Медия без
политическа реклама

Седмичен хороскоп

08 Юни 2024
Pixabay

Овен

Променяте тактиката

През тези дни може да се наложи да се справите с неща, които няма да ви се харесат. Трябва да сте внимателни, особено при провеждането на делови разговори, защото може да се наложи да помислите повече. В сряда и петък може да предприемете неочаквано за вас пътуване. Подгответе документите, които ще са ви необходими. В петък ще имате много голямо натоварване и напрежение. Родените през март ще са много близко до една голяма реализация. Родените през април да се пазят от загуба или кражба. През тези дни ще се наложи да поговорите много внимателно с вашия интимен партньор. Нещата не са на ниво. Ще разберете нещо, което ще стане причина да помислете за допълнителна работа. В семейството напрежение, което е свързано с дете. Родените в знака на Овена в лична година 2, да са по-прецизни в работата си. Някои от вас ще променят и тактиката по отношение на хора, които не са особено морални.

Телец

Стъпете здраво на земята

Много важно през този период е да бъдете по-близко до реалността и да не се впечатлявате от рискови предложения. На повечето от родените през април ще се наложи да обмислят начин, по който да уредят въпрос, свързан с имущество. Може да се наложи да проявят по-големи грижи към роднина, който не е добре със здравето си, а и самите те да помислят за своето здраве. Във вторник ще имате доста неприятен сблъсък с началника или с колега. Помъчете се да избягвате конфликтите. Свикнали сте да се борите и да побеждавате. В сряда и четвъртък ще покажете именно борбеност. Някои ще имат възможности да се запишат в курсове за преквалификация. Добре е да пътувате из страната, и то в събота. Очаквайте предложение за промяна на работното място. Гости отдалеч ще станат причина да помислите и за малка отпуска. Не бива да сте разточителни при разговори, свързани със сделки. В личния живот се очаква развитието на връзка, която сте започнали отскоро. Не прибързвайте.

Близнаци

Добри дни за договорки

Дните са добри за тези, които ще подписват договори, свързани с бъдеща делова дейност. Нови срещи и нови контакти, а също и много приятно прекарване с колеги и близки по повод на личен празник на някой от обкръжението ви. В понеделник и сряда телефоните ще загреят от поръчки. Трябва да сте на ниво и да не пропускате нито една възможност. Не ви съветвам да правите генерални промени. В четвъртък следобед се очертава важна среща. В петък ще има непредвидени неща, които ще са причина да развалите уговорка за среща с приятели. Имате шансове в бизнеса, изкуството или издателската дейност. Пазете се, дами, родени през юли, от интрига, която може да ви попречи да реализирате важен проект. Това е период, през който доста от вас ще разберат враговете си. Потърсете помощта на юристи по въпрос, който при някой е свързан с инвестиции. Покана за гостуване ще ви донесе приятни емоции. Мнозина ще се радват на подаръци.

Рак

Разширявате дейността си

В понеделник и вторник в разговор с ваш конкурент ще стане ясно, че не бива да правите компромиси, но трябва да сте деликатни. Бъдете по-уверени и не се колебайте да решите, както смятате вие за правилно, въпрос, свързан с бъдещето на дете. Ще се наложи да положите и усилия във връзка с разширяване на дейността и повишаване на квалификацията ви. Налага се да огледате всичко около дейността на фирмата си много внимателно и да проверите конюнктурата на пазара. Човек от път ще се опита да ви убеди, че е по-добре да промените местоживеенето си. Не го правете. Тези от вас, които се занимават с обществена работа, трябва много добре да обмислят позициите си. В понеделник напрежение. В сряда ще се наложи да повишите тон. В петък ще пътувате, за да изясните съдбата на делово начинание. Тези от вас, които искат да променят дейността си, могат да действат сега. Главоболието ви ще се дължи вероятно на преумора.

Лъв

Целенасочени

Родените през юли започват усилено да решават проблеми, които са свързани с бита. На родените праз август ще се наложи да са внимателни с думите по отношение на колеги и близки. По принцип на мнозина от Лъвовете ще се наложи да преосмислят неща, които им създават проблеми. Понеделник и вторник ще бъдете в голямо движение. Трябва да решите въпрос, свързан с пари. В четвъртък ще имате неприятен разговор с мъж, който действа във ваша вреда. Лъвовете не обичат задкулисието, макар че против логиката понякога те са тяхната стихия. Трябва да сте много целенасочени, защото дните са натоварени с много изостанала работа. В понеделник следобед ще се наложи да проведете разговор с колектива, с който ще работите. Някои неща трябва да се пришпорят. Реагирайте светкавично на известие, което е свързано с ваш близък - вероятно дете. Имате шансове и за сериозна интимна връзка. Откриват се възможности за брак.

Дева

Премисляте

Преди да предприемете някои неща, премислете. Не бива да се хвърляте на първото предложение за работа. През тази седмица ще се наложи да премислите случка, която е причина за неуспехи. Въпреки добрата воля за помощ от страна на близки това не може да стане бързо. Трябва да сте по-активни и по-инициативни. Някои от Девите ще имат неприятности от дете, което със своето дръзко и даже нагло държание ще ги накара да се позамислят за отношението към него. Във финансово отношение ще имате стабилитет. Налага се да осъществите нови срещи, които са свързани с делово предложение. Ако имате проблеми в работата, решавайте ги внимателно. Във вторник - напрежение. В четвъртък небето над вас се прояснява. И знаете ли, че една съвсем неочаквана за вас среща може да стане причина за положителна и дългоочаквана промяна. Нещата ще се подреждат добре, особено за родените през септември.

