facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

7 157

Овен

Уважавайте желанията на близките си

Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да ви подтикнат към всякакви емоции. Бъдете внимателни в общуването с партньора си, уважавайте желанията му и не правете нищо на инат. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на колегите си и на хората от близкия си кръг. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите. В здравословен план ще бъдете добре. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.

 

Телец

Не отхвърляйте съветите на хората около вас

Идва вашето време. В средата на седмицата може да получите приходи от допълнителна работа. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. За да избегнете трудностите, които се очертават пред вас, трябва да обърнете по-голямо внимание на партньора си. Грижете се за здравето си. Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Има неща, които не знаете по-добре от другите или ви убягват.

 

Близнаци

Разчитате на късмета си

Вие имате завиден късмет, който ще ви съпътства за дълго напред. Вие сте в ключов период относно финансовото ви състояние, респективно професионална реализация. Без съмнение често ще ви съпътства и умора, затова избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които ви предстоят. Бъдете предпазливи. В близкото ви обкръжение се появява личност, която силно ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Бъдете дискретни. Не говорете зад гърба на хората, защото това може да ви навлече проблеми.

Рак

Поставяте любовта на първо място

Бъдете по-внимателни с финансите през тази седмица – ако може да спестите някакви пари, направете го. Ако получите предложение за работа, добре проучете условията и надеждността на човека или фирмата, които стоят зад това. По отношение на бизнеса са възможни спадове, които могат да засилят у вас усещането за безпокойство и неудовлетвореност. В интимната сфера ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Лъв

Важен период в професионалната ви реализация

Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. Вие сте във важен и основополагащ период относно професионалната ви реализация. Предстои ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Седмицата е много благоприятна за вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Но дори да нямате сериозни проблеми, е разумно да бъдете предпазливи.

 

Дева

Очакват ви положителни промени

Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор както за вашия собствен живот, така и за този на най-близкото ви обкръжение.Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. В средата на седмицата може да дойдат приходи от допълнителна работа. Засега е важно да усетите накъде „духат ветровете“ и да се възползвате от попътен вятър. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. За необвързаните предстоят приятни изненади, което за някои означава и нова любов, а по-напредналите ще мислят и за брак.

Везни

Бъдете внимателни на работното място

Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. Бъдете внимателни относно партньорските отношения, в които участвате – това се отнася както за личните, така и за бизнес съдружията, в които участвате. Целеустремеността ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. В отношенията си станете по-търпеливи и се опитайте да погледнете на проблемите от по-различен ъгъл, това ще ви помогне да промените мисленето и действията си за общо добро. Като цяло седмицата ще ви предложи хубави мигове, които да споделите с близките ви.

 

Скорпион

Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек

Новости в края на седмицата ще променят настроението ви в позитивна посока. Вашата пресметливост може да ви спести ненужни главоболия. Някой може да възприеме принципите ви за странни и неприложими, но резултатите от работата ви ще бъдат най-убедителното доказателство за обективността на вашата позиция. Време е да се  погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Бъдете дипломатични и тактични, Скорпиони. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си.

Стрелец

Начало на общ бизнес

Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Ако сте сами, едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. В добро настроение и с желание ще засилите контактите си с хора, с които можете да си бъдете взаимно полезни. В края на седмицата жестът на близък човек може да ви трогне. Добронамереното ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща ви дейност. 

Козирог

Действате главно под влияние на емоциите си

В семейната среда няма да ви липсват емоции и събития.  Не е изключено да влезе нов човек, да ви поднесат голяма изненада.  В края на седмицата голяма част от вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.

Водолей

Не предприемайте важни стъпки в никаква посока

По отношение на бизнеса са възможни спадове, които могат да засилят у вас усещането за безпокойство и неудовлетвореност. Носите голяма отговорност. Всяка казана от вас дума или действие са подложени на критичен анализ и стават тест за качествата ви. Затова е нужно да мислите и работите разумно, никакви авантюри и експерименти не са нужни. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. Самотните от вас може да срещнат интересна личност и ако проявят активност, може да се получи нещо много добро. 

Риби

Не отлагайте трудните занимания

За вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни. Ако има нещо, което да ви дестабилизира, това на първо време може да е собствената ви импулсивност, евентуална неудовлетвореност. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

 

 

Ключови думи:

седмичен хороскоп

Още

Седмичен хороскоп

11.07.2020

5453
Седмичен хороскоп

04.07.2020

6651
Седмичен хороскоп

20.06.2020

4808