facebook
twitter

Вие сте тук

93 постове / 0 нови
Последно съобщение
Вестник СЕГА
ГЕРБ освободи Цветан Цветанов

С 1046 гласа "за", 10 "против" и 11 въздържали се Националното събрание на ГЕРБ освободи Цветан Цветанов като зам. председател на ГЕРБ и като член на Изпълнителната комисия. Решението влиза в сила със задна дата - 30 май, когато Цветанов подаде оставка.

"Да не я коментираме тази тема повече - достатъчно е болезнена. Може би за мене е най-труден ден, но това е животът. Цветанов си остава партиен член, ще си е в първичната там партийна организация. Ключовата дума е справедливост. Можех да кажа след евроизборите: народът ни прости. И представяте ли си колко би било забавно да кажа: оттеглям точката за Цветанов, той остава, няма да си дава оставка - каквото направиха в БСП? Просто искам да видите разликата в партиите, защото нашето е отговорно решение, и надали всеки, който е вдигнал ръката си за освобождаването на Цветанов от постовете, му е било лесно и добре след толкова много години съвместна работа", каза председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

Борисов припомни изказването си от предната конференция за сините и червените лампички и констатира, че не е бил разбран. "Вие не ме разбрахте. Не ме разбраха и тези с къщите за гости. Не ме разбра и в Пловдив въпросният кмет. Няма да има милост за никого, защото иначе партията няма да съществува. Ние можем и ни избраха на времето и така масово до ден днешен гласуваха, защото първо бяхме добри полицаи и давахме справедливост на хората. Сега трябва да бъдем същите", заяви още Борисов.

"Дайте да не си говорим за сготвен или не. Важното е, че всичко мина доста по-цивилизовано, отколкото някои са очаквали и трябва да ви кажа, че аз съм лоялен човек и винаги ценя хората, с които съм работил", коментира пред журналисти Цветан Цветанов. На въпрос дали се е чувал с премиера през изминалия месец Цветанов отговори: "Да, чували сме се. Няма нищо неизяснено".  

Делегатите решиха да запазят числеността на Изпълнителната комисия в ГЕРБ, която се състои от 11 души. За нови членове на комисията бяха избрани Цвета Караянчева и Тодор Тодоров.

 

Към статията във в. СЕГА

Страници

Седем с един...

Цецо е незаменим! Жал ми е за чиляка! Не стига, че природата го е ощетила у главата, ами и го ощетиха и от към доходи! Как ще си плаща масрафа за апартаментите? И три деца има...Плаче ми се като си помисля колко нещастен ще бъде...И ще ми липсват онези засукани "мисли", дето ги ръсеше през ден по телевизора...Поне за портиер на централата си да го турят, че да му пускат по някой кинта като им отваря вратите...

Хулиган

Поне за портиер на централата си да го турят...

Проблемът е, че и за портиер не става, но в тукашния бантустан всичко е възможно.

Например да изкара книжка за управление на асансьор.

И да свърши някоя полезна работа като пиколо...

http://www.drago.info/index.php/2018/04/17/resihme...

Хумангоид

Ееех, а какви конгреси имаше едно време. В Зала 1! И присъстваха по 3000 делегати! И на това не могат да им насмогнат сегашните... То вярно, че на онез им беше прощалният, ама все пак...😆

Ivo Georgiev 2
снимка на Ivo Georgiev 2

 Къде е формуляра за участие? Че аз завалията си останах само с гарсониерката в Дружба, а така ми се живее в Изток и ми се ходи по света да троша държавна пара и да плямпам нон сенси. Обещавам дори да се кълна пред хората, че веско мокрото ми е любимият бард.

Желязко Желев

         Има ли хранителна среда плъховете се въдят с потресаващи темпове.Намалее ли мамбото запова самоизтребване.Гпедай да не се включиш късно.Хем гладен хем с прегризано гърло.

