facebook
twitter

После

Суперстар

Добре дошла, Катерина Велика

1001

Най-много от всичко обичаме тия дописки - че се плодим и множим! 

Съдебната репортерка Доротея Дачкова стана майка за втори път - вие дори не подозирахте, защото не е спирала да пише дописки и да търси като някакъв Свети граал туй, което наричаме с абстрактното име СЪДЕБНА РЕФОРМА. 

Е, тази сериозна жена вече е майка на един рус ангел с име Борис, за когото "После" вече писа, а на 21 март 2019  г. роди и една Катерина Велика.

Малката Катерина хич не е малка - 4100 г, изящно разпределени на респектиращите 52 см. Пробвайте да родите такава юнакиня, да видите лесно ли е! 

Както виждате - в. СЕГА изпълнява демографската си програма стриктно и обогатяваме генофонда на България с най-най-качествен материал. А който си мисли, че криминалната и съдебната журналистика са проста работа - ще го помолим като в предния абзац да се пробва в тоя широк ресор - място има за всички мераклии. Примерно съпругът на Доротея Красен Николов (Mediapool) е колега от същия сектор под меча на Темида - и голям зор вижда! 

Не е лесно да се раждат и гледат деца с малко пари - ама ние, ако търсехме лесното, нямаше да работим в тоя вестник! 

Цялата редакция с ръка на сърцето благодари на д-р Румен Велев от "Шейново", както и на всички от екипа на болницата, които се грижат за Дороти и нейната продължителка - с тях всичко е наред, което ни изпълва с неимоверна радост. 

На добър час, Катерина! 

Дороти, чакаме те с нетърпение да се върнеш на работа. 

1

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

22 години вестник СЕГА, 22 години усилна мозъчна дейност!

22.10.2019

425 1
СБЖ позлати перото на Башева

12.11.2018

656 3
Приключенията на Каракачанов в народното творчество (галерия)

18.01.2020

2723 4

Коментари

маргаритка2

Поздравления!

 

Да ви е жива и здрава, и много да ви радва!

 

По-малко рев, повече Хумана и бързо свикване на русия ангел с новите му отговорности! Той е човека, който ще респектира бъдещите гаджета, живот и здраве!

Влез или се регистрирай за да коментираш

×