facebook
twitter

Вие сте тук

49 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Иван Бакалов: Ставаме все по-просташка държава

“Нашият премиер е изнервен, има нужда от психологическа помощ. Борисов овладя всички медии - с морков и тояга, а сега се дразни от тези журналисти, които са извън контрола му, както и от социалните медии,” това заяви журналистът Иван Бакалов в последния брой на предаването "Тук и сега със Светла Петрова".
"Замислят ли се неговите фенове в каква държава живеят? Какъв пример дава на децата ни този премиер? Ставаме все по-просташка държава", добави Бакалов.
”Васил  Божков извади доказателства за нещо, което бе публична тайна - че неговите хазартни игри издържаха Нова ТВ. Стана ясна и друга публична тайна - че неговият бизнес бе подкрепян от властта. Той получава "пълен съпорт" от Комисията по хазарта! От всичко публикувано досега от Васил Божков става пределно ясно, че премиер и министър оказват натиск върху двама бизнесмени - единият да финансира телевизията на другия, която телевизия обслужва властта. Това е чл.143 от НК - тежко престъпление, лишаване от свобода от пет до петнадесет години. Това е престъпление, което е пред очите на цялото общество,” добави той. 
“Публична тайна е, че Бойко Борисов раздава футболните отбори. Той вика бизнесмени и им раздава отбори,” категоричен е Бакалов.
"Здравната система на България е пробита. Всички болници са търговски фирми с директори-милионери и медицински сестри с триста лева заплата. Цялата здравна система е порочна и трагична и трябва да се смени. Публичният образ на ген. Мутафчийски бе развенчан от интервюто с Миролюба Бенатова, там се видя другото лице на генерала - брутално и отблъскващо,”смята още Иван Бакалов.

Журналистът коментира решението на правителството да стане търговец на горива: "100 бензиностанции, които ще струват 300-400 млн. Това са поръчки, доставки... Това е огромна корупционна сделка. Абсурдно е дясно правителство да прави държавни бензиностанции.”

 

 

Към статията във в. СЕГА

Страници

Under_My_Thumb

"Ще стане дума и за обществените реакции след нашумялото интервю на Миролюба Бенатова с ген. Мутафчийски..."

 

„Николай Колев-Босия
19.05.2020 в 17:03
Не само е Формен, но и УНИФОРМЕН идиот.“

 

http://afera.bg/wp-content/uploads/2020/05/MUT556.jpg

ФОРМЕН МРЪСНИК

http://afera.bg/%d1%84%d0%be%d1%80%d0%bc%d0%b5%d0%bd-%d0%bc%d1%80%d1%8a%d1%81%d0%bd%d0%b8%d0%ba/#comment-727394

Неадекватният Глашатай на Смъртта издаде класифицирана информация:

 Мутафчийски:

„България е получила нота от НАТО за подготвяне на всички здравни военни заведения за втори удар от епидемия от коронавирус. Вчера зам.-директор на СЗО каза не празнувайте, а се организирайте. В този дух е тази нота от Алианса – да се подготвят военните здравни формирования за следващ удар“, каза проф. Венцислав Мутафчийски.
Той заяви категорично, че няма да разкрие повече, защото информацията е класифицирана.“

 Изтръпвам при мисълта какво могат да сторят главорезите от НАТО и мизантропите на Бил Гейтс и Килъри Клинтън на беззащитното население на подмандатната територия!

 

Epikur

 

 

  За втори път гледам разговорите със Св. Петрова. Първият път ми се стори по-добре водеща разговора, но този път не. Прекалено много говори, не позволява събеседника да пообмисли по-добре отговора си и така и зрителя да вникне докрай в мислите и позициите му. Навремето имаше един голям журналист Кеворкян, който съумяваше да изкопчи всичко от госта си и така и зрителите да разберат, каквото трябва да им се каже. 

Simplicissima
снимка на Simplicissima

Боя се, че не сте докрай справедлив, колега, с тенденция хептен да не сте😌

Светла Петрова е деликатен и внимателно слушащ интервюиращ. Помага на събеседника да прецизира и даде всичко от себе си, но никога не притиска.

В случая имаше работа с чудесния Бакалов, който е върл непукист и не беше сметнал, че лицето боко заслужава специални усилия. Св. Петрова разбра душевното му състояние с преобладаващата в него отврата и не го измъчи да извършва насилие над себе си. За което -- поздравления👏

Sine_metu

И аз намирам, че не е докрай справедлив. Умствената недостатъчност и неумението да се види действителността заслужават далеч по-остри думи. Особено когато тежкият недоимък се крие зад празни епитети и клишета.

 

100 бензиностанции, които ще струват 300-400 млн. Това са поръчки, доставки... Това е огромна корупционна сделка. Абсурдно е дясно правителство да прави държавни бензиностанции.

 

Нямам представа какво означава „дясно“ в случая. Определения за „дясно“ има в закона за движение по пътищата, от литературата се сещам за лудите затворници в „Среднощен експрес“ - „Добрият турчин се движи само вдясно“. Но зная точно какво значи да нямаме държавни бензиностанции и че подаряването на всичките 450 „петролски“, до една, на Майкъл Чорни и Денис Ершов бе едно от най-тежките престъпления на „прехода“. Лесно е да се види защо и колко. В България годишно се продават около 3 милиарда литра автомобилни горива. На всеки литър картелът си слага 20-30 стотинки отгоре, над всички мислими разходи и печалби. Просто защото е картел, а държавните бензиностанции са едничкият начин да се разбие. На 3 милиарда литра картелната надценка 0,2-0,3 лв. на литър взема от джобовете ни по 600-900 милиона лева годишно. И така 20 години вече.