Моята прогноза е-не е късно.Държавна и ЕС пара бол.Даже тез от ЕС дето уж контролират размножаването на плъхоподобни са по зле и от нас.Дерзай.И не ме забравяй.Имам нужда от магаре.

Кара Колю

"Има ли хранителна среда плъховете се въдят с потресаващи темпове.Намалее ли мамбото запова самоизтребване.Гпедай да не се включиш късно.Хем гладен хем с прегризано гърло."

Другарю, за кого намекваш? Другарите от ПБ на БСП, може и да са с намалено мамбо, ама чак пък да са плъхове?

П.П. Всички видяхме, че другарката Нинова гърла не гризе?

алтернативният

***

SSlavov

 На събитието, което започва в 12 часа, ще присъстват 1200 -  от цвета на нацията  ,ще вземат 120 решения + 12 резолюции

 

Ще има нов химн Цвете, цвете, чудно цвете и Цветница ще бъде  предложен за официален праздник

 

Вероятно делегатите са си платили гюзмето или са участвали в наддаване за място до сцената

Защо се харчат - може и чрез профила във фейса

 

HKAndersen
Има решение кой ще наследи дългоглавия уникат. Тръгват по Г.М.Димитров до дъното , където излиза на Самоковско. Свиват леко на дясно и пак на ляво 200 метра , вход 4 лева. Сред обитателите има множество кандидатури... https://zoosofia.eu/wp-content/uploads/2015/11/%D0...
Диагностик

Няма да има заместник на Цветанов. Остават само 2. Ще увеличат членския внос (в момента бил 2 лв/г). Вероятно същото ще направят и другите 180 партии. Ще има преразпределение на отговорностите... Ще затегнат дисциплината, особено в някои окръзи, които показаха по-слаби резултати на последните избори. 

Нищо интересно и сензационно. Няма да има отменяне на оставки...

SSlavov

...........Очаква се още решение за увеличение на членския внос. В момента членовете на партията плащат по 2 лв. годишен внос. ......

 

По-добре е членовете на партията да не плащат членски внос , а кандидатите да плащат сума по договаряне без ДДС .Напусне ли член или го изгонят , да плаща тройно встъпителната сума с ДДС - един народ ,една партия

алтернативният

***

Диагностик

Това не го ли написахте за конгреса на БСП?

Кара Колю

Днес аптеките не работят ли? 😁

Purple_Haze

Твърди се, че наследниците на починалия собственик на агенция „Фокус“ и радиомрежа „Фокус“ Красимир  Узунов  са постигнали договорка с консултантска фирма за продажба на медийната група. Консултантите работели по задача, поставена им от Цв.Цв.?

https://anteni.eu/%d0%b1%d0%b8%d0%b2%d1%88%d0%b8%d...

fierсe
снимка на fierсe

подобно нещо има и в афера

http://afera.bg/%d1%86%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%b0%d0%...

Диагностик

„Преди два месеца руският посланик Макаров лично заяви по повод изявление на Цветанов, че антируското му говорене не остава незабелязано в Кремъл. Цветанов е човекът, който спомогна комунизмът да се изучава в учебниците по история.

Цветанов беше и един от първите, който категорично заяви, че България трябва да се въоръжи с Ф-16 и работеше тази сделка да се случи. Той говореше ясно евроатлантически“

...

След оставката му ще се промени ли нещо?

Bacho Кольо

Какъв комунизъм ,  дето Цветанав нещо си спомогнал, ви бие  у главите?!?

Отваряш учебника на "Просвета" по История и цивилизация за 11 клас от 2001 г.  и виждаш че там "комунизмът" си го има. В 6 или 7 урока. При това - сравнително обективно предаден.  И никакви заслуги нема историкът от Вършец. Ама "комунизмът" не бил описан в тия отвратителни краски, които биха се харесали на фашизидната сган. Ами не е. Най-малкото, щото още сме живи и добре си спомняме социализма - с успехите и с идиотщините му...

