Quantcast

Медия без
политическа реклама

Седмичен хороскоп

18 Февр. 2023
Pixabay

Овен

Дразните конкуренцията

Ще почувствате, че сте трън в очите на конкуренцията още в понеделник. Тя обаче няма да ви остави току-така да надделеете над нея и е възможно да получите някой и друг удар в гърба. Трудности ще има, но и силите ви са на ниво. Шансът ви за сполука е най-изразителен в деловата сфера и бизнеса. Към края на седмицата почти няма да ви се налага да се претоварвате на работното си място. Опитайте се да извлечете полза от спокойствието. И около вас има доста несвършени неща и си наложете да въведете ред в тях. Бизнесмените от зодията ще имат доста контакти с партньори и с хора от приятелската сфера. По принцип периодът е особено благоприятен за контакти. Четвъртък и петък са за преговори. Не разчитайте на мнение, ако е на човек от зодия Везни.

Телец

Между сигурност и риск

Точно тази седмица е времето, през което здравата ви логика и практичният ви усет ще ви помогнат да стабилизирате поразклатеното си финансово положение. Сигурно ще трябва да избирате между сигурността и риска, но не се опитвайте да надскочите себе си. Трудно ще се преборите с желанието да спечелите всичко, но си помислете, че можете и да получите по-малко. Ще имате добри идеи, но се пазете от прекалената ви бъбривост. Интимният ви живот най-после започва да се подрежда и основната причина за това е добрият ви тонус. Спорове и опити за надмощие бележат уикенда. Понеделник ще е меланхоличен както в делови, така и в личен план. Вторник, сряда и четвъртък са успешни. Петък носи делови успех, но е лош в личен план.

Близнаци

Чувствителна промяна

Изчакайте да свърши тази седмица и ще се отърсите от съмненията и неприятностите. Тогава ще усетите и чувствителната промяна, която очаквате. Едва към четвъртък ви предстои да изясните проблем, свързан с личните ви отношения. Приемете песимистичните си настроения като нещо, без което не може, но и като нещо временно. И най-важното - не пренасяйте личните си проблеми на работното място. Очертава се да бъдете доста натоварени през седемте дни, но това не е повод да изнервяте или пък да правите хората съпричастни на проблемите ви. Уикендът ще бъде неприятен поради някакво физическо неразположение. Понеделник ще е нервен, но вторник е доста по-спокоен. Сряда ви дава шанс за емоционална сполука, а в четвъртък действията ви ще доведат до успех. Петък е неприятен за бизнесмените.

Рак

Енергия и разум

Звездите ви даряват с енергия и разум. Успешно ще завършвате всички проекти. Помнете добре, че точно тази седмица не е времето, през което трябва да изявявате водаческите си способности. Спокойно можете да направите това в личните си отношения. Най-вероятно някой от чаровните представители на Телец или Водолей да вземе ума ви и да очаква първи да поемете инициативата. Проблеми и ядове носи съботата, но неделята е спокойна. Понеделник ще е успешен, а във вторник ще се справите прилично. В сряда младите да очакват запознанство. Разбирателство и любовен шанс характеризират четвъртък, а петък ще ви радва с известие.

Лъв

Успехи и пари

Очаква ви напрегната седмица, в която основното ще бъде благотворното влияние на бизнеса. Професионалните успехи ще бъдат подплатени с пари. Не приемайте обаче това, което сте постигнали, като някакъв връх, а се опитайте да го разширите. Някои от Лъвовете ще имат пробив в нова делова сфера, където ангажиментите им биха могли да продължат в бъдеще, ако са достатъчно настойчиви. Това обаче няма да зависи изцяло от вас. Единственият ден, в който трябва да проявявате повече внимание, е понеделник. По-нататък типичната за вас силна логика ще ви открие нещата, които ще са не само приоритетни, но и печеливши.

Дева

Незаинтересовани

През тази седмица ще бъдете доста разсеяни и неефективни. Няма да се интересувате кой знае колко от нещата на работното място. Вероятно това безразличие се дължи на преумора. Работоспособността ви ще е намалена, ще си търсите извинения и ще пренебрегвате служебните си задължения. Най-добрият вариант за вас е да си починете, доколкото можете, и да помислите за кратка отпуска, разтоварващо пътуване или занимание, което не ви натоварва. В края на седмицата ще бъдете в плен на емоциите. Събота е добра, а неделя ви носи новини. Понеделник ще премине трудно и незадоволително. Вторник, както и следващите дни до края на периода ви предоставят възможности за делова реализация, за парични печалби и за сполука в любовния живот.

