Медия без
политическа реклама

Мария Бакалова снима английска комедия в Италия

01 Септ. 2021
Фейсбук/Maria Bakalova
Мария Бакалова

Мария Бакалова вече приключи снимките на хоръра Bodies, Bodies, Bodies и на комедията на Джъд Апатоу The Buble. И двете заглавия в момента са на етап постпродукция, а Мария започна снимките на третия си филм след „Борат: Последващият кинофилм“. Той се казва Honeymoon („Меденият месец“) и ще бъде англо-италианска романтична комедия, съобщи сайтът Deadline.

Освен номинираната за „Оскар“ българска актриса, в него ще участват Пико Александър („Параграф 22“), Асим Чаудри („Черно огледало: Бандерснач“) и Лукас Браво („Емили в Париж“). Италианската компания Notorious Pictures и британската Tempo Productions обявиха, че снимките започват в Рим и Венеция в началото на септември. 

Във филма англичанинът Адам и неговата булка Сара (Мария Бакалова) са напът да изживеят най-хубавата ваканция в живота си — меден месец във Венеция. Но когато пътуването на младоженците е съсипано от прекалено взискателния най-добър приятел на Адам, Ед — почивката на влюбените се превръща в пълна катастрофа.

Сценарист и режисьор на филма е Дийн Крейг. Продуценти са Гулиелмо Маркети и Пиърс Темпест.

Този ​​филм ме заинтригува — коментира Бакалова — защото това е ескейпистка комедия, която обръща класическия „приятелски филм“, като включва силен женски образ, при това от Източна Европа. Мисля, че след почти две години пандемия всички търсим нещо, което да ни повдигне настроението и да ни помогне психически да избягаме от апартаментите си. Много се радвам, че бях и в продуцентския екип на филма“.

Още по темата