Медия без
политическа реклама

Войната на семейство Делон: дъщерята ще съди брат си Антони

Другият брат – Ален-Фабиен, публикува запис, в който Анушка казва на баща си, че го смятат за луд

09 Яну. 2024
Ален Делон и дъщеря му Анушка на червения килим в Кан през 2019-а.
ЕРА/БГНЕС
Ален Делон и дъщеря му Анушка на червения килим в Кан през 2019-а.

Войната в семейството на Ален Делон продължава. Дъщерята на големия актьор – Анушка, обяви преди вечер пред френски и италиански телевизионни канали, че ще заведе съдебно дело срещу брат си Антони. Той я обвинява, че крие истинското здравословно състояние на баща им и иска да го премести в Швейцария, за да избегне плащането на данък върху наследството, когато той си отиде от този свят.

„Да съдиш собствения си брат е ужасно, но за съжаление съм принудена да го направя, за да защитя себе си и семейството си“, обясни дъщерята на звездата, родена през 1990 г. от брака му с холандския модел Розали ван Бремен. „Отказвам да бъда опетнявана по този начин, третирана като манипулаторка и лъжкиня“, добавя Анушка, подчертавайки, че евентуалното преместване на баща й при нея в Швейцария е свързано единствено с медицински прегледи.

Само час след телевизионната изява на Анушка по-малкият й брат Ален-Фабиен разкри в Инстаграм разговор между сестра му и баща им, записан без тяхно знание по време на семейна вечеря. „Ти отвори кутията на Пандора“, пише Ален-Фабиен, за да аргументира публикуването на аудиото. И продължава: „Татко е много уязвим, всички знаем това. Татко е много неспокоен, всички го знаем. Татко невинаги е последователен, всички го знаем“. В аудиото се чува само един женски глас, който се предполага, че е на Анушка: „Уморена съм, тате, от всичко това, което се случва. Игнорират ме и те смятат за луд“. След което гласът няколко пъти повтаря: „Ще те хванат в капан“.

Обтегнатите отношения между 88-годишната кинолегенда и първородния му син от Натали Делон – единствената жена, с която е имал брак, не са тайна. В свята биография „Между куче и вълк“ Антони пише: „Можех да заключа, че този човек, моят баща, не ме обича и да му позволя да разруши част от мен“… Тази конфликтна връзка контрастира с любовта, която актьорът изразява по всеки повод към Анушка, определяна неведнъж от него като „жената на живота му“. Именно тя придружи баща си при връчването на почетната „Златна палма“ на фестивала в Кан през 2019 г. и бе единственото от децата му, поканено от легендарния актьор да участва в церемонията. Именно тя е посочена и като изпълнител на завещанието на Делон. В публикувано преди дни интервю за Paris Match, което разпали битката в семейството, Антони обяснява, че бащата е решил да облагодетелства дъщеря си. „Сестра ми ще притежава 50% от цялото състояние на баща ми. Брат ми (Ален-Фабиен) и аз сме така наречената резервна квота и ни се падат по 25%“.

"Аз съм дъщеря на баща си, не съм дъщеря на портфейл", защити се Анушка Делон по TF1, говорейки за първи път пред медиите след избухването на семейната война. "Единствената причина, поради която исках да го доведа в Швейцария, беше, за да може той да бъде лекуван", изтъква единствената дъщеря на легендата. "Ален Делон провежда лечение, което е жизненоважно за него, но противно на съветите на лекарите, той реши да го спре. Аз не бях съгласна, но не можах да направя нищо по въпроса и е неприлично това да се представя като данъчно изгнание, да се говори за пари. Не съм излъгала за медицинските резултати на Ален Делон, както твърди синът му", твърди Анушка.

Двамата синове на актьора искат да се уважи желанието му да изживее старините си в своята извънградска къща в Души, Франция. На този етап Ален Делон може да бъде поставен под правната закрила на прокурор, въз основа на заключенията от последния медицински доклад, според който разсъдъкът му е напълно помрачен.

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата