Медия без
политическа реклама

Седмичен хороскоп

28 Май 2022

Овен

Динамична и силна седмица

Като цяло идващата седмица е динамична и силна в делово отношение. Няма да ви липсват приятни вълнения и в личния ви живот. Единствено на Овните в лична година 5 се налага да са малко по-внимателни. Родените в края на знака във вторник ще получат неочаквани пари. Родените през март ще водят разговори за купуване или строеж на нов дом. В четвъртък ще получите покана за приятелско гостуване. Възможно е да попаднете в полезрението на много хора, да се изявите пред публика. Ще ви зарадва и неочаквано предложение за изгодна покупка.

Телец

Дръжте езика си зад зъбите

През този период ще получите информацията, която ви интересува. Тя ще е толкова полезна, че в първия момент няма да повярвате. Днес обмислете как да използвате наученото. Във вторник не бъдете нападателни и си пестете острите забележки, защото с една само дума може да предизвикате скандал. В сряда ще имате неприятен разговор с човек, който ви е близък. Ако имате извънбрачна връзка, сложете й край, за да не предизвикате катастрофа в семейството си. В четвъртък не провокирайте съдбата, не оспорвайте и не критикувайте чужди намерения.

Близнаци

Възможности за запознанство

Мнозина ще имат срещи, които е възможно да променят донякъде професионалните им ангажименти. Днес е добре да довършите започнатото на работа и в дома. Постепенно се натрупват ангажименти и не бива да отлагате нищо. Утре се постарайте да отделите време само за себе си. В понеделник мнозина ще имат някаква изненада на работно място. Възможно е да получите предложение, което ще увеличи доходите ви. Внимателно подписвайте документи във вторник и сряда. Много от нещата ще се наложи да доработвате в четвъртък. 

Рак

Избягвате стари грешки

Не се ядосвайте за неща, за които не носите вина и които ще се оправят до два-три дни. Днес и уикенда са приятни за вас, получавате покани и предложения, които чакате от доста време. Постарайте се да присъствате на повече места. В понеделник започва раздвижена седмица за Раците. Във вторник приятно ще ви изненада покана за съдружие или партньорство, но не бързайте с отговора. В сряда са възможни проблеми с родители или кръвни роднини, вероятно и с деца. Някои от вас ще получат възможност за нова работа. В четвъртък новина отдалеч ще ви зарадва.

Лъв

Не се отказвайте от нищо

Вие сте организирани, а интелигентността ще ви помогне да се справите с натоварването. Гледайте на събитията трезво и преценявайте точно. Днес ще се запознаете с интересна личност, която може изиграе положителна роля в деловия ви живот. По някакъв начин и утре ще сте свързани с нея. В понеделник ще се изправите пред разнопосочни проблеми в деловата си дейност. Във вторник мнозина ще са погълнати от неочакван проблем. В сряда и четвъртък отдавна отлаган разговор ще стане причина за уреждане на важен документ. 

Дева

Не правете радикални промени

Пренасяте нещо неприятно от миналата седмица и днешния ден ще посветите на него. Утре няма да ви е до компании и срещи и повечето от вас ще се посветят на семейството. В понеделник изпипвайте детайлно всичко, с което ще се заемете. Във вторник при някои спор, който ще надхвърли деловите отношения, ще ви вбеси. Вечерта ще се почувствате ухажвани или вие ще ухажвате някого и това няма да има нищо общо с работата. Съдебни дела в сряда ще бъдат с благоприятно за вас решение. Четвъртък ще ви поднесе информация за слабите места на конкурентите ви.

Везни

Не проявявайте самоинициативи

Днес, а по възможност и през цялата седмица, се въздържайте от инициативи. Ще е добре да се щадите по всички линии, да избягвате разправии, да не обещавате нищо и да не се нагърбвате с битови задачи. В понеделник на някои ще се наложи да се занимават със служебни неуредици на колеги, запазете спокойствие и всичко ще е наред. При други във вторник неочаквано интересен, но важен разговор ще очертае как ще се развие по-нататък кариерата им. Усилията ще са плодоносни и до четвъртък включително ще привършите всичко, което се е натрупало.

Скорпион

Романтични емоции

Не само днес и почивните дни, но вероятно целият период ще мине под знака на любов и романтични емоции. В личния ви живот събитията се подреждат добре, заздравявате връзката си, радвате се на неща, които сами планирате и реализирате. В понеделник ще получите важен документ, който ви отваря широко врати към делово израстване. Във вторник някои от вас с лекота ще убедят колеги и шефове в правотата си във връзка с някакъв спорен проблем. В сряда проявете гъвкавост и ще се справите с притеснителна ситуация на работното ви място.

Стрелец

Дни, заредени с емоции

През тези дни с лекота ще ръководите бизнеса си, а в личния ви живот няма да ви липсва внимание и любов. Всеки ден ще ви носи по нещо приятно. Събота и неделя се разтоварете от напрежението си, направете инвентаризация на пораженията и победите си и се заредете с оптимизъм. В понеделник не закъснявайте за срещи, не пропускайте нито една дума на събеседниците си и ще се почувствате като опитен диригент. Във вторник и сряда успех ще имат всички, които ще са на изпит. В четвъртък се придържайте към истината, тя ще ви направи невероятно силни. 

Козирог

Карайте кротко 

Време е да укротите малко апетита си за работа и за ръководене. В понеделник може да получите добра новина, но не потъвайте в работа около нея. Оставете колеги или подчинени да изпълняват задълженията си и денят ще завърши добре. Във вторник и сряда Козирози, които се занимават с обществена дейност или с политика, може да направят и гафове. Дори никой да не ги забележи, вие се постарайте да не ги повтаряте. В четвъртък има опасност да клъвнете примамка в личния си живот. 

Водолей

Проявете разум и дипломация

Периодът може да се окаже добър, но само ако проявявате разум и дипломация. При вас, Водолеи, често се преплитат емоции от личния и деловия ви живот. Днес бъдете на събиране, за което сте дали съгласие и няма да съжалявате. Утре почивайте, дори да започнете нещо, няма да ви спори и ще се откажете сами. В понеделник пред много от вас ще лъсне истината за пазена тайна. Във вторник и сряда подготвяте условия за нова реализация. Ще ви бъде трудно, защото ще сте под влияние на огорчението от предателя. В четвъртък ще имате трудности около една покупка. 

Риби

Търпение и деликатност

През периода ще сте изповедници на наранени души и обидени колеги. Не показвайте досада, вие умеете да утешавате, но се старайте да избягвате чуждите проблеми, защото непрекъснато покрай вас има някой, който чака подкрепа, а това е уморително. В понеделник Рибите ще имат спор с високопоставени хора в работата им, който няма да завърши в тяхна полза. До края на деня нещата се променят и някой признава, че сте били прави. Във вторник не поемайте чужди задачи. При мнозина в четвъртък приятно делово посещение ще повдигне самочувствието им.

Последвайте ни и в google news бутон

Ключови думи:

седмичен хороскоп