Медия без
политическа реклама

Нина Добрев пострада тежко с мотопед

21 Май 2024
Нина Добрев на партито на Vanity Fair, съпровождащо "Оскарите" този март.
ЕПА/БГНЕС
Нина Добрев на партито на Vanity Fair, съпровождащо "Оскарите" този март.

Канадската актриса от български произход Нина Добрев претърпя сериозна катастрофа с електрически мотопед. Това обяви самата тя в социалните мрежи, където публикува снимки преди и след инцидента. "Как започна и как продължава", написа звездата от "Дневниците на вампира" под кадрите, на които е на мотопеда и след това как лежи в болницата с шиниран крак, поддържаща яка на врата и на системи.

"ОК съм, но ми предстои дълго възстановяване", добавя тя.

Нина Добрев е родена в София под името Николина Каменова Добрева, но едва 2-годишна заминава с родителите си за Канада. Кариерата ѝ започва като модел и с участия в реклами, а впоследствие започва да се явява и на прослушвания за роли в киното и телевизията. Става световна знаменитост със сериала "Дневниците на вампира", който ѝ носи три награди "Изборът на публиката". Участва и във филмите "Клои", "Нека сме ченгета", "XXX: Завръщането на Ксандър Кейдж". След края на вампирската поредица през 2017-а 35-годишната Добрев продължиава да продуцира, да играе и да режисира. Премиерата на последния ѝ проект Reunion е на 28 юни.

Актрисата с български корени има склонност към наранявания и инциденти и често посещава спешна помощ, сподели самата тя в Шоуто на Елън Дедженерис. През 2022 година Нина Добрев контузи коляното си на партито си с яхта за "Формула 1" в Монако.

 

Ключови думи:

Нина Добрев