Медия без
политическа реклама

Седмичен хороскоп

08 Окт. 2022
Pixabay

Овен

Допълнителни доходи

През този период ще ви се наложи да обмислите финансов въпрос. Родените през март ще си изработят допълнителни доходи до края на работната седмица. Напрежението ви ще бъде повече свързано с дома и за добро - покупки, промени, малки празненства. В деловата си дейност ще се справите със заплетен проблем в понеделник и вторник. В понеделник бъдете взискателни към колегите си, които трябва да приключат делови задачи. Задачи, които ви се струпват, ще започнат да се решават още във вторник. В четвъртък ще приключите нещо, което не е ваш проблем, но се точи от много време.

Телец

Неутрализирайте нежелани намеси

Налага се да проведете сериозен разговор с ваш близък роднина, който в последно време се опитва да ви командва. Не му позволявайте да се намесва, особено в деловата ви дейност. В понеделник ще се запознаете с личност, която ще ви помогне за една инвестиция. Подготвяте се за сполучлив удар в деловата дейност. Много приятелски срещи в сряда и четвъртък. Ще се случи нещо и ще почувствате реалността на желанията си. Съдружник ще ви развали настроението във вторник. В сряда ще се разберете с него. До четвъртък ще си вземете отдавна изработени пари от партньори.

Близнаци

Около вас се заплита интрига

През този период не бива да живеете със спомени. Ще получите разбиране от човек, с когото работите отдавна. Ще помогнете на личности, които заслужават подкрепа. Към края на периода ще имате проблеми с деца. Пазете се от интрига, която може да срине авторитета ви. Ще поставите на мястото им хора, които ви мамят. Родените през май ще се радват на материални постъпления и предложения от чужбина. Някои Близнаци ще решат отдавнашен проблем, който мъкнат на гърба си. Не се обвързвайте сериозно с личност, която ви предлага съвместно съжителство след кратко запознанство.

Рак

Действайте премерено и спокойно

Повечето от представителите на знака са притеснени от хората в тяхното обкръжение. При някои се очакват остри обрати в личния живот. Случайна среща ще ги накара да се замислят за дом и семейство. Много внимателно преценявайте всяка своя стъпка и не искайте невъзможното. Проявете щедрост, но и търпение. Тези, които са ангажирани с обществена дейност, ще имат напрежение. Родените през юни ще имат неочаквано, но силно раздвижване в бизнеса. Ще ви търсят, ще ви хвалят, но и ще ви товарят. Търпеливо решавайте въпросите, които са свързани с работата ви, и не бързайте да изпреварвате събитията. 

Лъв

Пари и победи

Ако сте наблюдателни и дипломатични, ще избегнете неприятни проблеми през тези дни. Някои ще се изкачват бързо по стълбата на служебното издигане, но родените през август ще имат неприятности. В сряда и четвъртък  ще са много натоварени. Налага се да бъдете много прецизни в работата си, телефоните ви ще загреят, ще бъдете търсена личност. Отнесете се много внимателно към идеята за разширяване на екипа ви. Помнете, че звездите не ви дават да печелите чрез измама, а само с труд. Много от представителите на знака ще могат да решат през тази седмица важен личен въпрос. 

Дева

Планирайте добре

Ще имате напрежение в деловата си дейност във връзка с подписването на много важна спогодба. Ще се наложи да проведете неприятен разговор със съдружник, но ще успеете и ще бъде полезно и за двете страни. В четвъртък ще проведете много важни делови срещи с хора, които се намират или ще пристигнат от път. Вслушайте се в съветите на опитни хора. Понякога само мъдрец може да ви покаже пътя към професионалния връх. Мнозина ще имат напрежение в деловата сфера и ще се замислят върху поведението на колега или съдружник. 

Везни

Разчитайте на себе си

Сега сте в силен период, но не очаквайте да продължи вечно. Измама от страна на колеги и подчинени ще ви разочарова. Пригответе се за доста напрегнат разговор. В сряда се очакват срещи за бъдещ успех. Не хитрувайте и не лъжете, защото всичко ще се стовари на гърба ви. На родените през септември ще се наложи да са по-внимателни със здравето си. Една невярна информация ще стане причина да разберете за лицемерие на мъж в делови план. Оттеглете се навреме от бизнес, който е рискован. Възможни са и проблеми с алкохола, ако не сте внимателни. От понеделник идват силни дни.

Скорпион

Седмицата изисква внимание 

Бъдете по-внимателни с проблемите си в бизнеса. Родените през октомври ще имат проблем с човек, който им дължи пари. Помъчете се да уредите дълга бързо. Може да имате проблеми и с по-сериозни делови въпроси. Трябва да сте много точни с това, което вършите. Не бъдете категорични особено за неща, в които не сте съвсем сигурни. Бъдете предпазливи в приказките си. Днес и утре мнозина ще се насладят на пътища и удоволствия. Приятно известие от кръвен роднина, който не е в страната. През този период повече от родените през ноември ще се почувстват по-сигурни в себе си.

Стрелец

Избягвайте споровете

Срещите на по-високо ниво се налага да се обмислят обстойно преди провеждането им, особено тези във вторник. В сряда се очакват нови възможности за някаква голяма и приятна материална придобивка. Ще ви ядосат и дребнави приказки. Дните трябва да се уплътнят, а възможностите да се използват много внимателно, да се избягват всякакви спорове. Доста от вас ще са на кръстопът в интимните си отношения. Имате нужда от почивка. Родените през ноември да се пазят от кражби. Имате шансове за развитие. Пазете се от млад мъж, който може да ви подведе. Не бива да рискувате през тези дни.

Козирог

Постигате всичко

Много от вас ще са заети с решаването на проблеми, които може изцяло да запълнят времето им. Работете прецизно. В четвъртък и петък се очакват много добри срещи. Ще стигнете до подписването на важен документ. Родените през периода 15 - 20 януари ще са претоварени с обществена работа. Пазете се от личност от чужбина, която се стреми към вас. Проблемите със съдружниците ви ще се решат във ваша полза. До вас ще се докосне нова любов или ще започнете сериозна връзка. Не спирайте да се борите за всичко, което ви трябва и е свързано с нова дейност. Ще стане. 

Водолей

Замисляте промяна

Доста от вас замислят една положителна промяна в дома си. Получавате много добро възнаграждение за работа, която отдавна сте предали като свършена. На някои от вас ще се наложи много бързо да направят промяна в деловата си дейност. Трудностите, които ще имате през тази седмица, са заради доверие на когото не трябва. Колега ще ви помага. Пазете се от Лъв, който може да ви подведе. Отварят ви се добри възможности за допълнителна работа и за пътуване в чужбина. През тези дни ще се наложи да решите окончателно въпрос, който е свързан с важен документ. 

Риби

Откриват се рискови възможности

Възможностите, които се откриват пред вас, са рискови, отваряйте си очите. В понеделник ще проведете среща, свързана с бъдещи инвестиции. Ще получите покана за задгранично пътуване. Новите разнообразни контакти ще са от значение за вас. Нехайство от страна на родените през март може да причини загуби. Някои от жените от знака не трябва да се притесняват от интрига на тяхна приятелка. Тя ще иска да ви раздели с човека, когото обичате, смята, че ще е по-добре за вас. При доста Риби личните отношения са напрегнати. Ще имат проблеми със здравето и ще се наложи да вземат мерки. 

Последвайте ни и в google news бутон

Ключови думи:

седмичен хороскоп