Quantcast

Медия без
политическа реклама

Седмичен хороскоп

02 Апр. 2022

Овен

Напрегната седмица

 Бъдете мъдри. Това се отнася и в личен, и в делови план. Не бива да вземате прибързано решение във връзка с промяна, която ще ви предложат в делови план. Премислете добре предложението, твърде хубаво е, за да е реално. Избягвайте споровете. Овни, трябва да сте по внимателни и по отношение на приказките си. Не отминавайте някои неизяснени неща с лека ръка. Днес може да се наложи да останете извънредно на работа. В сряда и понеделник обществени ангажименти ще ви отнемат много от времето. Ще получите пари, а също и известия от далеч, които ще ви отворят вратите за повече доходи. 

Телец

Очаква ви промяна

Ако днес имате проблеми в работата, решавайте ги внимателно. Във вторник ще ви направят делово предложение, което ще породи напрежение. В четвъртък нещата неочаквано ще се оправят. Неочаквана за вас среща ще стане причина за положителна и дългоочаквана промяна. Нещата ще се подредят добре, особено за родените през май. Имате възможности за капиталовложения. Преди да предприемете инвестиции, премислете ги. Не се хвърляйте в първото предложение за работа. През тази седмица родените през април ще трябва да обмислят някои неща, които са станали причина за неуспехи.

Близнаци

Разчитайте на колеги

Опитайте се да постигнете разбирателство с близките си. Всяка разправия ще ви отвори допълнителни проблеми. Разчитайте на колегите си. Това ще ви помогне да не сгрешите. За тези, които искат да продължат образованието си, ще се отворят  възможности. Ще се разделите с човек, който от дълго време играе по нервите ви. В любовта се помъчете да задържите завладените територии. Трябва да обмислите по-сериозно плановете си за разширяване на бизнеса. Поговорете с професионалисти. Въпросите, които са свързани с имотни проблеми, започват да се решават положително за вас.

Рак

Внимавайте с приказките 

 Разчитайте повече на себе си. Не оставяйте важни въпроси в ръцете на другите. Неприятен разговор днес след обяд ще ви разстрои. Трябва да внимавате и да не избухвате. Трябва да сте много последователни при решаването на важен за вас личен въпрос, ако не искате нещата да се проточат. Родените през юни да имат търпение и да подготвят някои наложителни промени, които ще им отнемат време.  Имате шанс да подобрите материалното си състояние. Във вторник повечето от вас ще са доста натоварени, но това няма да им подейства зле. Ще трябва да са по-въздържани в приказките си, особено в четвъртък.

Лъв

Съдбата ще ви помогне

Днес началниците ще ви възложат нови ангажименти, ще ви предоставят възможности за изява, както и нови пълномощия. Пазете се от разпиляване. То може да стане причина за пропуски. През уикенда ще се радвате на внимание и уважение. В понеделник трябва да отхвърлите много работа. Проверете документацията си. До края на седмицата ще имате нови материални придобивки. Бъдете уверени. Съдбата ще ви помогне. След тревогите, които някои от вас преживяха, сега настъпват много по-спокойни дни. Предстоят ви срещи с приятни хора, които ще станат причина да се активизирате.

Дева

Не правете генерални промени

В петък и събота ви очакват непредвидени неща, които ще станат причина да развалите уговорка за среща с приятели. Появяват се добри шансове и в бизнеса. Идва период, през който повечето от вас ще разобличат враговете си. Потърсете помощта на юристи за въпрос, свързан с нови инвестиции. Покана за гостуване ще ви донесе приятни емоции през уикенда. Много от вас ще се радват на подаръци и внимание. Дните са добри за тези, които ще подписват договори, свързани с бъдеща делова дейност. Предстоят ви нови срещи и нови контакти, а също и много приятно прекарване с колеги и близки.

Везни

Защитавайте труда си

В петък при някои от вас се очакват делови командировки. Имате реални шансове за нова работа или за работа извън страната. Във вторник потърсете съвет от близък във връзка с материална придобивка. Не купувайте нищо сами. Пред много от вас ще се открият нови възможности за изява. Битовите въпроси ще се решават с лекота. В понеделник планирайте нещата си за седмицата. Трудните дни отминаха, особено за родените през октомври. Ще се радвате на повишен жизнен тонус. Повечето от вас ще получат примамливо делово предложение от близък човек. Във вторник и четвъртък ще сте много натоварени, но ще се справите.

Скорпион

Нови възможности

Трябва да сте много целенасочени, защото дните ще са натоварени с много работа. В понеделник ще се наложи да проведете разговор с вашия колектив. Ще се наложи да реагирате светкавично на известие, което е свързано с близък. Имате шансове за нова работа. Започвате много усилено да решавате проблемите, които са свързани с бита. Ноемврийските скорпиони трябва да са много внимателни в приказките по отношение на колеги. В бизнеса не рискувайте. Осмислете отношенията с началника си. В понеделник и вторник ще бъдете под напрежение. Трябва да решите въпрос, свързан с парични постъпления.

Стрелец

Не действайте прибързано

Свикнали сте да се борите и да побеждавате. В сряда и четвъртък ще покажете именно това. Ще се отворят възможности за курсове за преквалификация и е добре да не ги пропускате. Добре е да се отправите на път и това вероятно ще се случи утре. Неочаквана оферта ще ви изпълни с надежди. В личния живот ви се очаква развитие на връзка, която сте започнали скоро. Много важно за вас е да бъдете по близо до реалността, затова не се впечатлявайте от предложения, които носят рискове. Повечето от вас родени през ноември, ще се наложи да обмислят начин, по който да уредят проблем с имущество.

Козирог

Бъдете настъпателни

Ще се опитат да ви убедят, че за вас е по-добре да промените нещата в бизнеса си. Не го правете. Тези от вас, които се занимават с обществена работа, трябва добре да обмислят позициите си. В понеделник ще сте под напрежение. В сряда ще се наложи да повишите тон на ваш подчинен. В четвъртък ви очаква пътуване, за да изясните съдбата на делово начинание. Имате възможност да решите всички проблеми. В понеделник и вторник в разговор с ваш конкурент ще ви стане ясно, че не бива да правите компромиси. Трябва да сте деликатни, но не и да отстъпвате.

Водолей

Нови запознанства

Имате голямото желание да пътувате. Това може и да стане, и то в най-скоро време. Сега само подгответе нещата, трябва да сте добър организатор, защото ще се наложи да поемете повече работа в сряда. В личния живот се очакват нови запознанства. При семейните ще има разногласия по повод бъдещето им в бизнеса. Бъдете много експедитивни и не оставяйте днешната работа за утре. Ще имате повече работа, отколкото можете да свършите, и това ще стане причина да се чувствате преуморени. Много важно е да прецените дали може да поемете повече ангажименти. Силите ви са изчерпани. 

Риби

Неочаквано пътуване

Родените през февруари ще са много близо до реализация на нещо голямо. Родените през март да се пазят от загуба или кражба. Някои от вас ще променят и тактиката по отношение на хора, които не са особено морални. Говорете по-малко. През тези дни може да се наложи да се справите с неща, които няма особено да ви се харесат. Трябва да сте внимателни, особено при провеждането на неочаквани делови разговори, защото може да се наложи да помислите повече. В сряда ще предприемете неочаквано пътуване. Подгответе документите, които ще са ви необходими. В четвъртък ще сте много натоварени. 

Ключови думи:

седмичен хороскоп