Везни

Инвестирате неразумно

Това, от което трябва да се пазите през тези дни, е неразумната инвестиция на средства. Известни промени ще ви накарат да внесете корекции в деловите си планове и неприятната новина е, че те ще вървят надолу. Случайни ситуации могат да ви помогнат да установите връзки, които ще са полезни за бъдещата ви работа. В емоционален план се очертава наситена седмица. От възможностите в интимен план ще можете да се възползвате, ако преодолеете някои здравословни проблеми. Уикендът е хубав и в личен, и в делови аспект. Понеделник е спокоен и уравновесен, което за мнозина продължава и във вторник. Сряда носи новости. Не се колебайте да ги приемете. Четвъртък е доста тежък, а в петък очаквайте емоционални вълнения.

Скорпион

Нищо изключително

Очертава се една добра седмица, през която обаче не очаквайте нещо изключително. Интуицията ви ще работи, ще ви подсказва най-правилните решения и вие ще се покажете в добра светлина. Скорпионите могат да разширят бизнеса си, но с помощ от приятели, които ще ви помогнат да печелите. Само единици без странична помощ ще са в състояние да увеличат доходите си. Повишаване в длъжност и в по-висок ранг могат да получат хората, чиито професии са точни. Понеделник е благоприятен и ви носи успех във всичко. Не по-малка благодат носят вторник и сряда, но в четвъртък ще проявите леност в делата си. Петък ви предоставя шанс за напредък в интересуваща ви сфера.

Стрелец

Укротете амбициите си

Поукротете емоциите си и оценете реално възможностите си. През седемте дни пред вас нещо ще ви спъва и ще ви пречи да правите нещата така, както ви се иска. Затова се радвайте на дребните успехи. В понеделник не започвайте нищо ново, дори да е съвсем незначително. По-добре завършете недовършените неща. Във вторник може да възникне напрежение в деловите или в личните ви отношения. Вие често пренасяте яда си от деловите неволи в дома си. Сряда ще е противоречив ден - от една страна, са възможни измами и лъжи, от друга - конфликти с колеги или шефове. В четвъртък ще изобилстват неочаквани опасности на работа или в дома ви и си наложете предпазливост и внимание. Петък ще започне с нещо приятно и ще завърши с приятна компания.

Козирог

Бързи реакции

Бързата ви реакция ще е решаваща за начинанията ви през седмицата, затова когато събития и проблеми поискат бързо решение, постарайте се да сте на висота. Към сряда бъдете по-внимателни, особено с парите. Днес и утре, ако ви е възможно, си устройте два чудесни почивни дни вкъщи, в които не правете нищо. В понеделник подредете плановете си реално до края на седмицата. Във вторник ще ви се наложи да решите нещо много бързо, не си губете ума, мислете реалистично. В сряда и в четвъртък до обед около вас може да възникне сложна ситуация, изпълнена с недоверчивост, подозрителност, липса на здрав разум. В петък напрежението ще се поразреди, но вие специално не се връщайте на събития от предишния ден, за да не доведете отношенията с колегите си до разрив.

Водолей

Чувате похвали

През седемте дни пред вас често ще сте в центъра на събитията. Като че ли ще имате неподозирана притегателна сила и ще привличате хората. Всичко ще се случва близо до вас, а често ще чувате и похвали за това, което правите. Съдбата ще ви предостави възможности да откриете нещо изгодно, да получавате помощ и подкрепа, или да се освободите от стари дългове. Днес и утре не отказвайте покани за гостувания, за лични празници и чествания. В понеделник не избягвайте разговори с шефовете си. Във вторник и сряда бъдете много внимателни и предпазливи. В четвъртък претегляйте всичко, което чувате, което правите, не пренебрегвайте съветите на хора, на които вярвате. В петък довършвайте, каквото сте започнали.

Риби

Нарушени комуникации

През седмицата не поемайте допълнителни ангажименти, защото няма да удовлетворят очакванията ви. От тях ще се надявате на пари, но те така и няма да дойдат. Не се впускайте и в инициативи за имотни делби или разрешаването на семейни спорове. Загърбете делничното и скучното, особено днес и утре. Действайте с размах, без значение дали става въпрос за личните ви или професионални дела. Дните не са благоприятни за осъществяването на пътувания, както и срещи от делови и личен характер. Добре е да осъзнаете, че силата на думите и чарът ви няма да работят безотказно и ще оставят много хора безразлични, макар да не дават вид. Нарушената комуникация няма да ви даде шанс и да постигнете разбирателство в любовта.

 

Ключови думи:

седмичен хороскоп

АНКЕТА "СЕГА"

Кого бихте подкрепили за кмет на София?