 

Те така те с мисленето, реалността, епитетчетата и „чудесния“ Бакалов

Sine_metu

П.П.

 

Благодаря ти за подсказката. Ще я добавя, знаеш къде :)

Simplicissima
снимка на Simplicissima

Ха! Правителството на благоденствието и все по-нататъшното оправяне решило да коригира несправедливостите на Прехода? Доживех.

 

Радващо е също, че Прокуратурата нивга няма да допусне след някой и друг месец държавните бензиностанции да бъдат приватизирани от правилните хора.

Sine_metu

И най-разваленият часовник показва точно време два пъти на ден.

Което не изключва да се освини още утре.

Simplicissima
снимка на Simplicissima

По въпроса за промъкналите се в разговора дупе и гащи.

 

Божков и Горанов са като дупе и гащи.

Горанов служи за гащи вместо Борисов.

Влади е имперсонатор на Боко там, гдето са гащи насъщни животрептущо потребни.

Борисов е прани гащи за всички задници, стига да му снасят вътре редовно в твърда валута и в обеми --  колкото поеме. А поема, гащите му са с разгъната площ колкото Централни гробища. (Дето ще ги разширяват. )

 

Изведнъж се сетих за майките им.

Не в първосигнален аспект.

Ами: Какво ли си мислят.

Дали, примерно:

Нивга майка нежна първенеца свой тъй не е гледала, ни младий герой, първите си лаври, ни поетът мрачен своят идеал нов, чуден, светлозрачен!

Или чакат сирачетата си на оня свят с шамарената фабрика, пък ако са живи и здрави, се правят че не ги познават, когато около тях някой заговори по адрес на синовете им?

Slava
снимка на Slava

Пълният запис на интервюто с ген. Мутафчийски ясно показа колко потресаващо немощна е Бенатова. Един адекватен въпрос не успя да зададе, накрая Мутафчийски яко я заби в земята. 👍👍

 

https://www.youtube.com/watch?v=fydepD8mAUo

 

Бакалов отдавна пее в бесепарския хор, сив, скучен, все едно и също дрънка.

Талибан

Слава, не усещаш ли, че живееш в някакъв свой измислен свят?

pasamaz

Какво пиеш ?

Mavrodinov

Бесепарският хор става все по-смешен. И в него припяват и уж десницата. 

Testament
снимка на Testament

И как я заби  като показа колко се е насрал избягвайки въпроси на ЖИВО  а не с по 15 дубала на запис по нощите.

Силно интелегентно " много ще измрат Яко ще измрат  ?"

Aniki

славке, единственото което ще бъде запомнено от това интервю е изцепката на мутафчийски. Заби единствено себе си.

Недоверчив

А. Славче, ти ли си? Не мога да те позная без опаковката.😁

шиши

накрая Мутафчийски яко я заби в земята

Мутафчийски заби в земята всички ни на два метра, ЯКО.  

fisherman

"Замислят ли се неговите фенове в каква държава живеят? Какъв пример дава на децата ни този премиер? Ставаме все по-просташка държава", добави Бакалов.

 

Това е благодаение и на БезСлавни фитки

Порфирий

Личният принос на другаря Бакалов за опростачването на българския народ също е достоен за отбелязване.

Testament
снимка на Testament

Да  с щипане и задяване на студентки  поръчков , и рядко алчен. И голям пияндур простак.

geo_19

Колега, объркал си се. Бакалов е от най-добрите познавачи на добрия алкохол в България. Има редовна рубрика във в. "Галерия". С интерес я чета. За жалост не пия, иначе бих се възползвал от опита му. 

Testament
снимка на Testament

поръчков пияндурник💩, и мазен нагаждач.

 

да кажат от СУ

за оплакванията на  студентките.👎

pasamaz

Винаги ми е бил симпатичен с умението да си има пристрастия, но да не си губи главата. Човек с характер и ценности, старомодно казано.

BL.N.Lmt

🐾Отброяването до края на управлението на Бойко Борисов и ГЕРБ започна.🇨🇩🐾

 

 

Top Ten Covid 19 jokes:

 

. Това не е обир.

. Парите са изпрани за ваше улеснение.

 

от форума още примери 🍕

Вова

Харесвам Бакалов заради пътеписите му за щатите,а също и заради статиите му за вината,ракиите и пр.напитки.

Относно Борисов и обкръжението му е тенденциозен понякога. Не може да се отрече обаче,че неговото присъствие сред политическите коментатори е свежо и интересно. По често трябва да го канят в прайтайма .

Уважение и респект заради гражданската му позиция и смелост....! 

Testament
снимка на Testament

👎

къде видя  гражданска позиция и смелост?

я му виж поръчковите дописки?

я му виж обществения провил на простак?

за щатите там ясно отишал да се предложи.

Testament
снимка на Testament

Преди време едни ора  ,които имат винарни,изби  тоя чат пат го канеха  на дегустации.плащаха му всико от Сф до Бургаско Варненско. обикновено 2 дена...

на изпроводяк 12 бутилки +  вино и други питиета

 

от 2 г не го канят  и  бяха заляти и заливани с  клевети и лъжи от въпросният.

 

 

Има  заведени дела за клевети.

Има жалби за сексуални посегателства...

 

mick

31 години просташка държава.... че така си е. Каквито управляващите.. такава е и държавата.

Johnny2965

А преди 32 - 33 години колко интелектуално извисена държава бяхме! Не ставайте смешен с Вашата аритметика!

Хулиган

Не успях да видя целия запис, но като чета един дежурен по шкафче по-горе, явно Иван яко е цапардосал хунтата на калинките...

....................................

http://www.drago.info/

шиши

👍

Страници