкрепи срещу прокуратурата. :) Точно тази негова смелост му вдигна процента. Истинска афера на ОПГ-то, не като кокошкарските им изпълнения с апартаментите, с които предпочетоха да се занимават БСП, като любители на сигурната игра. 

 

И аз гласувах за нея и даже и за Радан ще гласувам, ако се сетят да се обединят наесен, въпреки че не съм дясна или нещо такова. Но поне изглежда принципен. 

keen_

Бе къде потънаха ония, дето се кълняха, че Иванчева няма да събере и "хиляда гласа" ?

Влез или се регистрирай за да коментираш

×