 

Седем с един...

Не! Вилицата на врата е достатъчно добре забита и всяко завъртане в грешната посока ще е катастрофално за въртящия се. Сещайте се за кого иде реч...

Диагностик

Бачо, цитирал съм Макаров 1:1. Не знам, какво е имал предвид. Предполагам, че не го боли толкова за променения прочит за социализма, колкото за F-16. Радев също го боли, поради друга причина.

Bacho Кольо

Цитатите на Макаров и болките на Радев не съм ги коментирал. Щото нямат общо с темата.

Писах единствено за смехотворното ти твърдение, че Цветанов нещо си направил за учебниците по история.

 

 Впрочем къде е тоя "1:1 цитат" на Макаров? Пусни го, ограден в кавички, та да го прочетем. Или дай линк.

Biberkov

Спокойно, след има няма 20 годинки повечето носталгици комуняги дето списват учебници ще минат в вечните ловни полета, а до тогава ние лично ще обучаваме децата си за това какво беше комунизма и неговите 'успехи'. 

Диагностик

Дали ще има повод за подобна карикатура?

 

https://cache1.24chasa.bg/Images/Cache/271/Image_7...

 

 

Миряна Б.

Не трябваше Бойко да го разкарва, сега ще броудкаства по цял ден и нощ. Хората ще си наизхвърлят радиоапаратите, както правеха с телевизорите. Ама ние в После ще го слушаме вярно като кучета

 

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2...

Пиркс
снимка на Пиркс

Бахуру Акбар, Бахуру Акбар, Бахуру Акбар...🔌

алтернативният

👍😊

Миряна Б.

Сега обезателно ще го поканят на висш пост в новопръкналия се USAID.Не му трябва Фокус. Съветвам новите му американски босове да го настанят в Бетезда, по-близичко до авторитетна медицинска помощ за разшифроване на артикулацията му. Не знам на кой език.

Миряна Б.

Песен на окологерберите за политическата смърт на Цветан Цветанов

 

ПОДЛЕЦИ

web | Нека да е лято

Познавах дълго и безмълвно
              един подлец -
завършен, служеше напълно
              за образец.

Ръка не му подавах. Само
              - е, няма как -
цедях през зъби и през рамо:
              "Здравей, земляк."

И той здравееше! Хвърчеше
              като молец
изцял Вършец. А беше
              такъв подлец...

Той не е между нас! Почина,
              недохвърчал,
от детска болест - скарлатина.
              Не ми е жал.

Но ми е страшно до кошмари
              от тоз мъртвец -
ръката ми не го удари,
              докато беше
              жив подлец.

Хумангоид

На колоната образец - подлец - молец ... някак много и отива и един Вършец?😉.

Миряна Б.

ГНОСЕОЛОГИЯ

 

Време е.
Всичко и всекиго знам.
Кого на какво да науча?
Любовника си - на Томас Ман?
Котката - на вярност куча?

Познах си до болка мръсния нрав
и колко съм - "много важна..."
Ех, като фокусник с празен ръкав -
друг път ще ви покажа!

А време тече... С все по-гъст фон дьо тен -
такъв безнадежден признак!
Децата, заченати в друга, не в мен,
ще се родят в риза.

Пасейки, подобно доволен вол,
нагазих в света като в Искъро.
Някой случайно да знае - какво?
Какво искам?

Все пак - суетно морско свинче
сред лабиринт от пророчества -
твърдя:
Другари!
Не всичко тече!
Не всичко е сиво поточе!

И разберете, аз все ще греша.
В иронията. И в славата.
Аз, като всяка безсмъртна душа -
имам да ви разправям!
...как над работните чернови,
през сънища, стон или кикот
бавно подават любопитни глави
Мислещите тръстики.
...как някой дълбоко умислен вол
затъва в тях - не като в Искъро!
По-добре да не знае, горкият -
какво
е можел,
а не е поискал.

Страници

×