Quantcast
Седмичен хороскоп | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

14 507

Овен

Очаквайте добри новини

Изненада може да ви изведе от обичайното ви русло. В крайна сметка ще постигате целите си. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Безработните от зодията да не спират търсенията, може да получат обещаващи новини. Близките ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Ако има нещо скрито във връзките ви, вероятността сега да излезе на повърхността е повече от голяма.

Телец

Стремете се към промяна

 Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да ви подтикнат към всякакви емоции. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното ви отношение към общи проблеми. Вие сте в добро здраве. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Вашият партньор е прекалено чувствителен, така че внимавайте какво говорите. Една промяна в обстановката може да ви ободри. Ако получите предложение за работа, добре проучете условията и надеждността на човека или фирмата, които стоят зад това.

Близнаци

Поводи за вълнения

Бъдете внимателни в думите си. Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. В любовта ви владеят силни страсти, крайности в преживяванията. Имате много поводи за вълнения. Ако обедините усилията си и сключите делови договори, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. Вашата пресметливост може да ви спести ненужни главоболия. В дома ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай това са ремонти, които ще повишат комфорта. В отношенията си станете по-търпеливи и се опитайте да погледнете на проблемите от по-различен ъгъл.

Рак

Седмицата е хармонична

Новостите ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. Възможно е да се включите в курс за повишаване на квалификацията, защото работата ви го изисква. В семейството ви настъпва мир и хармония. Безработните имат шанс да намерят подходяща работа. В края на седмицата се очертават парични приходи. В интимния ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. В края на седмицата има вероятност за пътувания или посрещане на гости.

Лъв

Възползвайте се от предоставените шансове

Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно и скоро ще ги забравите. В личен план ви предстоят интересни събития. Вашата инициативност увлича и останалите да покажат страни от характера си, които умело прикриват. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Една изненада може да ви шокира. Не пресирайте никого с поведението си и не проявявайте претенциите си с повод и без повод, за да не си създавате врагове.

Дева

Слушайте гласа на разума

В края на седмицата голяма част от вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Ако сте достатъчно разумни да приемете живота такъв, какъвто е, можете да се възползвате от най-доброто, което той има да ви предложи. В личен план няма да липсват запознанства, срещи, пътувания и хора, които ще ви разнообразят приятно. Във всички случаи не е препоръчително да започвате нищо ново, за да избегнете провали и разочарования.

Везни

Не се отказвайте от идеите си

Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да ви подтикнат към всякакви емоции. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна, родителите може да ви натоварят с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. Новостите и върховете в развитието ви ще се отразят положително на авторитета ви. Бъдете по-смели.

 

Скорпион

Бележите напредък в работата

Седмицата ще бъде успешна за амбициозните представители на вашия знак. За необвързаните седмицата носи желани развития – нова любов и дори брак. В петък ще ви занимават финансови въпроси – възможно е да получите, но и да трябва да похарчите пари. Грижите за здравето ще ви се отразяват благоприятно. Градивното и перспективно начало във вас ще се изяви и ще постигнете забележителен напредък в работата си. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи.

Стрелец

Промените ще бъдат позитивни

Вашите шансове да срещате подкрепа, да намирате подходящи личности, които да ви носят полза или удоволствие, постепенно ще расте, но засега този процес изисква да елиминирате онова, което ви носи повече щети. Вашата сърдечност, чувството ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. Близките ще се грижат повече за душевния ви комфорт и добро самочувствие. Вие сте в ключов период относно финансовото ви състояние. Ако сте участник в творчески проект, може да постигнете голям успех. Животът ви ще се промени, и то за добро.

Козирог

Не се поддавайте на неприятни мисли

В главата ви се въртят най-различни планове и идеи. В интимния живот ви очакват големи изненади. В близкото ви обкръжение има хора, които ви стимулират да се развивате, но може също да ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. Ако позволите неприятните мисли да ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Новостите и върховете в развитието ви ще се отразят положително на авторитета ви.

Водолей

Ще бъдете активни, делови и успяващи

 Новина от далече може да ви зарадва. В любовта през седмицата са възможни неочаквани обрати и промени, но също така има вероятност да се създадат благоприятни обстоятелства да се чувствате добре и да преобърнете ситуацията. Ще бъдете много активни, делови и успяващи. Вашата пресметливост може да ви спести ненужни главоболия. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. Вслушайте се в сърцето и интуицията си, те са вашият надежден ориентир, когато трябва да вземете важно решение или сте изправени пред избор. 

Риби

Постегнете разбирателство с близките си

 Избягвайте преумората, но и се пазете от обездвижване. В живота ви ще се появят нови партньори, с които ще имате общи задачи, планове и бизнес, и от вас зависи да не пропилеете възможностите си. Към края на седмицата ще ви занимават финансови въпроси. До себе си имате хора, които ви обичат и подкрепят, което ви прави устойчиви, но по-често си давайте сметка за своето отношение към тях. Поради заетост и други ваши причини ги наранявате, а след това се дразните от поведението им. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Ключови думи:

седмичен хороскоп

Още

Седмичен хороскоп

17.10.2020

13763
Седмичен хороскоп

10.10.2020

14916
Седмичен хороскоп

03.10.2020

6413