Медия без
политическа реклама

"ЦСКА-София" стартира с един нов играч

Треньорът Томислав Стипич ще даде шанс на шестима юноши

15 Юни 2024
Хърватинът Томислав Стипич дава указания на футболистите по време на първото си занимание като треньор на "ЦСКА-София".
CSKA.BG
Хърватинът Томислав Стипич дава указания на футболистите по време на първото си занимание като треньор на "ЦСКА-София".

Един нов футболист се появи на първата тренировка на "ЦСКА-София" преди новия сезон. Това е дясното крило на "Пирин" Иван Тасев (22 г.), за когото вече бе обявено от изпълнителния директор Филип Филипов, че ще бъде привлечен.

Завръщат се и четирима играчи след преотстъпване в различни отбори - Асен Дончев (в "Пирин"), Марк-Емилио Папазов (в "Хебър"), Симеон Александров (в "Септември", Сф) и Росен Маринов (в "Литекс").

Новият треньор на "ЦСКА-София" Томислав Стипич включи в групата и шестима юноши, на които ще бъде даден шанс да пробият в първия отбор, ако покажат качества по време на лятната подготовка. Това са Юлиян Илиев, Наско Цеков, Лъчезар Иванов, Петко Панайотов, Алесандро Николов и Теодор Апостолов.

От заниманието отсъстваха четирима футболисти, които получиха по-дълга почивка заради ангажиментите си с различни национални формации - Християн Петров (мъжки национален отбор на България), Георги Чорбаджийски (младежки национален отбор на България), Амос Юга (Централноафриканска република) и Сейни Санянг (Гамбия).

На 22 юни ще на базата в Панчарево ще се изиграе първата предсезонна контрола - срещу втородивизионния "Беласица", а на следващия ден "ЦСКА-София" заминава на лагер в Банско. Проверките по време на подготовката там тепърва ще бъдат обявени.

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата