facebook
twitter

Култура

Оксана Станчева прави дисекция на разума и чувствата в “Те са!”

246
Режисьорът Стилиян Иванов с водещата Наталия Гуркова и Наталия Хорват-Станчева

На 24 май в “Те са!” Наталия Гуркова ще потърси в провокативен разговор с Оксана Хорват-Станчева приликите и различията между психологията и астрологията, между българите и германците, между разума и чувствата. Авторитетната българска психотерапевтка и астролог с беларуски произход от 2 години работи в Германия, където има завиден брой клиенти, последователи и приятели, а чрез интернет продължава да консултира българи и руснаци. Оксана защити научна степен по психотерапия в БАН, а основата на астрологичните й изследвания поставя безспорният авторитет в тази област - съпругът й Иван Станчев.

Оксана Станчева ще проведе и поредица от работни семинари в Центъра по себепознание “Орфей”. Тя смята, че общото между науките психология и астрология е в стремежа им да анализират и прогнозират човека и поведението му. За разликите между българи и германци казва: “Българите сме сърдечни и спонтанни”. А рецептата й за щастие гласи: “Хладен разум и горещи чувства!”.

Режисьорът на проекта Стилиян Иванов заяви, че през новия телевизионен сезон ще стартира нов интернет формат под името “Ние!”

Ключови думи:

астрология, психология

Още

10 зони на комфорт за вътрешното АЗ

24.09.2020

Г-н БАЛЕВ

1517 2
Астролози от Меркурий се оплакаха, че Алена не си върши работата
Правото измести психологията като най-желана специалност в СУ