Quantcast
Air-Ring пречиства въздуха пред лицето ви | СЕГА
facebook
twitter

Технологии

Air-Ring пречиства въздуха пред лицето ви

533

Във времена, когато за всички е важно качеството на въздуха, който дишаме, много компании търсят иновативни решения. Международен екип от дизайнери представи Air-Ring, преносим пречиствател на въздух, който създава освежаваща атмосфера от пречистен въздух около лицето на потребителя. Освен че позволява на ползвателя да диша чист въздух, маската не пречи на ползвателя и, забележете, не покрива лицето.

Въздухът влиза през филтрите, разположени в задната част на въздушния пръстен, преминава през процес на пречистване, при който се отстраняват вредните частици и през UV стерилизация за отстраняване на патогени и вируси, а след това чистия въздушен поток се изпраща в основната камера, където се задържат останалите миризми и се премахват алергени, ако има такива.

След това свеж въздух вече е пред лицето на потребителя. В зависимост от избраната маска за лице, потребителите могат да регулират нивото на защита - от стандартна прозрачна маска до напълно защитен респиратор.

Air-Ring работи с батерия, която издържа един ден. 

За съжаление, Air-Ring все още не е достъпен за обществеността. Според наличната в момента информация се планира кампания в Kickstarter, която да осигури на поддръжниците по-благоприятен и изключителен достъп до първите копия.

 

Ключови думи:

Air-Ring, маски

Още

Учениците до четвърти клас няма да носят маски в час

08.09.2021

Обновена

СИЛВИЯ ГЕОРГИЕВА

411
2021/22 - децата пак плащат грешките на възрастните
Кьовеши поема китайските маски и респиратори на Борисов

26.08.2021

5244