Quantcast

Медия без
политическа реклама

Задържаха звезда от сериала „Странни неща“ на летище в САЩ

Имиграционен служител не разпознал актьора Джоузеф Куин, известен с ролята на Еди Мънсън, и го отвел на разпит

28 Юли 2022
Netflix
Актьорът като Еди Мънсън в сериала "Странни неща".

Британският актьор Джоузеф Куин, известен с ролята на Еди Мънсън от четвъртия сезон на сериала „Странни неща“ (Stranger Things), е бил задържан на летище в САЩ и едва не му бил отказан достъп в страната, съобщи Variety.

Служителят от имиграционната служба не познал звездата и го отвел за разпит. „Бях заведен в място, напомнящо подземие. Накараха ме да чакам там около 20 минути, а после ме извикаха до едно бюро, където някой ме попита: „Какво правите в САЩ, сър?“. Аз отговорих: „Дошъл съм да се срещна с Джими Фалън в неговото шоу“. А те не ми повярваха“, разказал Куин случката и в студиото на Вечерното шоу на Фалън по телевизия NBC, като обяснил, че заради задържането имало опасност да изпусне интервюто си.

По думите на актьора друг от имиграционните служители обаче го разпознал и наредил „да оставят Еди на мира“. След това му върнали паспорта и все пак му позволили да влезе в страната, като междувременно се поинтересували дали ще се появи в следващия сезон на „Странни неща“.  

Освен в хитовия сериал на Netflix 29-годишният Джоузеф Куин е участвал и в други нашумели тв проекти: „Игра на тронове“, „Хауърдс Енд“, „Клетниците“, „Екатерина Велика“ и т.н. Има и сценични изяви, включително в Кралския национален театър в Лондон.