Quantcast

Медия без
политическа реклама

Актриса от "Странни неща" стопира кариерата си след секстормоз

Продуцент е предложил тройка на Грейс ван Дин

10 Март 2023
ЕПА/БГНЕС
Грейс ван Дин

Грейс ван Дин, която доби световна известност с участието си в сериала на Netflix "Странни неща" (Stranger Things) даде стоп на актьорската си кариера след секс тормоз на снимачната площадка. Тя е отказала четири предложения за работа в последните няколко седмици и ще се съсредоточи върху стрийминг изявите си, пише Variety.

"Някои хора са смутени, че отхвърлям филмови роли и съм решила да стриймвам повече, но истината е, че в последните няколко проекта, върху които работих, нямах особено добри преживявания с някои от хората, за които трябваше да работя", казва актрисата. 

Тя обвинява филмов продуцент в неприлични аванси на снимачната площадка. Ван Дин разказва, че в екипа е била наета сексуална партньорка на продуцента и той й е предложил тройка с нея и момичето. "Е..., това е шефът ми. Не го направих, плаках и бях много объркана." 

Актрисата добавя: "Ще си стоя вкъщи, ще играя видеоигри и няма да имам шефове, които ме карат да правя тройка с тях".

Освен от "Странни неща" 26-годишната Ван Дин е позната още от сериалите Greehouse Academy и The Village, а във филма "Чарли каза" изигра убитата съпруга на Роман Полански, Шарън Тейт.