Quantcast
Отвратителен компромат за Милко Калайджиев | СЕГА
facebook
twitter

После

С два инструмента

Отвратителен компромат за Милко Калайджиев

2 052
Я елате, пиленца, при Фантома на операта!

Сайт за сензации извади за пръв път компромат за човек на ДПС - случай без аналог в най-новата ни история. 

Кандидат-кметът на Свиленград от ДПС Милко Калайджиев е бил заснет с два инструмента от негов партньор, с когото по-късно се разделили. 

Виждали сме много компромати, но този път бе мината една граница, отвъд която е бойното поле на безпределната мерзост. 

Духът е пуснат от бутилката, кутията на Пандора е отворена, Граалът е откраднат, дойде нов Девети септември, България не е същата! 

Не стига че се вади кален компромат за човек на ДПС - абсолютно невиждана сензация и ниско морална гадост - ами любимецът на масите Калайджиев е заснет... 

Не, прекалено гнусно е, но преди всичко журналистическият дълг! По-добре да го научите от нас, отколкото да го прочетете някъде с вулгарно описание и манипулативни внушения. 

И така - идолът на млади и стари, кандидат-кмет на Свиленград и мустакато изкушение Милко Калайджиев е заснет с два инструмента - микрофон и пиано, под чийто акомпанимент Калайджиев изпълнява класически произведения! 

На записа ясно се чува, че Калайджиев изпълнява части от "Реквиема" на Моцарт, арии от "Сватбата на Фигаро" и "Дон Жуан". Певецът е толкова отдаден на изпълнението, че се е оставил да го заснемат. Той е имал пълно доверие на партньора си и не е мислел за последствията. Сега изпълнението му е качено в платформи за видеосподеляне. Регистриран е масов отлив на фенове, които един през друг повръщат и се гърчат от отвращение. 

"Ние го мислехме за свестен, за наш човек, народен, а какво излезе!", коментира афектирана фенка с профилна снимка, представяща устичката й под формата на "кокошо дупе". 

"Слушал съм Милко Калайджиев, когато направих сефтето в 6 клас. Сега се чувствам предаден, омърсен, унижен", споделя и омерзен сводник, уважаван от ходжите в цяла Якоруда. 

"Някога приятелят ми ме пребиваше от бой и аз търпях. Милко Калайджиев ми беше утеха. Израснах, мъжът ми се пропи и бързо се скапа, вече мога да го бия всяка вечер. Но не мога да се зарадвам на щастието си, след като научих какви ги е вършил Милко Калайджиев на затворени врати", споделя друга потребителка на платформата. 

Калайджиев се опитва да минимизира щетите за репутацията и предизборната си кампания. 

"Съжалявам, че съм наранил чувствата на хора, които ме обичат и биха гласували за мен. Искрено съжалявам, че създавам неприятности на политическата сила, която ме подкрепя. За мен това е добре планирано активно мероприятие, имащо за цел да ме дискредитира в очите на обществото. Това са лични моменти, в които съм имал доверие на човек, с когото съм споделял интимни тайни. Всъщност аз съм жертвата в това гнусно мероприятие, а целта е чрез мен да се удари ДПС. Отново обръщам внимание, че такова нещо никой сензационен сайт не си е позволявал. Психодесницата е била атакувана многократно, отделни хора от БСП и ГЕРБ са нападани многократно, отделни патриоти и седесари също, но да се атакува ДПС с такъв гнусен, отвратителен, незачитащ личното и политическото достойнство компромат - това никога не се е случвало, беше мината съдбовна граница!" 

Като част от мерките за спасяване на репутацията си г-н Калайджиев подготвя чалга версия на Dies Irae от Моцартовия "Реквием" с превод на български: 

От ужас ще се разтресе Земята,

когато шумно влезе Съдията -

душата ти започва да са мята! 

____________________

Саундтрак: 

 

Още

Ангелкова не е Мата Хари, не си вре носа никъде
Ученици на Кабаиванска ще пеят за пръв път у нас "Реквием"

18.11.2020

200
"Биволъ": Няма следи от монтаж в снимките компромати за Борисов

22.06.2020

Обновена

29824