Везни

Идват спокойни дни

След тревогите, които някои от вас преживяха, сега настъпват много по-спокойни дни. Работата ще ангажира повече от времето ви. Срещи с приятни хора, както и деловите ще са причина да се активизирате. Имате добри шансове, които ще ви дават възможности да се чувствате по-освободени. На родените в знака ще се наложи да направят командировка или пътуване в страната. В сряда началниците ви ще ви възложат нови ангажименти, но ще ви предоставят и възможности за изява. Пазете се от неоправданите си тъжни настроения. Те могат да са причина за пропуски. В личния си живот тези, които имат хармонични и сериозни връзки, ще се радват на внимание и на уважение. В четвъртък и петък трябва да отхвърлите много работа. Проверете документацията си. До края на седмицата ще имате нови материални придобивки. Ще изскочат възможности за приятен уикенд с любов и подаръци.

Скорпион

Разчитайте само на себе си

Трябва да бъдете много последователни при решаването на важен за вас личен въпрос, ако не искате нещата да се проточат. Родените през октомври ще трябва да имат търпение за подготовка на някои промени. Имате шансове за добри материални възможности. Във вторник повечето от вас ще се натоварени, но това няма да ви подейства зле. Родените през ноември трябва да са по-въздържани в приказките в четвъртък и петък. Очакват ви делови пътища. Някои може да имат непредвидени разходи. През периода повечето от господата ще имат добра информация за личност, която играе негативна роля в живота им. Разчитайте само на себе си. Не оставяйте важни въпроси в ръцете на други, за да не бъдете измамени. Неприятен разговор в сряда следобед. Трябва да внимавате и да не избухвате. Пазете и здравето си. Децата ще създават проблеми, а личният ви живот ще бъде напрегнат.

Стрелец

Шансове за нова работа

Отминаха трудните дни за повече от Стрелците и особено за родените през декември. Ще се радвате на повишен жизнен тонус. Повечето от вас ще получат добро делово предложение от близък човек. Имате шансове и за добър бизнес. Тези от вас, които имат проблеми в работата, ще ги разрешат през тези дни. Дипломатичните ходове ще ви помагат. Бъдете по-постоянни в исканията си. В понеделник, вторник и четвъртък ще сте по-натоварени. В петък при някои се очакват командировки. Имате шансове за нова работа. Във вторник потърсете съветите на близък човек във връзка с материална придобивка. Не купувайте нищо сами. Пазете се от жена, която ви е била близка. Продължава да рови зад гърба ви. Доста от вас ще имат нови възможности за изява. Битови въпроси се решават с лекота. В понеделник планирайте нещата си за седмицата. В личния живот настъпва разведряване. Пазете се от Телец.

Козирог

Правите планове за бизнес

Трябва да обмислите по-сериозно и задълбочено плановете си за разширяване на бизнеса. Поговорете с професионалисти. Въпросите, които са свързани с имотни проблеми, започват да се решават положително за вас. Във вторник ще получите известие, което ще ви накара да избързате придвижването на въпрос, свързан с работа. Не можете да бъдете безразлични към здравето на близък човек. Козирозите, родени през януари, ще имат възможности да се заемат и с въпрос, който е свързан с покупка на имот или жилище. Бъдете в хармония с колегите и близките си. Проблемите, които имате със здравето, ви създават неприятности. Ще бъдете ангажирани с дете. Разчитайте на себе си. Това ще ви помогне да не грешите. Очертава се добра перспектива за тези, които искат да продължат образованието си. Ще се разделите с човек, който от дълго време играе по нервите ви. В любовта задръжте завладените територии.

Водолей

Обмислете решение

Не бива да тъчете на два стана, защото може да останете на земята. Това се отнася и в личен, и в делови план. Не вземайте прибързано решение във връзка с предложение в делови план. Избягвайте споровете и не ги превръщайте в конфликти, защото може да претърпите много неочаквани загуби. Водолеи, трябва да сте по-внимателни по отношение на здравето си. Не отминавайте някои неразположения с лека ръка. В петък може да се наложи да останете извънредно на работа поради някои незавършени неща. В сряда и понеделник обществени ангажименти ще ви отнемат от времето. Възможности за разширяване на офиса или промяна. Получавате пари, както и известия отдалеч, които ще ви отворят вратите за повече доходи. Една неприятност с ваш колега ще стане причина да направите промяна в екипа си. В личния живот - колебание. Разбирате, че нещо не е наред, и трябва да успеете.

Риби

Контролирайте емоциите си

Работа, и то повече, отколкото може да свършите, ще стане причина да се чувствате преуморени. Много важно е да прецените дали може да поемете повече ангажименти. Силите ви са изчерпани. Материални постъпления. Покупка на нови неща. Възможности за инвестиции. Ако сте взели пари на заем, сега е моментът да ги върнете. Имате голямото желание да пътувате. Това е напълно възможно, и то в най-скоро време. Сега само подгответе нещата. Трябва да ги организирате добре, защото ще се наложи да поемете повече работа в петък. Запазете самообладание относно поведението на млад човек, който е доста неблагодарен. В личния живот при някои се очакват нови запознанства. При семейните - разногласия по повод бъдещето на дете. Бъдете експедитивни и не оставайте днешната работа за утре. Изпипвайте детайлите в документ, които трябва да подпишете.

Последвайте ни и в google news бутон

Ключови думи:

седмичен хороскоп