Quantcast

Медия без
политическа реклама

Седмичен хороскоп

26 Ноем. 2022
Pixabay

Овен

Борите се с несигурности

Изгледите за хората, които имат малък бизнес, са сравнително добри. Дайте си ясна сметка какво ви остава да довършвате до днес включително, за да можете да се заемете с нова дейност или с почивка. Ще търсите контакти с много хора, като по този начин ще се борите с трудностите от вашата несигурност. В определени дни ще ви се иска да споделите бъдещите си цели, които в сегашния момент са застанали пред вас. За хората, които се занимават с изкуство, това е един много добър период за реализация. Седмицата е обещаваща за кариерата ви. По отношение на любовта изгледите са благоприятни. 

Телец

Променяте плановете си

Притесняват ви сроковете в ежедневната ви дейност и сте изнервени и припрени. Неочаквани събития и ангажименти в първите дни от седмицата могат да нарушат обичайния ви ритъм. Възможно е да промените някои планове. Ще имате желание за нови лични и делови придобивки, които съответстват на стремежа ви към промени. Ако работите на прекалено бързи обороти, може да допуснете грешка с документи, затова внимавайте. В началото на седмицата при малцина ново предложение, свързано с човек от чужбина, ще стане причина да прекъснат отпуската си.

Близнаци

Справяте се с неочаквана ситуация

През тази седмица ще бъдете много ангажирани с уреждането на въпрос, свързан с деловата ви дейност. Мнозина доста дълго отлагаха промените, но през тези 7 дни сами ще се убедят, че трябва да ги направят. В деловата си дейност мнозина ще се окажат лице в лице с човек, който е изплел около тях много неприятна интрига. Тя няма да даде очакваните от него плодове, защото зад гърба ви са застанали колегите и съдружниците ви. Ще уредите документ за нещо материално. Във вторник и сряда трябва да сте много енергични и експедитивни при решаването на бизнес въпроси. 

Рак

Не си поставяйте непосилни задачи

Не се притеснявайте, ако ви товарят твърде много през тези дни. Ще се наложи да уреждате път в чужбина, свързан с голяма отговорност. Всичко трябва да планирате много добре и с големи подробности сега и тук, за да нямате проблеми през престоя си извън страната. Вие сте работохолици, но и те имат нужда от кратък отдих сред природата. Постарайте се да си го осигурите. Ваш близък ще има проблеми с развитието си в деловата сфера. Подайте му рамо и му помогнете да стъпи на краката си. Очаквайте решението на сложен материален въпрос, който досега е създавал проблеми. 

Лъв

Подложени на динамика

Още от първите дни на периода динамиката около вас ще бъде голяма. Най-трудното се очаква за хората, които търсят начин да се реализират в сезонната търговия. Опитайте се да направите реклама на това, което вършите, ако искате да привлечете общественото внимание върху собствения си бизнес. Трябва да си наложите волята да рискувате по-малко и да внимавате с документите, на които поставяте подписа си. Ще се помъчите да бъдете във форма и това вероятно ще ви се отдаде. Не давайте съвети, без да ви ги искат. Не мислете, че можете да помогнете на всички. 

Дева

Склонни към излишни спорове

Ще имате много възможности за нови контакти и за решаване на важни делови въпроси. Поемете гъвкаво допълнителните ангажименти. Ще бъдете раздвоени между две предложения за работа - изберете което е по-сигурно. Струва ми се обаче, че трябва да останете на сегашното си работно място. Имате интересни хрумвания за бизнеса, но не ги споделяйте с много хора. Запазете идеите за себе си и ги отключете, когато трябва. Още от началото на седмицата ще се почувствате в центъра на вниманието на кръга си. За някои от вас се очаква уреждането на документи за дългосрочна работа в чужбина. 

Везни

Планирайте и работете търпеливо

Не бива да забравяте задълженията си. Трябва редовно да планирате и много добре да обмисляте деловите си предложения. Не харчете без мярка, защото това ще се отрази на финансите ви по-нататък. През тези дни ви се поднасят приятни изненади, освен ако не сте в лична година 6. Ще се радвате на изяви, пари, успехи. Имате възможности да пътувате - направете го. Идеите ви са рационални и се приемат добре от околните, но не правете никакви рискови делови ходове. Очаквана съдебна развръзка няма да дойде през този период. Въоръжете се с търпение. 

Скорпион

Разчитайте само на себе си

Радвайте се през тези дни на всичко, което е около вас. През седмицата ще се справяте много добре с деловите си ангажименти. Като правило вие носите характера на смели личности, но помнете, че побеждавате, ако не сте обладани от алчност, завист и злоба. За вас ще бъде много важно, ако успеете да уредите приятна почивка. Тези, които се занимават с бизнес, получават противоречиви известия от чужбина и се налага да премислят всяка своя реакция. Не се разстройвайте от приказките на доскорошен партньор или работодател. Всичко с него вече е приключено и трябва да се успокоите. Тези от вас, които смятат да пътуват извън страната, трябва да подготвят документите си много прецизно. Други ще потеглят още през тази седмица. Във вторник невероятно приятно събиране с приятели и колеги ще ви направи щастливи. В събота ще се радвате на светско събиране и гостуване.

Стрелец

Покровителствани от съдбата

Очакват ви приятни делови и лични запознанства, свързани с деловата ви дейност. Не сте свикнали да губите и вярвате в късмета си. Абсолютно сте убедени в успеха на новите неща, по които работите и които ще започнете. Подкрепа от високопоставена личност - това ще ви даде още по-голяма увереност и ще ускорите крачката си. Ако сте родени през декември, трябва да не си позволявате да сте дръзки или да влизате в конфликти за неща, по които не сте компетентни. Повечето от Стрелците са покровителствани от съдбата и те са уверени в себе си и не се страхуват.

Козирог

Променливи емоции

През идващата седмица емоциите ви ще се колебаят, така че бъдете много внимателни. Понеделник и вторник е възможно да са относително по-спокойни и през тях ще успеете да довършите много от започнатата работа. Ще имате известно безпокойство по служебни въпроси, но всичко бързо ще се уталожи. Не философствайте повече от нужното и избягвайте работата, която изисква по-голяма концентрация. Противоречията с някои колеги може да прераснат в конфликти. Не трябва да позволявате служебните проблеми да влияят на отношенията в семейството ви. 

Водолей

Отдавате се на оптимизъм

Имате успех на работното си място и още от сега мнозина ще започнат да мислят за приближаващата се отпуска. Склонни сте да оставите настрана всяка негативна мисъл и да се отдадете на оптимизъм, особено в сряда и четвъртък. Това е много добре, защото тогава ще получите интересно телефонно обаждане и документ, който ще е свързан с вашата делова дейност и с допълнителен ангажимент, с който трябва да се справите блестящо. Положението ви на лидер в колектива, в който работите, е стабилно, но и вие сте склонни на моменти да управлявате с команди и да проявявате нетърпимост. 

Риби

Удоволствие от това, което правите

Работите със замах и нищо чудно, че изпитвате радост от дейността си. Последното важи и за хората на изкуството и за тези, които се занимават с търговия. Седмицата може да ви донесе добри новини за бъдещи перспективни сделки и най-важното - възможности да ги осъществите. В това отношение родените в периода 10-19 март могат да разчитат на помощта на влиятелни хора. Родените между 1 и 9 март да внимават и да се пазят от измама и кражба. Внимавайте с колектива, в който работите. Очертава се едно разочарование от човек, на когото сте вярвали в бизнеса си. 

Ключови думи:

седмичен хороскоп

АНКЕТА "СЕГА"

Кого бихте подкрепили за кмет на София?