Quantcast
Хороскоп за понеделник | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за понеделник

5 351

Овен

Новостите в понеделник предстоят, а с тях ще се множат и добрите ви постижения. Денят ви ще е успешен и ще даде тласък на професионалното ви и личностно израстване. Проблемите, които сте считали за трудно решими, ще останат в миналото ви. С постиженията си ще привличате погледите на другите върху собствената си личност. Изявите ви ще ви носят популярност и ще оказват позитивно въздействие върху околния свят. И защото ще получите привилегии, не допускайте да ви владеят нездрави мисли и желания. Бъдете все така отговорни и добри хора, еднакво отдадени и на близките си, и на света около вас. В любовта е възможно да търсите човек с близка енергия до вашата.

 

Телец

Днес мнозина от вас ще бъдат привлечени от предизвикателства, съизмерими с постиженията на хора, от които се възхищавате. Няма да жалите сили и енергия в постигане на по-добри резултати. Верни на себе си, ще преодолявате препятствия, но ще реализирате мечтите си. Успехите ви ще се множат, ако включите в начинанията си и хора, доказали се като професионалисти. В семейството ще срещате разбиране и заедно ще търсите по-добри начини за почивка. Освободете се от обземащото ви понякога желание да наставлявате и сочите пътя на другите. Приемете, че всеки има свои лични приоритети, често различни от вашите, които го ръководят в живота.

 

Близнаци

В началото на седмицата мнозина от вас ще бъдат изцяло отдадени на професионалните си задължения. Ще ви се наложи да структурирате програмата си така, че да можете да приключите с осъществяването на плановете си в определеното време. Реализираните от вас сделки от делови характер ще имат печеливш еквивалент в материално отношение. Не ограничавайте сами възможностите си следствие на естествения ви стремеж към постигане на стопроцентови положителни резултати от делови и материален характер. Липсата на енергия най-вероятно ще се дължи на недостатъчното ви време за почивка напоследък.

Рак

В днешния понеделник направете необходимото, за да съхраните постигнатото от вас с толкова труд, тъй като само така ще можете да разширите и доразвиете по желания от вас начин професионалните си идеи. На мнозина вероятно ще им бъдат възложени и по-високи отговорности от високопоставена особа, които ще са и добре финансово подплатени. Не прекалявайте с твърде активния стил на живот в професионалната сфера. Преумората следствие на усилена работа или при осъществяване на пътуване ще е неприемлива на този етап от време. Време е да се отдадете на заслужена почивка.

Лъв

В началото на седмицата се насочете към осъществяването на тези свои намерения, за които до момента не разполагахте със свободно време. Най-добре е да намалите значително темпото на работа или да се постараете да съчетаете полезното с приятното без това да означава загуба на ценно време. Мнозина от вас ще получат реално възнаграждение за вложения труд и усилия с получените похвали и най-вече парични възнаграждения. Опитайте да се насладите пълноценно на постиженията си, преди да се впуснете в преследване на поредното предизвикателство. Приемете приятелските съвети, дадени от близки, но в крайна сметка нека последната дума да бъде ваша.

Дева

През първия делничен ден е добре да преразгледате досегашните си приоритети, за да не пропуснете възможности, благодарение на които да спечелите повече. Не се колебайте да направите размествания, с които да подобрите своята ефективност, особено ако трябва да се справите и с множество отговорности от личен характер. Преценявайте внимателно постъпилата при вас информация от делови характер. Опитайте да останете безразлични към нещата, които не засягат пряко личните ви интереси. Доверете се на инстинктите си, когато става въпрос за съхраняване на постигнатото.

Везни

В първия ден на новата седмица ще спечелите повече, ако се опитате да овладеете инициативите си в професионалната сфера. Напълно възможно е някои събития да предизвикат бурна реакция на недоволство у вас, но в този случай поговорката "всяко зло за добро" ще е повече от точна. Съветвам ви да намалите значително темповете на работа, за да можете да възстановите баланса на организма си. Погрижете се да бъдете в настроение и да действате в синхрон с потребностите си, като избягвате стреса и забързания ритъм на живот. Пътуванията като че ли ще са най-подходящият начин да укрепите вярата си. Отношенията ви с партньора в любовта ще изиграят ролята на допълнителен стимул.

Скорпион

В първия работен ден, дори и да изпаднете в трудна ситуация се опитайте да овладеете мрачните си чувства и мисли, защото те до нищо положително няма да ви доведат. Структурирайте по такъв начин своята програма, че да можете с малко усилия да постигнете по-добри и качествени резултати. Не влизайте в противоречие с колеги и делови партньори. Пътувайте единствено ако сте сигурни, че това ще увеличи придобивките ви по един или друг начин. Към края на деня ще можете да постигнете яснота по редица въпроси, които в последно време не ви даваха покой. Единствено ще ви се наложи да се справяте с импулсивността си.

Стрелец

Не забравяйте, че позитивната нагласа и разумът в повечето случаи са по-подходяща комбинация за дълготраен успех. На мнозина от вас ще им е необходимо да предприемат някои промени в стила си на работа и начина си на живот, за да постигнат по-голяма стабилност, от тази, която са имали до момента. Опитайте се да туширате напрежението, възникнало в отношенията ви със заобикалящите. Напредъкът ви в материално отношение е възможен, ако е за сметка на личното ви свободно време. Опитайте се чрез повече динамика да постигнете така жадуваната от вас самостоятелност в професионалната сфера. Заобикаляйте се с доверени лица, но не гласувайте доверие.

Козирог

Не обръщайте внимание на интригите по свой адрес. Стремете се да мислите позитивно, дори и да нямате основание за това. Избягвайте рискованите начинания и заблуди, от които можете да си навлечете сериозни неприятности. Отлагайте пътуванията по работа или за удоволствие, особено ако научавате за тях буквално в последния момент. В първия работен ден на седмицата овладейте склонността си към крайности, когато става въпрос за общуване с роднини или възрастни членове от вашето семейство. Използвайте самотата за пълноценен отдих. По-важно сега за вас ще бъде да стабилизирате съществуващата интимна връзка, за да поддържате духовното си равновесие.

Водолей

В началото на деня ще ви бъде изключително трудно да осъществите своите намерения в професионалната сфера. Като че ли по-обективно за вас ще бъде да опитате със започването на някаква нова инициатива, която обаче в бъдеще да доразвивате. Мнозина от родените под този зодиакален знак ще бъдат поставени в ситуация на работното си място, която да не могат успешно да контролират. Стремете се към постигане на равновесие, независимо от факта какви усилия ще ви коства това. Не бъдете твърде резервирани към някои членове на своето семейство. Напълно възможно е да постигнете сериозен напредък в професионалните си инициативи, ако успеете да владеете емоциите си.

Риби

Не се опитвайте типично за вашия знак да налагате грубо становището си, дори и да смятате, че вашите методи на работа са най-правилни. В любовта се предпазвайте от раздвояване в чувствата. В понеделник като че ли ще разполагате с късмет и подкрепа, която ще ви даде възможност да планирате до точност не само настоящето, но и бъдещето си. Опитайте се да не живеете в изолация, дори и да ви е изключително напрегнато да ежедневието. Необходимо е да обръщате повече внимание на заобикалящия ви свят, защото само така ще стигнете до някои важни за вас отговори на въпроси, които в последно време не ви даваха покой.

Ключови думи:

седмичен хороскоп

Още

Седмичен хороскоп

11.09.2021

7075
Седмичен хороскоп

04.09.2021

6457
Седмичен хороскоп

28.08.2021

7416